Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Paranormali @ 2013 11 13, 12:25)
KLAUSIMUKAS ,  kokius imet gartraukius ??? Bo nerandu telescopinio ir be isejimo i lauka sad.gif doh.gif  g.gif

Smagu, kad darbai juda į priekį thumbup.gif . Dėl plautuvės patarčiau, kuo didesnė, tuo geriau mirksiukas.gif . Apvalios man nelabai patogios atrodo, čia apie skardas galvoju ax.gif . Niekad apvalios neturėjau, bet ir nenorėčia schmoll.gif .

O kokie tie teleskopiniai? g.gif

Dėl indų plovimo vonioj - užuojauta console.gif . Aš irgi turėjau tokį "džiaugsmą", tik, kol nenaudojau pagal paskirtį, indus ploviau... bide doh.gif lotuliukas.gif ... Vis daugiau vietos nei vonios miniatiųrinėj praustuvėj unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 lapkričio 2013 - 11:33
aš turėjus tik apvalias, tai man jos patogios, ypač kokiam dideliam apvaliam puodui biggrin.gif

aš ir indus ploviau vonioj. bet pačioj vonioj biggrin.gif pusę metų, brrrr, net purto dabar apie tai pagalvojus biggrin.gif
Papildyta:
mamučiuk, įmeskit dar savo virtuvę. norėjau MB parodyt, o jos jau nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 13, 10:51)

iškart klausiau, ar galės man sujungti taip stalviršį, kad nedėtų jokių geležiukų ir plintusų aplink, tada užsakinėju..

O kaip pas jus sujungta? Pas mane 2 kampai ir darys su geleziukaiw verysad.gif papsakokit pas ka sujungta graziai, kaip tai padaryt, gal saviskiams paaiskinciau
Atsakyti
blush2.gif user posted image
Toks telescopinis jau nuspirkau Hotpoint tongue.gif Nuvaziavom su meistru ten lentu dar radau rokaite ir kaitlente kartu tongue.gif 445£ rinkinys smile.gif

pas mane problema pasirodo mano kiemo durys nuo grindu labai arti pacios durys , ir del sildomu grindu makalyne sad.gif nes jei isiskels , bus taip kad durys nebeatsidarys smile.gif juk visos durys UK darosi ividu ne i lauka smile.gif Tai meistras sako dek prie duru kilimeli o visur plyteles smile.gif g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
radau panasia kaip mano bus virtuve UK stovincia parduotuveje smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 13, 11:25)
KLAUSIMUKAS ,  kokius imet gartraukius ??? Bo nerandu telescopinio ir be isejimo i lauka sad.gif doh.gif  g.gif

ar tai reiškia, kad tokiems gartraukiams nereikia ventiliacinės angos? g.gif
Atsakyti
Taip garine be kamino tik filtras nes nenoriu kisti dar vamzdziu i kiema smile.gif susideda filtras ir viskas smile.gif Bet Lt daug didesnis pasirinkimas nei UK , cia visi ale su kaminu smile.gif na klasika smile.gif
Atsakyti
o mes kaip tik tėvams tokį ir nupirkom kur per šonus gartraukis išpučia orą i patalpą.. dabar galvos skausmas kaip pritaikyt kokį perėjimą, kad į ortakį pūstų.. tikrai nežinojau kad dar tokių būna blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 13, 09:58)
Tai vistik juoda ar balta kaitlente lengviau priziuret? biggrin.gif

NEKENCIU SAVO JUODOS STIKLO KERAMIKOS KAITLENTES , kurmi kurmi, valau valau, o vistiek tie pukai, dulkes, lasai, trupiniai gun_bandana.gif , bet pas many dujine, gal kai elektrines lygus pavirsiu tai paprasciau? g.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 11 13, 10:04)
Vistiek dar ant lango kažkas dėsis, šaldytuvas dar. gal kokia šluostė ant orkaitės rankenos lotuliukas.gif  - pagyvins truputį vaizdą mirksiukas.gif .

laugh.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 11 13, 10:24)
a iš ko pagamintas dugnas? neįsivaizduoju, kaip mums fanerą reiktų išspaust

nu pas mumi irgi fanera ir dar neplona, tai kai spaudem tai tuos "prisegimus" nurovem ir dugnas vienoj pusej ir atkrito biggrin.gif

QUOTE(Paranormali @ 2013 11 13, 10:29)
Kriaukles neisirenku apvali ar kvadratine biggrin.gif ....... tai tiek naujienu mano fronte siai dienai smile.gif doh.gif

turejau kvadratine, dabar turiu akmens mases apvalia- skardos telpa puikiai, patogi. Bet i nama jau jamsiu jauciu kvadratine ir dvieju daliu- kad nuvarvetu visokie smulkus irankiai, puodukai ir t.t.t.

QUOTE(Paranormali @ 2013 11 13, 16:11)
radau panasia kaip mano bus virtuve UK stovincia parduotuveje smile.gif  bigsmile.gif

koks ten idomus dalykas prie gartraukio bigsmile.gif
Atsakyti
O man jau baiginėja viską montuot thumbup.gif Beliko tik gartraukis ir dar kelios smulkmės.

Vaizdas tai.... Viskas balta doh.gif Teks sienelę kokią "rėkenčia" daryt būtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 12, 17:42)
šian tėvams sumontavo virtuvę smile.gif turėjom ribotą biudžetą, bet visai patinka rezultatas.. dienos šviesoj virtuvė į pilkumą šiek tiek. smile.gif

user posted image

dabar laikas savo virtuvės projektą damušt  smile.gif

Pasirodė labai keista lango rankenėlė, dar niekad neteko taip žemai jos matyt biggrin.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 12, 20:06)
aš ir mąstau apie baltą kaitlente su orkaite .. baltas daiktas yra baltas .. bet jei stalviršį dėsiu šviesų, visai gražu būtų toks derinys  g.gif

Balta indukcinė kaitlentė yra didelis didelis gėris thumbup.gif Turiu ir labai džiaugiuos thumbup.gif Valymas paprastas, vaizdas prie šviesaus stalviršio patinka smile.gif O grynai baltų orkaičių labai mažai, norėjau baltos, bet su norimom savybėm iš grynai baltų nebuvo, tai dabar turiu su baltu rėmu ir juodu stiklu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 11 14, 12:16)
Pasirodė labai keista lango rankenėlė, dar niekad neteko taip žemai jos matyt  biggrin.gif

Rankenėlė žemiau dėl patogumo. Mama žemaūgė. Jai pasiekt per stalą lango rankenėlę normaliam aukštyje būtų labai sunku ir nepatogu. Labai džiaugiuos kad langų gaminotojai pasakė apie tokią galimybę. Sau irgi taip darysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 14 lapkričio 2013 - 11:38