Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

Net neabejoju kad bus kas nesutiks tongue.gif smile.gif juokai čia aišku. Skoniui draugų nėr kaip sakoma mirksiukas.gif

Murmur tai ir darykit tokius namus kokių norite wink.gif tik jūs žinote kokie jie turi būti.. smile.gif kaip ir mes žinome kokių reikia mums wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 14 lapkričio 2013 - 20:18
Tai taip ir darau smile.gif
Atsakyti
Ateinu dar kartą patarimo. Niekaip neapsisprendžiu: a) ties kuria siena dėlioti baldus; b ) kaip sudėlioti virtuvinio ("pusryčių") staliuko ir valgomojo stalo erdves. Iš pradžių galvojau, virtuvėje statyti stalą, kurį, esant reikalui, išskleistume kaip valgomojo. Tačiau nepavykus kitoje vietoje įrengti minkštasuolio prie lango, galvoju, gal virtuvėje įsirengti jaukesnį kampelį kasdieniams valgymams, o valgomojo stalą statyti prie viduriniojo lango (ten palikta vieta šviestuvui virš stalo). Bėda yra, kad kitas šviestuvas, turėjęs būti virš virtuvinio stalo, yra gerokai ne vietoj, nes jei po juo statyti stalą, užsistato jungikliai. Bet kuriuo atveju, reikės kažką koreguoti: dėti ilgesnį šviestuvą arba gremžti išdažytą sieną verysad.gif

Variantas pirmas (nepavyksta ištrinti to veidrodžio vidury virtuvės smile.gif ):
user posted image user posted image

user posted image

variantas antras, sužymėjau, kur kas atvesta:
user posted image
user posted image

Šaldytuvas šis bus: šaldytuvas
Bendras planas su svetaine:
user posted image

Stalų primėčiau: user posted image

Prašau patarti, kaip jūsų nuomone, geriau dėlioti, nes apsispręsti turėjau jau prieš pora savaičių unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 14, 20:06)
g.gif Dar , gal kas turit susideje laminata virtuveje ? idomu kaip jis nesiojasi ?  g.gif

Turim OLLO tamsintos pušies spalvos jau aštuntus metus, laiko gerai dar tikrai nereikia jo keisti, nors yra ir vandens gavęs ne kartą ir gaminama dažnai..
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 14, 20:06)
g.gif Dar , gal kas turit susideje laminata virtuveje ? idomu kaip jis nesiojasi ?  g.gif

Turiu virtuveje laminata, kol kas atbuvo metus laiko, tai jokiu trukumu nepastebejau, nesiojasi puikiai thumbup.gif Gaminu daug, pradzioje kai susidejom buvo komentarru kad suvargsiu, nes laminatas sviesus, bet labai pasiteisino, neteplus, valosi lengvai. smile.gif Tik dejom ta atsparesni, tiksliai nebepamenu pagal skaiciukus kuri atsparumo klase.
Atsakyti
user posted image
kam truksta vietos , ideja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 14, 20:47)
kam truksta vietos , ideja wink.gif

man bigsmile.gif

nu metu naują virtuvę pagal dabartinį išplanavimą. ir su cinkeliu kaip sakant biggrin.gif kad nuobodu nebūtų. man biškį tas šaldytuvas gal ne visai į temą. bet man jis aplamai ne į temą. reiktų gal atsisakyt doh.gif lotuliukas.gif

user posted image

ir kiek kitoks išdėstymas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 lapkričio 2013 - 09:16
vinniepoch, man taip noris stalą stumt po šviestuvu, bet tada turbūt bus labai siauras praėjimas į virtuvę g.gif
beje virtuvės išdėstymas man labiau patinka pirmam variante
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 lapkričio 2013 - 09:29
As balsuoju uz antra viarianta - nes virsus daugiau isbaigtas atrodo. Ir kas is karto kliuvo, tai ta auksta spinta kai baigias, eina kampas ir uz posukio saldytuvas- lieka tas kampas neisnaudotas. Gal reikia traukt saldytuva dar i desine, kad gautusi tiesiai uz spintos? Arba spinta daryt platesne? g.gif Kad uzdengtu saldytuva. Arba ten kokia kampine lentyna/spinta daryti...
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 11 15, 09:35)
As balsuoju uz antra viarianta - nes virsus daugiau isbaigtas atrodo. Ir kas is karto kliuvo, tai ta auksta spinta kai baigias, eina kampas ir uz posukio saldytuvas- lieka tas kampas neisnaudotas. Gal reikia traukt saldytuva dar i desine, kad gautusi tiesiai uz spintos? Arba spinta daryt platesne?  g.gif Kad uzdengtu saldytuva. Arba ten kokia kampine lentyna/spinta daryti...

tai va tas kampas ir bėda. bandžiau jį užildyt, tada nedau vietos lieka praėjimui pro stalą. galvoju, gal baldininkai ką pasiūlytų šioje vietoje
Atsakyti
viniepooh, man antras variantas labiau patinka. Tik salą sukčiau 90 laipsnių kampu, kad ji būtų atsukta priekiu į valgomąja zoną. Toks išdėstymas dar ir vizualiai praplėstų stačiakampę patalpą.. ups dabar tik pamačiau visos patalpos planą..tuomet pirmas variantas visai patalpai tinka labiau.

Teka, o kaip su spintelėm pakabinamom.. tiek ir tebus? taip suprantu šaldytuvas netelpa prie lango?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 15 lapkričio 2013 - 09:42
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 09:37)
viniepooh, man antras variantas labiau patinka. Tik salą sukčiau 90 laipsnių kampu, kad ji būtų atsukta priekiu į valgomąja zoną. Toks išdėstymas dar ir vizualiai praplėstų stačiakampę patalpą

Teka, o kaip su spintelėm pakabinamom.. tiek ir tebus? taip suprantu šaldytuvas netelpa prie lango?

na dėl viršutinių niekaip neapsisprendžiu, aš gi jų išvis nenorėjau, tai gal užteks tiek...
šaldytuvas prie lango niekaip, uždengtų daugiau nei pusę lango
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 10:41)
na dėl viršutinių niekaip neapsisprendžiu, aš gi jų išvis nenorėjau, tai gal užteks tiek...
šaldytuvas prie lango niekaip, uždengtų daugiau nei pusę lango

man arba spintelės yra normaliai arba jų nėra visai.. o nenorit atsisakyt tos spintos prie durų, ten dėt šaldytuvą, ir pasidaryt normalų kampinį virtuvinį nuo vieno kampo iki kito.. pakabinamom spintelėm, kad visas tilptų smile.gif arba net U formos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 15 lapkričio 2013 - 09:47