Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

Naumiestiškių Auksės ir Viktoro naujas gyvenimas išgyvenus dramą

Skaitytojai teiravosi, kaip laikosi Auksė ir mažoji Andrėja, kurios stipriai nukentėjo, kai liepsnos liežuviai prarijo visą jaunos šeimos turtą.
Jūsų dėka, dabar šeima turi atrestauruotus jaukius namus, o liepsnos padarytos žaizdos Auksės kūne jau beveik išgijo.

Plačiau apie tai skaitykite rytojaus, sausio 24 d., "Šilokarčemos" numeryje.
https://www.facebook...8...e=1
https://www.facebook...8...e=1

Visų Jūsų dėka šeima iš naujo kabinasi į gyvenimą AČIŪ visiems prisidėjusiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu socialinės darbuotojos pagalbos prašymą.
Vienam paaugliui vaikinukui labai labai reikalingi 36.5-37 dydžio žieminiai batai. Berniukas iš sunkiai besiverčinčios šeimos dabar per šalčius vaikšto su labai nudevėtais sportiniais batais. Tad jei kas turi nebenaudojamus kokius batus berniukui labai lauksim žinių.Ačiū.
Atsakyti
Dovanoju smulkiai paauglei merginai iki 170 ūgio 4-erius džinsus 2 juodi mokykliniai ir 2 tamsiai mėlyni, bei vienrios vasarinės kelnės. Rūbeliai dėvėti labai trumpai mano dukros. Klaipėdoje.
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2014 01 24, 15:14)
Dovanoju smulkiai paauglei merginai iki 170 ūgio 4-erius džinsus 2 juodi mokykliniai ir 2 tamsiai mėlyni, bei vienrios vasarinės kelnės. Rūbeliai dėvėti labai trumpai mano dukros. Klaipėdoje.

laikinai rezervuoju, tuoj sužinosiu ūgį vienos mergaitės globojamos
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 01 24, 19:30)
laikinai rezervuoju, tuoj sužinosiu ūgį vienos mergaitės globojamos

Jei netiktų paimtume Romos vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 01 24, 19:59)
Jei netiktų paimtume Romos vaikams  mirksiukas.gif

Aš šitam skyrely pirmą kartą blush2.gif jei tikrai atsiras mergaitė kuri norės šių rūbelių tai tikrai peržiūrėsiu dukros spinta ir rasiu ką daugiau įskaitant avalynę apie 38 dydį.
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2014 01 24, 21:01)
Aš šitam skyrely pirmą kartą  blush2.gif  jei tikrai atsiras mergaitė kuri norės šių rūbelių tai tikrai peržiūrėsiu dukros spinta ir rasiu ką daugiau įskaitant avalynę apie 38 dydį.

taip tikrai reikia paauglėm ypatingai visko, nori gi puoštis...

Debreceno 48 soc.darbuotojai Romai galima vešti daug ką, viskas tinka thumbup.gif

P.S. patikslinsiu dar dėl kelnių
Atsakyti
sveiki... 4u.gif

darau namuose generaline mirksiukas.gif bus maisas mergaitisku rubeliu 98-104 cm ugiui..(bliuskuciu,treningines kelnes,striukiu,batu 28 dydis).Ir moterisku rubu keltas 40-42dydis.

rubai tikrai tvarkingi.Gal yra kam reiketu tokio dydzio?Kazkaip gaila mesti.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 01 19, 11:21)
Jaunai šeimai su leliuku, ieškoma skalbyklė,bet ne automatinė, nes šeima gyvena kaime naudodama vandenį iš šulinio.

gal tai seimai dar reiktu ko nors?

Dovanoju S-m moteriskus tvarkingus rubus, kosmetikos meginuku ar likuciu, ivairiu papuosaliuku paauglei ar 17-18 merginai biuziterija, dar parinktume jei reiktu indu puoduku leksciu tauriu;) Taip pat berniukui rubeliu tik dabar dydziu nepamenu mazdaug nuo 1 metuku iki 2 metuku. zaisliuku..smile.gif butu gerai kad jaunai seimai kuri tikrai sunkiai verciasi arba daugiavaikems sheimos..ar vienisoms mamytems kurioms tikrai butina pagalba..Galite man rasyti ir i tel 8-620-43383

Taip pat padovanotume suaugusi veislini bet be dokumentu maza jorksyro terjera mergina labai draugiska mylinti vaikus ir demesi:)tikra drauge nebijo svetimu. Kadangi pasikeitus aplinkybes patys nebegalime auginti:( Noreciau padovanoti seimai kuri tikrai myletu ir kuri tikrai neisgali tokio suniuko isigyti bet seniai svajojo..smile.gif islaikymas nebus brangus nes nebuvo pratinama maitintis tik spec maistu valgo suniuku maista paprasta neprabangu:)
Atsakyti
QUOTE(Aidrina @ 2014 01 24, 22:55)
sveiki... 4u.gif

darau namuose generaline mirksiukas.gif bus maisas mergaitisku rubeliu 98-104 cm ugiui..(bliuskuciu,treningines kelnes,striukiu,batu 28 dydis).Ir moterisku rubu keltas 40-42dydis.

rubai tikrai tvarkingi.Gal yra kam reiketu tokio dydzio?Kazkaip gaila mesti.

Viskas tinkama ir būtų panaudota pagal paskirtį. O jei dar padarytumėte dovaną ir pati nuvežtumėte adresu Debereceno 48 būtų fantastika, jei ne,- rašykite čia arba man AZ ieškosime, kaip visą gėrį nuvežti į centrą.
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(OOrchideja @ 2014 01 26, 17:01)
gal tai seimai dar reiktu ko nors?

Dovanoju S-m moteriskus tvarkingus rubus, kosmetikos meginuku ar likuciu, ivairiu papuosaliuku paauglei ar 17-18 merginai biuziterija, dar parinktume jei reiktu indu puoduku leksciu tauriu;) Taip pat berniukui rubeliu tik dabar dydziu nepamenu mazdaug nuo 1 metuku iki 2 metuku. zaisliuku..smile.gif butu gerai kad jaunai seimai kuri tikrai sunkiai verciasi arba daugiavaikems sheimos..ar vienisoms mamytems kurioms tikrai butina pagalba..Galite man rasyti ir i tel 8-620-43383

Rezervuojam centro merginom. 4u.gif
Papildyta:
Vienam simpatiškam mažyliui ieškom čiužinuko į lovytę mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau padovanoti dideli maišą rūbų. Daugiausia - jaunatviški rūbeliai jaunoms merginoms (XS-S dydžio), yra keli moteriški (S/M-M dydžio). Būtų labai smagu, jei rūbelius galėtų pasiimti iš mano namų, nes aš be transporto, o tokio maišo tikrai nenoriu viešuoju transporu tempti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maddison @ 2014 01 26, 20:51)
Norėčiau padovanoti dideli maišą rūbų. Daugiausia - jaunatviški rūbeliai jaunoms merginoms (XS-S dydžio), yra keli moteriški (S/M-M dydžio). Būtų labai smagu, jei rūbelius galėtų pasiimti iš mano namų, nes aš be transporto, o tokio maišo tikrai nenoriu viešuoju transporu tempti..  4u.gif

Parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti