Juodai čia tik Tavo virtuvė kitokia negu visų man ji tokia ryški, didelė, graži medžio masyvo . Jos tikrai negalima pamiršti. Tiesa, ar gartraukis jau kabo
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 18:48)
bet užtat miegamas koks
niu ir ką dabar tam dideliam miegamąjam darysit ... a gaudynių žaisit - shutka
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 12, 20:36)
pas mus bendra erdve su svetaine, todel ir norim paslepti
ir nuo ko jau teip norit paslėpti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 12, 22:37)
Kas klause kaip man maiseliu stalcius neatlaike.
aš klausiau
QUOTE(Muxius @ 2013 11 12, 22:37)
Tai va: jis vidurinis, mes i ji maiselius kraunam kraunam - paspaudziam ir vel kraunam. MB stipriau paspaudzia ir taip per metus dugna "isspaudem"
a iš ko pagamintas dugnas? neįsivaizduoju, kaip mums fanerą reiktų išspaust
Papildyta:
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 13, 09:11)
čia gi indukcinė, tikrai jai vergauti nereikia niekas neprikempa ir neprisvyla, va tik su puodais bėda- ne viskas tinka
nu žinokit ir pas mane indukcinė, tik juoda, ir susinervinus esu neprastai - ant dažniau naudojamos kaitvietės pasidarė tokis ratas - nesvyla tai nesvyla, bet vistiek kažko nusiterlioja . Ir valosi prastokai - jei noriu gerai nuvalyt, tai su alkoholiu tiktai ... arba blizgint belekiek su šlapiu, paskui su sausu škurlium, paskui da su popierine servėtėle...
Beje, Mamučiukas, geras stalviršio sujungimas, kiek mačiau .
Juodai, šutka šutkoj, bet, žinok, tas miegamas buvo siaubingai mažas, tiksliau siauras, lovos niekaip neįpaišėm, o dabar galėsiu ir kosmetinį staliuką įkišt ir net darbo stalą su lentynom dokams na taip taip, labai "gera" vieta miegamajam darbui, bet daugiau nėra kur, o dirbt man namie tenka
Mano virtuve ............ siaip dienai tokia moralkiskai sunku indus plaunam vonioj, valgyt verdu ant krutos indukcines nesiojamos aplamai ....lekstes kieme ant stalo , nu kaimynam sokas
Niekaip nesugalvoju ka det tarp spinteliu .......... stikla ar kokias plyteles . Bo virsus baltai kreminis, apacia makasaro plokste ... niekaip nesumastau .
Aisku dar pasikeite daug planu vietoj radiatoriaus dedamos sildomos grindys ...... vietojs liustru dedami halogenai i zeme ir i virsu , po spintelem dedu LED apsvietima .
Kriaukles neisirenku apvali ar kvadratine ....... tai tiek naujienu mano fronte siai dienai
QUOTE(Teka @ 2013 11 13, 10:09)
Juodai, aš gal nuo tavęs užsikrėčiau, pradėjau į spalvas žiūrėt tik nežinau dar į kurią pusę žiūrėt nes šiapi mėgstu ramius tonus, bet labai noriu ir ryškių akcentų, tai vat ir galvoju, ar daryt ramią virtuvę, bet ant sienos pvz stiklą ryškesnį dėt, ar visgi fasadus ryškesnius jamt. turiu laiko, kol vėl virtuvę perplanuosiu
- džiaugiuos, kad tokią zarazą platinu . Žinok, visai nebijau tos mūsų virtuvės raudonos spalvos, nors kai kas sakė, kad atsibos. Juk tai klasikinė spalva, neišeis iš mados, šilta, nerėkianti, myliu aš ją . Pasigalvok gerai, kur sužaist nori su spalvom. Realiai, viskas yra pakeičiama, tik reikia nuspręsti, ką bus paprasčiau reikalui esant pakeist. Jeigu fasadai masyvo, juos gi irgi galima bus atnaujint .
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 13, 10:09)
Juodai čia tik Tavo virtuvė kitokia negu visų man ji tokia ryški, didelė, graži medžio masyvo . Jos tikrai negalima pamiršti. Tiesa, ar gartraukis jau kabo
Ačiū ačiū
Kabo tas gartraukis, kabo, ale dar ne viskas iki galo padaryta, tai ir nesirodau - užsikrėčiau iš Ajstes . Parodysiu, kai bus pabaigta .
QUOTE(Teka @ 2013 11 13, 10:25)
Juodai, šutka šutkoj, bet, žinok, tas miegamas buvo siaubingai mažas, tiksliau siauras, lovos niekaip neįpaišėm, o dabar galėsiu ir kosmetinį staliuką įkišt ir net darbo stalą su lentynom dokams na taip taip, labai "gera" vieta miegamajam darbui, bet daugiau nėra kur, o dirbt man namie tenka
Tai kad tiek sutalpinsit .
QUOTE(Juodai @ 2013 11 13, 09:32)
- džiaugiuos, kad tokią zarazą platinu . Žinok, visai nebijau tos mūsų virtuvės raudonos spalvos, nors kai kas sakė, kad atsibos. Juk tai klasikinė spalva, neišeis iš mados, šilta, nerėkianti, myliu aš ją . Pasigalvok gerai, kur sužaist nori su spalvom. Realiai, viskas yra pakeičiama, tik reikia nuspręsti, ką bus paprasčiau reikalui esant pakeist. Jeigu fasadai masyvo, juos gi irgi galima bus atnaujint .
aga, super. gal visada gyvenom spalviškai ramiuose namuose, nes bijau, kad ryškios spalvos atsibos, bet jūsų raudona tikrai rami atrodo, bet aš noriu kažko kitko, nors kiek žiūrėjau iš medžio masyvo, tai daug spalvų ten neprigalvosi, bent jau pavyzdžiuose iš spalvų tik rudos, raudonos...
