Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

QUOTE(O'Hara @ 2014 02 21, 23:32)
Vitulka, mes gal savo temoj galim duoti žinią, gal kokių daiktų padovanotų merginos.

parašiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 02 21, 17:53)
Ieškau leliukui kraitelio  4u.gif .
Socialinė sakė,kad bus berniukas, bet mama tik ką sulaukusi pilnametystės, visai be jokių įgūdžių, pasiruošė gimdymui tai  doh.gif . Leliukas turi gimti  kovo pirmą dešimtadienį.  4u.gif

Turiu sauskelniu gimdymui/po gimdymo M dydzio. Daugiau jau viska isdalinusi esu.
Atsakyti
QUOTE(Miketukas1 @ 2014 02 21, 21:54)
kraitelio neturiu, bet yra maiselis rubu mazdaug nuo 4 men iki metuku, ivairiu, ir medvilninis miegmaisiukas
p s    tik ne rytoj, nebusiu namie

Merga,  jei prisimeni,  jau esi buvus pas mus,  Liepojos g  : mirksiukas.gif

Jei priminsi,pirmadienį po pietų užsukčiau mirksiukas.gif nes Liepjos g. jūsų yra 5 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eLBė @ 2014 02 22, 16:12)
Turiu sauskelniu gimdymui/po gimdymo M dydzio. Daugiau jau viska isdalinusi esu.

elBe, aš pas tave, jaučiu atsiūsiu Lexaną, ji arčiau tavęs gyvena, nes iki mėn. galo darbe esu pražuvusi ir iki kaklo , neskaitant ,kad jau senokai turėjau būti mamiškose atostogose doh.gif
tik duok žinot kada būsi namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miketukas1 @ 2014 02 19, 19:18)
o mamos batu dydis koks?  nes turimi siltinti batai 15-metei gal nlb  madingi butu ax.gif

mama irgi 40 nešioja batus, rūbai M didesni arba L

QUOTE(pokotuke @ 2014 02 21, 11:49)
Sveikos mamytės. Esu čia naujokė, tad viliuosi, kad pataikiau į teisingą skiltį ax.gif  bet kuriuo atveju dovanoju rūbelių mergaitei ar mergaitėms. Rūbelių yra nuo 1m iki 2m ir dar maišas 6 - 7m mergytei. Dovanoju Klaipėdoje, laukiu žinučių  ax.gif

iki 4 m mielai priima Debreceno gatvėj "Gausių šeimų centras", o jau didesnius tai Debreceno 48 - ten didesni vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 02 22, 19:51)

elBe, aš pas tave, jaučiu atsiūsiu Lexaną, ji arčiau tavęs gyvena, nes iki mėn. galo darbe esu pražuvusi ir iki kaklo , neskaitant ,kad jau senokai turėjau būti mamiškose atostogose doh.gif

Gal dekretas šviečiasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2014 02 24, 20:00)
Gal dekretas šviečiasi?  bigsmile.gif

Jis ne tik šviečias, bet konkrečiai yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 02 24, 21:05)
Jis ne tik šviečias, bet konkrečiai yr  biggrin.gif

OOOooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeee - reiškia, kai matėmės, kai perdavinėjau kraitelį, spėjimas tuomet juoko formos buvo, bet teisingas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2014 02 24, 21:57)
OOOooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeee - reiškia, kai matėmės, kai perdavinėjau kraitelį, spėjimas tuomet juoko formos buvo, bet teisingas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tada dar nieko nežinojau ir nenujaučiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 02 25, 19:36)
Tada dar nieko nežinojau ir nenujaučiau  lotuliukas.gif

Bet kažkokia nuojauta vistiek buvo, nes šiaip sau iš lempos neatsiranda smile.gif
Dar juokėmės, kad pačiai nereiktų suneštinio kraičio daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 02 24, 23:05)
Jis ne tik šviečias, bet konkrečiai yr  biggrin.gif

sveikinimai nuosirdziausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2014 02 25, 21:03)
Bet kažkokia nuojauta vistiek buvo, nes šiaip sau iš lempos neatsiranda smile.gif
Dar juokėmės, kad pačiai nereiktų suneštinio kraičio daryt  lotuliukas.gif

Daba aišku kas prikarskėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 02 22, 19:51)
tik duok žinot kada būsi namie  mirksiukas.gif

merga, as jums az rasiau. Gavot?
Atsakyti