Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

QUOTE(eLBė @ 2014 02 26, 18:20)
merga, as jums az rasiau. Gavot?

g.gif g.gif g.gif ,einu pažiūrėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 02 26, 21:41)
g.gif  g.gif  g.gif ,einu pažiūrėti  unsure.gif

Niuuuu?
Atsakyti
merga, gal yra žinių, kaip sekasi jaunajai mamytei, kuri gimdė sausį, kuriai rinkom kraitelį?
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2014 02 27, 20:29)
merga, gal yra žinių, kaip sekasi jaunajai mamytei, kuri gimdė sausį, kuriai rinkom kraitelį?

Sekasi puikiai. Turi dručkį sūnų. seniūnijos ir bendruomenės pagalba bandoma jai suorgaizuoti kitą būstą. Iš remėjų gavo dujinę viryklę, malkų. Visi trys vaikai SM dėka yra aprengti nuo galvos iki kojų . kitą savaitę bičiukui sueis jau 2 mėn. smile.gif Pati mama ir nesėdi rankų sudėjusi. Smagu stebėti tokias šeimas,kurios pačios turi motyvacijos ir deda pastangas,o ne tik laukia it kokios kregždės kirmelės. 4u.gif
Atsakyti
merga, a tu sauskelniu naujai mamai dar reikes? Jokio ats nesulaukiu, maisas prie duru verkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 02 28, 13:52)
Visi trys vaikai SM dėka  yra aprengti nuo galvos iki kojų .  kitą savaitę bičiukui  sueis jau 2 mėn.  smile.gif 

Super, bet gal ne apie šitą kalbam, nes kiek pamenu, jai 18 turėjo būt ir iš vaikų namų atrodo. Atrinkau šiek tiek savo berniuko išaugtų rūbelių, jie jo buvo dėvėti (pagrinde smėlinukai ilgom ir trumpom rankovėm), bet nesutepti, nesuplyšę, galvoju, gal ji norėtų, padovanočiau-atiduočiau (atrodo, 3-6mėn ir 6-9mėn).
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2014 02 28, 21:56)
Super, bet gal ne apie šitą kalbam, nes kiek pamenu, jai 18 turėjo būt ir iš vaikų namų atrodo. Atrinkau šiek tiek savo berniuko išaugtų rūbelių, jie jo buvo dėvėti (pagrinde smėlinukai ilgom ir trumpom rankovėm), bet nesutepti, nesuplyšę, galvoju, gal ji norėtų, padovanočiau-atiduočiau (atrodo, 3-6mėn ir 6-9mėn).

Tiksliai,apie Žydrūnę doh.gif .

Gyvena ir neblogai. Turi taip pat sūnų. Šiuo metu glaudžiasi pas globėją. Teta gal griežtoka, bet mano galva tai gerai. Socialinė darbuotojasi stengiasi išrūpinti soc. būstą. Pirmadienį socialinės paklusiu ko reikia ir ar reikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eLBė @ 2014 02 28, 15:48)
merga, a tu sauskelniu naujai mamai dar reikes? Jokio ats nesulaukiu, maisas prie duru verkia smile.gif

3 kartus prašiau sesrs nueiti bash.gif:
Atsakyti
Sveikos merginos. Si kart man reikia pagalbos, gal kartais kas turite likusiu ar zinot kur gaut pigiau dydelio dydzio pampersu , ligonis virs 100kg. reikia xl dydzio ir daugiau lasu. Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2014 03 03, 22:41)
Sveikos merginos. Si kart man reikia pagalbos, gal kartais kas turite likusiu ar zinot kur gaut pigiau dydelio dydzio pampersu , ligonis virs 100kg. reikia xl dydzio ir daugiau lasu. Dekoju  4u.gif

Pabandyk į baltą leliją kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
merga, as dabar iki centro vaziuosiu, gal kur nors ta mano maisa uznesti? Bo Lexana vel dingo biggrin.gif
Atsakyti
Dovanojamas švelnus, šiltas, didelis šuo, vardu Šarikas. Vaikų labai mylėtas. Bet tvarkingas, švarus, dažnai vėdintas balkone.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2014 03 04, 09:09)
merga, as dabar iki centro vaziuosiu, gal kur nors ta mano maisa uznesti? Bo Lexana vel dingo  biggrin.gif

Ne nu ,tu rūgštele jablonkse buvau ryte sodroj šalia tavęs,kad būč žinojus bash.gif .Klausai, pakentėk dar truputi , pati kovo 6 17 val. galiu pas tave užsukti, nes man 18 val. reikia į 3 polikliniką. Ir paimsiu, nes neštukė gyvena Gribžiniuose doh.gif

Nes daba esu jau be mašinos. O ir prievaizdas prie manęs pristatytas. biggrin.gif
Atsakyti