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 13, 09:11)
Cererakennel graži ir jauki virtuvė, man tokia patogi pasirodė, viskas apgalvota ir kaina labai gera
dėkui kai namą lipdėm jau galvojom apie virtuvę.. tai viskas daugmaž neblogai susidėliojo
QUOTE(Juodai @ 2013 11 13, 10:04)
Pas visus tas biudžetas ribotas
Smagu, kad patinka rezultatas . Man norėtųsi ryškesnių spalvų, bet jei žmonėms patinka ramybė - tai . Vistiek dar ant lango kažkas dėsis, šaldytuvas dar. gal kokia šluostė ant orkaitės rankenos - pagyvins truputį vaizdą .
Smagu, kad patinka rezultatas . Man norėtųsi ryškesnių spalvų, bet jei žmonėms patinka ramybė - tai . Vistiek dar ant lango kažkas dėsis, šaldytuvas dar. gal kokia šluostė ant orkaitės rankenos - pagyvins truputį vaizdą .
jap, ribotas, tik riba pas kiekvieną skirtingame aukštyje
ryškesnės spalvos labai smagu, bet žmonėms pensininkams tikrai jau norisi ramybės. kita vertus spalvom drąsiai gali žaisti, kai kambarys erdus, šviesus. Pas tėvus už lango miškas, o ir erdvė kartu su svetaine tik nepilnai30 kv.. tai šviesus virtuvinis , toks nebadantis akis bus pats tas.. va ir dabar važiuojam su mama tapeto rinkt ant sienos.. išrinkau šviesesnį su raštais ir vis tiek bijau, kad nedidelėj erdvėj jis nebus tinkamas .. bet va sofą kokią violetinė ar kokią žalią jau baigiu tėvus įkalbėt statyt gi reik kokios razinkos kambarį
o va mano nauja virtuve bus atskira, daugiau nei 20 kv, su sala..turėsiu erdvės pasireikšt.. nors fasadus planuoju šviesius, bet va salą norėčiau kokią žydrą ar žalsvą.. tik tikrai bijau kad ir tai pabos.. viskas pabosta.. va gyvenu jau 6 metus su modernesne Casa Belline virtuve... pabodo noriu klasikos dabar
QUOTE(Juodai @ 2013 11 13, 11:24)
nu žinokit ir pas mane indukcinė, tik juoda, ir susinervinus esu neprastai - ant dažniau naudojamos kaitvietės pasidarė tokis ratas - nesvyla tai nesvyla, bet vistiek kažko nusiterlioja . Ir valosi prastokai - jei noriu gerai nuvalyt, tai su alkoholiu tiktai ... arba blizgint belekiek su šlapiu, paskui su sausu škurlium, paskui da su popierine servėtėle...
na kažkaip man dar nesitepa gal dar mažai naudoju kažkokio vargo nepajutau aš tik dregnu praeinu, kai po vyrimo apsitaško ir vsio
iškart klausiau, ar galės man sujungti taip stalviršį, kad nedėtų jokių geležiukų ir plintusų aplink, tada užsakinėju, jeigu ne , tai einu kitur ieškoti.
Viską Jis man padarė ko aš norėjau ir dar sakė, kad neteko taip virtuvės niekam įrenginėti Parodyčiau kaip jis pajungimo kranelius pritvirtino
ir kas patiko, kad mano visas užgaidas paisė
Pabžraižė pradžioje vienaip, sakau netinka, nes tarp ūkinės spintos ir kaitlentės buvo man tarpas mažas, noriu didesnio. Vėl viską patraukė į šoną. Siūlė stalčius 90cm, sakau platu, noriu 80cm. Vėl naujai dėstė viską
jis pasiūlė nedėti palangių ir stalviršį platų daryti, tada aukštis gavosi gal 95 cm
galvoju bus nepatogu, bet visai smagu ir aukštesnis ir patinka, kad nėra palangių
Nu atsiprašau, mamučiuk, nu labai nepadoru girtis meistu ir neduot kontaktų. mes gal irgi norėtume, kad mums virtuves padarytų
QUOTE(Teka @ 2013 11 13, 11:54)
Nu atsiprašau, mamučiuk, nu labai nepadoru girtis meistu ir neduot kontaktų. mes gal irgi norėtume, kad mums virtuves padarytų
negaliu nenoriu paleisti, nes dar nepilnai apdailą padarė, dar liko smulkūs darbeliai užbaigimui. Matai, čia ne joks meistras, o žmogus turi auksines rankas ir gerą galvą Jis mums visą apdailą daro su savo meistrais ir jiems vadovauja
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 13, 09:57)
negaliu nenoriu paleisti, nes dar nepilnai apdailą padarė, dar liko smulkūs darbeliai užbaigimui. Matai, čia ne joks meistras, o žmogus turi auksines rankas ir gerą galvą Jis mums visą apdailą daro su savo meistrais ir jiems vadovauja
nu tai ri sakau, negražu girtis ir nesidalint mums pvz irgi tuoj reikės. baldų. vot
KLAUSIMUKAS , kokius imet gartraukius ??? Bo nerandu telescopinio ir be isejimo i lauka