Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 09:44)
man arba spintelės yra normaliai arba jų nėra visai.. o nenorit atsisakyt tos spintos prie durų, ten dėt šaldytuvą, ir pasidaryt normalų kampinį  virtuvinį nuo vieno kampo iki kito.. pakabinamom spintelėm, kad visas tilptų smile.gif

bet ten kur stovi tos spintos yra įėjimas iš koridoriaus (spintoms po dešine žiūrint į jas veidu), nuo stalo pro tas duris matysis svetainė... durų ten nebus, tik anga tokia, tai kažkaip man tas šaldytuvas ten ne į temą būtų. o be to nelabai patogu būtų išiminėti ir dėti produktus iš/į šadlytuvą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 lapkričio 2013 - 09:48
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 10:46)
bet ten kur stovi tos spintos yra įėjimas iš koridoriaus (spintoms po dešine žiūrint į jas veidu), nuo stalo pro tas duris matysis svetainė... durų ten nebus, tik anga tokia, tai kažkaip man tas šaldytuvas ten ne į temą būtų. o be to nelabai patogu būtų išiminėti ir dėti produktus iš/į šadlytuvą

na galim padaryti integruotą šaldytuvą smile.gif kaip bedėliosit vis tiek kažkas bus nepatogu. o į tą spintą dėt daiktus bus patogu? smile.gif aš mažiau žiūrėčiau kaip atrodys virtuvė pro durų angą, labiau stengčiaus padaryt kad virtuvė būtų patogi joje gamint
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 09:57)
na galim padaryti integruotą šaldytuvą smile.gif kaip bedėliosit vis tiek kažkas bus nepatogu. o į tą spintą dėt daiktus bus patogu? smile.gif aš mažiau žiūrėčiau kaip atrodys virtuvė pro durų angą, labiau stengčiaus padaryt kad virtuvė būtų patogi joje gamint

tai vat mano nuomone šaldytuvas gaminimo zonoje patogiau, nei kažkur už kampo smile.gif o tos spintos rečiau naudojamiems daiktams smile.gif
dar tos spintos viršuje galbūt bus daromos su stiklais, kur planuoju laikyti gražesnius indus, stiklines, na svečiams žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 lapkričio 2013 - 10:01
o jei palikt antrą variantą, tos spintos nedaryt iš viso, pratęst virtuvinį po langais, ir užbaigt va taip vietoj stalo ? smile.gif ar kažkaip panašiai . tuomet padaryt pakabinamas spinteles ir viskas tilps smile.gif

user posted image

kažkaip taip smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 15 lapkričio 2013 - 10:09
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 10:04)
o jei palikt antrą variantą, tos spintos nedaryt iš viso, pratęst virtuvinį po langais, ir užbaigt  va taip vietoj stalo ? smile.gif ar kažkaip panašiai . tuomet padaryt pakabinamas spinteles ir viskas tilps smile.gif

vengiu prie lango statyt, kadangi dabar šildymo sezonas prasidėjęs, prie lango stovi radiatorius, kurį bus galima nuimti tik pavasarį doh.gif o ir šiapi dėl palangių aukščio nenorėjau prie lango spintelių

va su daugiau spintų. aišku šonai nebus tokie pilki ir vaizdas bus kitas smile.gif
user posted image

dar galvoju, kad nereik tų spintų tokių aukštų. reiks lygiuot į šaldytuvą, arba daryt spintelę virš šaldytuvo, tada lygiuot į tą aukštį. kaip ir viršutines spinteles beje tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 lapkričio 2013 - 10:13
labai griozdiškai atrodo.. aš daryčiau U formos smile.gif .. iškečiau radiatorių ir daryčiau vis tiek .

kolegės patarkit ar verta salą daryt kitokios spalvos, ar nepabos per laiką? galvoju gal kokią mėlyną su pienu maišytą, ar žalsvą.. ar visgi daryt vienos spalvos visus baldus
user posted image

Atsakyti
tai jūs siūlot man pusę metų sėdėt be virtuvės ir laukt, kol nuims radiatorių? smile.gif ne, be to virtuvė per maža, kad daryt U formos. reiks tas spintas koreguot, žemint, gal net gylį mažint. o jei bus su stiklais, tai nebus tokios sunkios
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 10:18)
kolegės patarkit ar verta salą daryt kitokios spalvos, ar nepabos per laiką? galvoju gal kokią mėlyną su pienu maišytą, ar žalsvą.. ar visgi daryt vienos spalvos visus baldus

o jūs norit tik fasadų spalvą kitą, ar tik stalviršio? ar ir to ir to? o virtuvė kokių spalvų bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 lapkričio 2013 - 10:28
QUOTE(Juodai @ 2013 11 14, 21:11)
o dabar patį brangiausią susidėję, papasakosiu po kokių 5-7 metų, bet garantija jam duota amžina, net su kablais galima vaikščioti  cool.gif

gal ALLOC dabar turit????? (o ar panasu jis kazkiek i natur mediena? turiu minty palietus) Kur KAUNE jo gauti gal kuri zinot????

