Net neabejoju kad bus kas nesutiks juokai čia aišku. Skoniui draugų nėr kaip sakoma
Murmur tai ir darykit tokius namus kokių norite tik jūs žinote kokie jie turi būti.. kaip ir mes žinome kokių reikia mums
Tai taip ir darau
Ateinu dar kartą patarimo. Niekaip neapsisprendžiu: a) ties kuria siena dėlioti baldus; b ) kaip sudėlioti virtuvinio ("pusryčių") staliuko ir valgomojo stalo erdves. Iš pradžių galvojau, virtuvėje statyti stalą, kurį, esant reikalui, išskleistume kaip valgomojo. Tačiau nepavykus kitoje vietoje įrengti minkštasuolio prie lango, galvoju, gal virtuvėje įsirengti jaukesnį kampelį kasdieniams valgymams, o valgomojo stalą statyti prie viduriniojo lango (ten palikta vieta šviestuvui virš stalo). Bėda yra, kad kitas šviestuvas, turėjęs būti virš virtuvinio stalo, yra gerokai ne vietoj, nes jei po juo statyti stalą, užsistato jungikliai. Bet kuriuo atveju, reikės kažką koreguoti: dėti ilgesnį šviestuvą arba gremžti išdažytą sieną
Variantas pirmas (nepavyksta ištrinti to veidrodžio vidury virtuvės ):
variantas antras, sužymėjau, kur kas atvesta:
Šaldytuvas šis bus: šaldytuvas
Bendras planas su svetaine:
Stalų primėčiau:
Prašau patarti, kaip jūsų nuomone, geriau dėlioti, nes apsispręsti turėjau jau prieš pora savaičių
Papildyta:
Turim OLLO tamsintos pušies spalvos jau aštuntus metus, laiko gerai dar tikrai nereikia jo keisti, nors yra ir vandens gavęs ne kartą ir gaminama dažnai..
Variantas pirmas (nepavyksta ištrinti to veidrodžio vidury virtuvės ):
variantas antras, sužymėjau, kur kas atvesta:
Šaldytuvas šis bus: šaldytuvas
Bendras planas su svetaine:
Stalų primėčiau:
Prašau patarti, kaip jūsų nuomone, geriau dėlioti, nes apsispręsti turėjau jau prieš pora savaičių
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 14, 20:06)
Dar , gal kas turit susideje laminata virtuveje ? idomu kaip jis nesiojasi ?
Turim OLLO tamsintos pušies spalvos jau aštuntus metus, laiko gerai dar tikrai nereikia jo keisti, nors yra ir vandens gavęs ne kartą ir gaminama dažnai..
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 14, 20:06)
Dar , gal kas turit susideje laminata virtuveje ? idomu kaip jis nesiojasi ?
Turiu virtuveje laminata, kol kas atbuvo metus laiko, tai jokiu trukumu nepastebejau, nesiojasi puikiai Gaminu daug, pradzioje kai susidejom buvo komentarru kad suvargsiu, nes laminatas sviesus, bet labai pasiteisino, neteplus, valosi lengvai. Tik dejom ta atsparesni, tiksliai nebepamenu pagal skaiciukus kuri atsparumo klase.
kam truksta vietos , ideja
vinniepoch, man taip noris stalą stumt po šviestuvu, bet tada turbūt bus labai siauras praėjimas į virtuvę
beje virtuvės išdėstymas man labiau patinka pirmam variante
beje virtuvės išdėstymas man labiau patinka pirmam variante
As balsuoju uz antra viarianta - nes virsus daugiau isbaigtas atrodo. Ir kas is karto kliuvo, tai ta auksta spinta kai baigias, eina kampas ir uz posukio saldytuvas- lieka tas kampas neisnaudotas. Gal reikia traukt saldytuva dar i desine, kad gautusi tiesiai uz spintos? Arba spinta daryt platesne? Kad uzdengtu saldytuva. Arba ten kokia kampine lentyna/spinta daryti...
QUOTE(Smilla @ 2013 11 15, 09:35)
As balsuoju uz antra viarianta - nes virsus daugiau isbaigtas atrodo. Ir kas is karto kliuvo, tai ta auksta spinta kai baigias, eina kampas ir uz posukio saldytuvas- lieka tas kampas neisnaudotas. Gal reikia traukt saldytuva dar i desine, kad gautusi tiesiai uz spintos? Arba spinta daryt platesne? Kad uzdengtu saldytuva. Arba ten kokia kampine lentyna/spinta daryti...
tai va tas kampas ir bėda. bandžiau jį užildyt, tada nedau vietos lieka praėjimui pro stalą. galvoju, gal baldininkai ką pasiūlytų šioje vietoje
viniepooh, man antras variantas labiau patinka. Tik salą sukčiau 90 laipsnių kampu, kad ji būtų atsukta priekiu į valgomąja zoną. Toks išdėstymas dar ir vizualiai praplėstų stačiakampę patalpą.. ups dabar tik pamačiau visos patalpos planą..tuomet pirmas variantas visai patalpai tinka labiau.
Teka, o kaip su spintelėm pakabinamom.. tiek ir tebus? taip suprantu šaldytuvas netelpa prie lango?
Teka, o kaip su spintelėm pakabinamom.. tiek ir tebus? taip suprantu šaldytuvas netelpa prie lango?
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 09:37)
viniepooh, man antras variantas labiau patinka. Tik salą sukčiau 90 laipsnių kampu, kad ji būtų atsukta priekiu į valgomąja zoną. Toks išdėstymas dar ir vizualiai praplėstų stačiakampę patalpą
na dėl viršutinių niekaip neapsisprendžiu, aš gi jų išvis nenorėjau, tai gal užteks tiek...
šaldytuvas prie lango niekaip, uždengtų daugiau nei pusę lango
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 10:41)
na dėl viršutinių niekaip neapsisprendžiu, aš gi jų išvis nenorėjau, tai gal užteks tiek...
man arba spintelės yra normaliai arba jų nėra visai.. o nenorit atsisakyt tos spintos prie durų, ten dėt šaldytuvą, ir pasidaryt normalų kampinį virtuvinį nuo vieno kampo iki kito.. pakabinamom spintelėm, kad visas tilptų arba net U formos