Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

QUOTE(merga @ 2014 08 19, 21:07)
Reikalinga viskas,  4u.gif  tik truputi palaikykite, nes Saulyte atostogauja iki rugsėjo pradžios,o aš iuo metu paimti niekaip nepajėgi  mirksiukas.gif

ok, jei tikrai reikalinga, palaikysiu dar truputį. smile.gif
Atsakyti
Gal netycia kas nors atiduoda ,veikiancia skalbimo masina,o gal parduoda uz simboline kaina?
Reikia,tikrai sunkiai besivercianciai moteriskei...
Kadaise buvau atidavusi savo,trejeta metu tarnavo ,bet numiro...Tvarkymas kainuoja daugiau nei pati skalbimo masina... doh.gif smile.gif
Jeigu kartais atsirastu ,kas gali paaukoti sia auka,mielai priimtume... biggrin.gif isvezima,susiorganizuotu pati... 4u.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau uz mamyte kuri rubu nepaeme kadangi man niekas nesake kada ka paimti kad skubu kadangi nei seima nei mes jokio transporto neturime ramiai ieskoaju kas po darbu atsilaisvins ir gales paimti rubus, kadangi buvo ilgas savaitgalis seima buvo kaime kadangi kaime ir gerybiu pilna pasodintu ir valgyt daugiau ko, pranesiu kad seima tegu ir pesciom nueina paimti visko, nes tikrai nesiruosiu likti apgavike wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatuskes @ 2014 08 20, 11:09)
Gal netycia kas nors atiduoda ,veikiancia skalbimo masina,o gal parduoda uz simboline kaina?
Reikia,tikrai sunkiai besivercianciai moteriskei...
Kadaise buvau atidavusi savo,trejeta metu tarnavo ,bet numiro...Tvarkymas kainuoja daugiau nei pati skalbimo masina...  doh.gif  smile.gif
Jeigu kartais atsirastu ,kas gali paaukoti sia auka,mielai priimtume...   biggrin.gif isvezima,susiorganizuotu pati...  4u.gif

Kur tu buvai anksciau ,penktadieni tik isvezem g.gif biggrin.gif

Jei rasim skalbykle, skambinti tau ?
Papildyta:
QUOTE(dera1 @ 2014 08 20, 10:38)
ok, jei tikrai reikalinga, palaikysiu dar truputį.  smile.gif

Issigando vaziuoti I miska lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 20, 11:59)
Issigando vaziuoti I miska  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nea lotuliukas.gif neišsigandau. lotuliukas.gif kaip tik nusprendžiau važiuoti, tai dalį maišiukų Azu paims, jei nepamiršim, ir iki Klp atvež. paskui jau nežinau kaip. smile.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos 5-iaciui: reikalinga: kelniu ,treningu,golfuku .koinyciu,petkelniu tapkiu i darzeli,megstuku. Berniuko ugis 104,svoris 15 kg, neturi batuku iseigai batu dydis 28-29
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 20, 13:44)
Reikia pagalbos 5-iaciui: reikalinga: kelniu ,treningu,golfuku .koinyciu,petkelniu tapkiu i darzeli,megstuku. Berniuko  ugis 104,svoris 15 kg, neturi batuku iseigai  batu dydis 28-29

Galiu saviškio pririnkti rūbų, kelis batus.. tik dėl išeiginių gal nelabai batų... nelabai turim, o kasdienai kedus rasčiau 30 rodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2014 08 20, 13:53)
Galiu saviškio pririnkti rūbų, kelis batus.. tik dėl išeiginių gal nelabai batų... nelabai turim, o kasdienai kedus rasčiau 30 rodos  smile.gif

jama viska nes tokio amziaus vyriukus turim 4 .kazkas kzkuriam vis tiek tiks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2014 08 20, 14:17)
jama viska nes tokio amziaus vyriukus turim 4 .kazkas kzkuriam vis tiek tiks  mirksiukas.gif

P.S.mano mersas testuojamas ir jau siandien vaziavo savo ratais lotuliukas.gif thumbup.gif , jei viskas bus gerai ir per nakti neissikraus akumai ,as busiu gal jau rytoj formoje clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 20, 14:20)
jama viska nes tokio amziaus vyriukus turim 4 .kazkas kzkuriam vis tiek tiks  mirksiukas.gif
Papildyta:
P.S.mano mersas testuojamas ir jau siandien vaziavo savo ratais lotuliukas.gif  thumbup.gif , jei viskas bus gerai ir per nakti neissikraus akumai ,as busiu gal jau rytoj formoje  clap.gif  clap.gif

ok. perrinksiu rūbus ir atvešiu kokį vakarą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 20, 11:59)
Kur tu buvai anksciau ,penktadieni tik isvezem  g.gif  biggrin.gif

Jei rasim skalbykle, skambinti tau ?

O tu rupke! tai zinoma ,butinai!!! smile.gif thumbup.gif
na ir pati ieskau per visus kanalus,gal pasiseks ka rasti... smile.gif
Linkim Mersiukui neuzgesti!!! lauksime atvaziuojant!!! thumbup.gif
Atsakyti
Atiduodu rubelius mergytei nuo metu su puse iki 2,5.mazdaug. du dideli maisai. yra vasariniu nemazai,bet ir kitokiu,dauguma su demelem,bet yra ir geru. i az.klaipeda.ps.mum reikia ziemai siltu batu mergytei apie 25-26d:)nesvarbu kokios bukles,kad tik da tiktu nesiot,pamainytumem:))bet jei ka rubelius atiduodu ir taip,cia tik siaip paminejau:)
Atsakyti
Gal žinot, kam reikia dviejų dalių vežimėlio (lopšys + sportinė dalis)? Būklė tikrai neideali, nes trys vaikai su juo užaugo, bet tikrai dar tiek pat atlaikytų... smile.gif
Atsakyti