paskutinis variantas man ir geriausias. Ir del tu spintu aukscio gerai pasakei kad reikia sulygiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 11:25)
tai jūs siūlot man pusę metų sėdėt be virtuvės ir laukt, kol nuims radiatorių? smile.gif ne, be to virtuvė per maža, kad daryt U formos. reiks tas spintas koreguot, žemint, gal net gylį mažint. o jei bus su stiklais, tai nebus tokios sunkios
Papildyta:

o jūs  norit tik fasadų spalvą kitą, ar tik stalviršio? ar ir to ir to? o virtuvė kokių spalvų bus?

aš sakau kaip daryčiau mirksiukas.gif .. dėl radiatoriaus.. žinau kad žmonės ir per šildymo sezoną pasikeičia ypač kai nėr taip šalta .. smile.gif bet jei nenorit U formos, be abejo jūsų pasirinkimas wink.gif

virtuvė bus šviesių tonų.. dėl stalviršio dar nesu tikra.. o salos fasadus galvoju kitokios spalvos , na pvz spalviškai taip . mane

user posted image

va kokia skani salos spalva smile.gif niam niam smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2013 11 15, 11:27)
gal ALLOC dabar turit?????  (o ar panasu jis kazkiek i natur mediena? turiu minty palietus) Kur KAUNE jo gauti gal kuri zinot????

paskutinis variantas man ir geriausias. Ir del tu spintu aukscio gerai pasakei kad reikia sulygiuoti.

mes dar Quick step žiūrinėjam.. jis kiek domėjausi nenusileidžia Alloc wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 15 lapkričio 2013 - 10:30
man tai patinka, kai sala kitos spalvos, aš net didesnio spalvinio skirtumo norėčiau gal, šis net nelabai skirias smile.gif
nu va antram variante jau skirtumas didesnis smile.gif

o gal galit pasakyt, kaip tie žmonės atjungia sistemą, kad pakeist radiatorių?
na 80proc, kad bus galima nuimt radiatorių, bet... laukt, kol galbūt jį nuims, tada planuot vėl iš naujo virtuvę... aš jos iki vasaros neturėsiu, jei taip smile.gif ech, sunku vienok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 lapkričio 2013 - 10:33
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 11:32)
man tai patinka, kai sala kitos spalvos, aš net didesnio spalvinio skirtumo norėčiau gal, šis net nelabai skirias smile.gif
nu va antram variante jau skirtumas didesnis  smile.gif

o gal galit pasakyt, kaip tie žmonės atjungia sistemą, kad pakeist radiatorių?
na 80proc, kad bus galima nuimt radiatorių, bet... laukt, kol galbūt jį nuims, tada planuot vėl iš naujo virtuvę... aš jos iki vasaros neturėsiu, jei taip smile.gif ech, sunku vienok

viskas įmanoma kai labai norisi .. radiatorių perkelt dienos darbas smile.gif jei keičiat į tokį patį, net projekto greičiausiai nereikės smile.gif vienok jei jau nusprendėt tai jau nebesimėtykit.. nors.. man virtuvė yra bene svarbiausia patalpa namie.. todėl aš jos norėsiu maksimaliai man patinkančios be jokių išlygų smile.gif smile.gif

galvoju nu pabos ta spalvota sala , gi turbūt galim fasadus pakeist iš bėdos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 10:38)
viskas įmanoma kai labai norisi .. radiatorių perkelt dienos darbas smile.gif jei keičiat į tokį patį, net projekto greičiausiai nereikės smile.gif vienok jei jau nusprendėt tai jau nebesimėtykit.. nors.. man virtuvė yra bene svarbiausia patalpa namie.. todėl aš jos norėsiu maksimaliai man patinkančios be jokių išlygų  smile.gif  smile.gif

galvoju nu pabos ta spalvota sala  , gi turbūt galim fasadus pakeist iš bėdos  g.gif

na taip, bet man jau taip įsiėdė į galvą, kad kitaip nebus (prie lango ta prasme net negalvok statyt biggrin.gif ), kad aš jau kitaip ir nematau tos virtuvės biggrin.gif

tai ir pati virtuvė pabost gali mirksiukas.gif ne tik sala juk
Atsakyti