Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

QUOTE(merga @ 2014 08 26, 16:36)
merginos kas ka turite dovanojimui,rasykite man i AZ adresus pervaziuosiu

merga, ir pro mane? bigsmile.gif tease.gif
Atsakyti
Atiduodu rasomojo stalo kede, tik reikia issiplauti sedimaja dali
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2014 08 26, 20:29)
merga, ir pro mane?  bigsmile.gif  tease.gif

Kai tik laimėsiu nissan išdžiūk,iškart pas tave atvarau, nes jau reiktų ir su tavim ir su Loreta ir su kitom mergicom padalyvauti 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(elve @ 2014 08 26, 23:23)

Namo numerį prisimenu, bet daugiau nieko tongue.gif
Atsakyti
Merga o pas mane? ax.gif

Penktadieni? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(taatjana @ 2014 08 27, 21:37)
Merga o pas mane?  ax.gif

Penktadieni? drinks_cheers.gif

Galim ir penktadienį, bet šiandien organizuojames po pietų su Storm, Roma, ir visomis norinčiomis Can Can picerijoje Akropolyje.
Atsakyti
Turiu 3 mažus maximinius maišiukus vaikiškų naminių rūbelių, maždaug nuo 3 iki 6 mėn. Dar šiek tiek ir didesnių rūbelių. Kur nors nuvežt neturiu galimybės, tad jei niekam per artimiausias dienas neprireiks, teks nešt prie konteinerio ...
Atsakyti
merga,vėl turiu tau lauknešį,per savaitgalį,jis padidės smile.gif gal savaitgalį suksit į mano pusę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2014 08 28, 12:08)
Turiu 3 mažus maximinius maišiukus vaikiškų naminių rūbelių, maždaug nuo 3 iki 6 mėn. Dar šiek tiek ir didesnių rūbelių. Kur nors nuvežt neturiu galimybės, tad jei niekam per artimiausias dienas neprireiks, teks nešt prie konteinerio ...

Sveiki, gražioji ponia 4u.gif . Rašykite savo kontaktus per AŽ ir rytoj atvažiuosiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2014 08 28, 12:36)
merga,vėl turiu tau lauknešį,per savaitgalį,jis padidės smile.gif  gal savaitgalį suksit į mano pusę? ax.gif

Kol kas nežinau, nebent tėčio paprayčiau,kad pagelbėtų mirksiukas.gif
Papildyta:
P.S. Frane nusipirkau loterijos bilietą, ir dar per perlą apdraudžiau savo auto,kad tik Išdžiūk laimėčiau ir tave aplankyčiau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,gal butu reikalingos moteriskos striukes rudeniuj,ziemai devetos?14-16d,nesinori ismesti,gal kam dar tiks,da striuke siltai berniukui,didesniam 12/132,batai ziemai 32dydis.gal pokiema kam tiks .
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2014 08 28, 18:42)
Labas vakarelis,gal butu reikalingos moteriskos striukes rudeniuj,ziemai devetos?14-16d,nesinori ismesti,gal kam dar tiks,da striuke siltai berniukui,didesniam 12/132,batai ziemai 32dydis.gal pokiema kam tiks .

Vikma viskas tinka idealiai, tik jei gali nuvežk pati į Debreceno 48 nebespėjam esam dviese. O suakmes tiek mieste, tiek ir rajone...

Reikalingi šilti drabužiai, avalynė tiek mergaitėms tiek berniukams nuo 5- 18 m amžiaus batų išmeros nuo 25-44 dydžio.
Einamiausia 31-33 mergaitėms
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 28, 19:03)
Vikma viskas tinka idealiai, tik jei gali nuvežk pati į Debreceno 48 nebespėjam esam dviese. O suakmes tiek mieste, tiek ir rajone...

Reikalingi šilti drabužiai, avalynė tiek mergaitėms tiek berniukams nuo 5- 18 m amžiaus batų išmeros nuo 25-44 dydžio.
Einamiausia 31-33 mergaitėms

ok ,pabandysiu kada nuvest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2014 08 26, 23:23)

Ačiū, mergaitės vardu. Kėdė rytoj išvažiuoja į Kauną 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2014 08 28, 20:39)
Ačiū, mergaitės vardu. Kėdė rytoj išvažiuoja į Kauną  4u.gif

Dilma ,širdingai dėkojame už kuprines 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif AČIŪ
Atsakyti