Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 11:36)
Rankenėlė žemiau dėl patogumo. Mama žemaūgė. Jai pasiekt per stalą lango rankenėlę normaliam aukštyje būtų labai sunku ir nepatogu. Labai džiaugiuos kad langų gaminotojai pasakė apie tokią galimybę. Sau irgi taip darysiu smile.gif

Aš taip ir pagalvojau, kad čia specialiai taip padaryta, tiesiog niekada nesu mačiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 12:36)
Rankenėlė žemiau dėl patogumo. Mama žemaūgė. Jai pasiekt per stalą lango rankenėlę normaliam aukštyje būtų labai sunku ir nepatogu. Labai džiaugiuos kad langų gaminotojai pasakė apie tokią galimybę. Sau irgi taip darysiu smile.gif

Faina virtuvyte uz minimalu biudzeta thumbup.gif Svelni spalva (mano skonio biggrin.gif ), panasu, kad pakankamai talpi ax.gif
Atsakyti
Man tai kazko truksta tai virtuvei g.gif jau tokia blanki ir nuobodi, viskas vienos spalvos, toks masines gamybos produktas atrodo. Truksta kazkokio cinkelio g.gif Dar kai paraset kad Alantas gamino tai isvis pfff dizaineriui uz toki darba. Butu pvz spinteles sviesesnes padare butu iskart kitaip ziurejesi, o dabar nera kontrasto jokio - plyteles tokios grazios suklijuotos o susilieja i bendra fona.

Kita vertus gal toks buvo pageidavimas zmoniu g.gif Gal mano skonis prastas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 11 14, 13:53)
Faina virtuvyte uz minimalu biudzeta  thumbup.gif Svelni spalva (mano skonio  biggrin.gif ), panasu, kad pakankamai talpi  ax.gif

dėkui wink.gif

murmur kiekvienam skoniui neįtiks smile.gif faktas, kad virtuvei dar daug ko trūksta.. romanečių ant lango, tos elementarios betvarkės virtuvinės smile.gif sakot spalvų trūksta? o aš asmeniškai nemėgstu spalvotų virtuvių, man kuo lygesni paviršiai tuo gražiau.. gi genialumas paprastume smile.gif o dizaineriui priekaištai mano akimis nepagrįsti . viskas funkciškai gerai sudėliota, užsakovo norai patenkinti 100 proc smile.gif

taip, kad gali būti kad mano akimis jūsų skonis prastas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 14 lapkričio 2013 - 14:43
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 14:41)
užsakovo norai patenkinti 100 proc  smile.gif

Sitas svarbiausia 4u.gif

Atsakyti
va kokia graži virtuvė smile.gif

user posted image

bus sunki užduotis man suderint tą švarą ir norą turėt klasikinę virtuvę g.gif .. gal kas turi kokių pavyzdžių tokiai steriliai klasikai? smile.gif arba teks kažkaip derint klasikinius namus su modernia virtuve.. kodėl gi ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 14 lapkričio 2013 - 14:47
Turint gyviu namie , misija neimanoma svariai idealiai virtuvei smile.gif o kai panos raso , sveiciu sveiciu ta kaitlente ........ man skamba kai i kosmosa nuskridus kokia ten pieva pjauciau biggrin.gif
As tik va galvoju ikalbejo det i cokoli lempuets turesiu sviesos tongue.gif g.gif
Dar blisgancios porceliano plyteles , jos bais teplios ar ne ? g.gif Bo sunis mano kai pareina is kiemo peduciu turim pakankamai . Ar matines labiau praktiskesnes butu ? g.gif doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 14:46)
va kokia graži virtuvė smile.gif

user posted image

mN JOJE truksta gyvybes tas blankumas is proto isvestu . Gal kaddarbas mano toks blanki aplinka tai labai norisi jau biski spalvos namie ..... wink.gif siaip grazu bet nepatinka pats virsus ner uzbaigimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 14, 19:17)
* Dar blisgancios porceliano plyteles , jos bais teplios ar ne ? g.gif  Bo sunis mano kai pareina is kiemo peduciu turim pakankamai . Ar matines labiau praktiskesnes butu ? g.gif  doh.gif

**mN JOJE truksta gyvybes tas blankumas is proto isvestu

* cia nesvarbu kokios bus plyteles - grindis vistiek plauti reikes lotuliukas.gif pas mane diiidelis suo, tai ir kojas nuvalau pries einant namo, bet vistiek pedos lieka, o kai isdziuna nuo koju dar ir smelio nubyra doh.gif Tiek kad jei suslaps tos blizgios plyteles tai atsargiai vaiksciokit, bus slidu baisiai.

** drinks_cheers.gif man tas pats, truksta cinkelio. Ne kazkokio ryskumo bet akcento, gyvybes.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 20:34)

** drinks_cheers.gif man tas pats, truksta cinkelio. Ne kazkokio ryskumo bet akcento, gyvybes.

Žmogus virtuvėj gali būti tuo cinkeliu.. kai pats nemoki būt ryškus pradedi ryškumo ieškot daiktuose tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 14 lapkričio 2013 - 19:44
g.gif Dar , gal kas turit susideje laminata virtuveje ? idomu kaip jis nesiojasi ? g.gif
As menka seimininke , dirbant pilnu etatu nelabai lieka laiko sukinetis ten . Desreles bulves greit salotos , ka speju padaryt pries iseinant i darba seimynai , sriuba is stiklainiuko tongue.gif Tad man , be ''cinkelio''gal del to toks variantas NE wink.gif bet juk kiek zmoniu tiek skoniu, todel ir esam viso grazios bet skirtingos wink.gif

Dar , kas dejo spot lightus ar Led po spintutem ? Kazi kas geriau ? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 20:43)
Žmogus virtuvėj gali būti tuo cinkeliu.. kai pats nemoki būt ryškus pradedi ryškumo ieškot daiktuose  tongue.gif  smile.gif

schmoll.gif nesutinku tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 14, 21:06)
g.gif Dar , gal kas turit susideje laminata virtuveje ? idomu kaip jis nesiojasi ?  g.gif

pas mus laminatas virtuvėje - senoj buvo pigus, tai apsinešiojo bišk, o dabar patį brangiausią susidėję, papasakosiu po kokių 5-7 metų, bet garantija jam duota amžina, net su kablais galima vaikščioti cool.gif
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 14, 21:06)
Dar , kas dejo spot lightus ar Led po spintutem ? Kazi kas geriau ? g.gif  unsure.gif

pas mus dabar yra įfrezuoti šviestuvai pakabinamose spintelėse su led lemputėmis. man jie patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 19:43)
Žmogus virtuvėj gali būti tuo cinkeliu.. kai pats nemoki būt ryškus pradedi ryškumo ieškot daiktuose  tongue.gif  smile.gif

Jei jus ruosiates gyvent virtuvej tai galit tupet ten kaip razinka. O as noriu dziuginanciu aki ir sirdi namu.
Atsakyti