Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

QUOTE(Mamytukas32 @ 2015 05 19, 10:28)
gyvenu banduziuose ateisiu kad ir iki vilniaus, reikia tikrai, siais laikais rubelis vaikui 7,8 e koks bodziukas, gaila tik kad savo pirmosios merginos rubelius caritui padovanojome pries 4 metus irgi is cia gavau iki pat dabar kaikurie geri laaabai dziaugiuosi kad dar yra zmoniu kurie padeda vieni kitiem  smile.gif

Parašiau žinutę wink.gif

Merga, nelabai pas mane su tuo S dydžiu, ko gero viskas dideni pas mane - M/L ...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2015 05 19, 16:07)
Parašiau žinutę wink.gif

Merga, nelabai pas mane su tuo S dydžiu, ko gero viskas dideni pas mane - M/L ...

Laimute, atsiūsiu pas tave moterį paimti tų drabužių
Atsakyti
Dovanoju lyginimo lentą. Reikėtų pasikeisti užvalkalą.
user posted image
Atsakyti
Mamytukas 32, Aš jūsų numerį daviau ne vienai paremti norinčiai šeimai. Kokios žinios ?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2015 05 21, 10:19)
Laimute, atsiūsiu pas tave moterį paimti tų drabužių

Pasiskambino viena, bet tuo metu negalėjau, sutarėm vėlesnei valandai, bet ... tuo viskas ir pasibaigė ...
QUOTE(merga @ 2015 06 08, 18:43)
Mamytukas 32, Aš jūsų numerį daviau ne vienai paremti norinčiai šeimai. Kokios žinios ?

Mamytukas32 irgi "pradingo" ...

Dar ko gero iki savaitės pabaigos palauksiu ( nes turiu kitų reikalų šiom dienom) , o paskui tikrai nešiu viską į konteinerį ...
Atsakyti
Gal kam reikia 5 durų spintos su antresolėm, koridorinio komplekto, virtuvinio kampo su stalu ir sekcijos Era? Daiktai ne nauji, betdar kam nors pasitarnautų.
Atsakyti
atiduosiu maisa rubeliu 2-3 m. berniukui. deveti, geros bukles.
Atsakyti
QUOTE(flysky @ 2015 08 04, 20:38)
atiduosiu maisa rubeliu 2-3 m. berniukui. deveti, geros bukles.

Atsiūsiu šeimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2015 08 04, 23:07)
Atsiūsiu šeimą  mirksiukas.gif

Pasieme. tikiuosi, kad tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flysky @ 2015 08 09, 15:25)
Pasieme. tikiuosi, kad tiks ax.gif

Labai dėkoja 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia rubeliu leliukams visi mergaitiski tik vienas kombiukas berniukiskas dydis nuo 3 iki 12 men.
Atsakyti
QUOTE(deivy @ 2015 08 14, 18:49)
Gal kam reikia rubeliu leliukams visi mergaitiski tik vienas kombiukas berniukiskas dydis nuo 3 iki 12 men.

Jamam, turiu neštukę mirksiukas.gif adresą man į AŽ ir ateinančios savaitės bėgyje paimsim
Atsakyti