Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

sveikutes, gal kas turite isauktu maikuciu ilgom rankovem berniukui, mano maziui i darzeli reikia kokiu 3-4vnt 110cm ugis. buciau labai dekinga, galeciau ir nebrangiai nupirkti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 19, 10:19)
Va  ir dar vienas apgautas žmogus brrrr. tuoj pradėsiu user posted image

AZU koks pas Jus gėris saugomas, priminkit  blush2.gif
Papildyta:
Moteros, esu be mašinos bet jei surašysite kas ką turite man į AŽ sukoordinuosim ir paskirstysim šeimoms kuriom tikrai tai būtų reikalinga ir atvyks paaiimti po mano kontrolę  4u.gif

Jei visai nebus kam paimti, duokit žinot, galiu po darbo vakarais prasukti tame gale nuo Vėtrungės iki Pietinės pusės ir atvežčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 18, 19:43)
GERBIAMIEJI, JEI JAU PRAŠOTE PAGALBOS , BŪKITE MALONŪS  GERBTI MUS IR RĖMĖJUS. MALONĖKITE PARAMĄ PASIIMTI .
o GAUNASI TAIP: PRAŠO PAGALBOS: IEŠKAI, TARIESI, SKAMBINI, RAŠAI, VAŽIUOJI DERINI  IR GAUNI SPJŪVĮ Į VEIDĄ .

SURADAU REMĖJUS, SUDERINAU VISKĄ KAIP SAKOMA IKI PASKUTINIO SIŪLO. SUSKIMABINAU ,PERDAVIAU VISĄ INFORMACIJĄ PRAŠYTOJAMS . SĖDŽIU IR DŽIAUGIUOSI,KAD DAR VIENA MAŽA ŠIRDELĖ APSIDŽIAUGS DOVANOMIS IR TIKĖS STEBUKLAIS, BET NE.
REMEJŲ ŠEIMA PRALAUKĖ VISĄ SEKMADIENĮ NEIŠEIDAMI IŠ NAMŲ, KADA BUS SU JAIS SUSISIEKTA. NORS ŠI DIENA JIEMS BUVO YPATINGA.
ŠEIMA BUVO SUPLANAVUSI VISĄ DIENĄ SAVO RATE PRALEISTI, NES TAI GALI PADARYTI LABAI RETAI DĖL TĖČIO DARBO( TĖTIS Į METUS GRĮŽTA VOS 2 KARTUS)... VAKARE SUPYKUSI REMĖJA PASKAMBINO IR PAKLAUSĖ AR TIKRAI REIKIA PAGALBOS, NES 4 DIDELI MAŠIAI VISIEMS TRUKDO PRAEITI, O IR NORI PAGELBĖTI VAIKUI, JUK MOKYKLA ANT NOSIES...
NURAMINAU , SUSISIEKIAU SU TARPININKAIS IR KĄ ,OGI IR VĖL APGAVAU REMĖJUS sad.gif
AČIŪ DIE, ĮTIKINAU REMĖJĄ DAR TRUPUTI LUKTELTI, GAL KAM KITAM PRIREIKS PAGALBOS, TAČIAU MOTERIS TOLIAU SU MUMIS BENDRADARBIAUTI NEBESUTINKA, NES JĄ PER KAŽKIENO MALONĘ APGAVAU 3 KARTĄ.
TOLIAU: VIENA PRAŠYTOJA VERKĖ PRAŠĖ VEŽIMĖLIO, SURADOM KAS PADOVANOS. MOTERIKĖ SERGANTI  IŠ ŠILUTĖS ATVAŽIAVO Į KLAIPĖDĄ, PATI NUVEŽĖ DOVANOJAMĄ VEŽIMĄ  TIESIAI PONIAI Į NAMUS,KAD NEREIKTŲ PER TARPININKUS PERDAVINĖTI IR MOTEREI PER LIETŲ KAŽKUR ŠLIŪRINTI PASIIMTI VEŽIMĖLIO,O KAS GAVOSI- SPALVA MAT NETINKA , NEBEIMSIU SURASKIT MAN SMĖLIO SPALVOS SU RUDU bash.gif:
IR DAR: VIENA MAMA PRAŠĖ PADĖTI JO SŪNUI PADOVANOTI BATUS,KAD TURĖTŲ KUO EITI Į MOKYKLĄ... IR KOKS BUVO NEMALONUS MAMYTĖS SARKASTIŠKAS "PADĖKOJIMAS": CITUOJU PAŽODŽIUI:
-O BATAI TAI ,GERI, BRANGŪS MMM, O CROKSAI , KAIP FAINA BŪSI ŠUSTRESNIS UŽ ŠARĄ...,  O KAI ATĖJO EILĖ KEDAMS... TAI PADĖKA TIESIOG TRIJŲ AUKŠTŲ BUVO:
- TAI,KĄ NEGALĖJOT KOKIŲ NAIKŲ AR ADIDASŲ NUPIRKTI,PYPYP, O ČIA KAŽKOKIE PIGIAKAI NU PYPYPYP...?
NORS VISAS 3 AVALYNĖS PORAS PADOVANOJO VIENA GARSI BATŲ PARDUOTUVĖ, KURI MUS REMIA NUOLAT!!!
  DŽIAUKITĖS, KAD YRA GERŲ ŽMONIŲ ,KURIE KAŽKĄ DAR DOVANOJA IR REMIA, NES JŲ KASDIEN VIS MAŽIAU!!!
LABAI GAILA, KAD YRA NEVERTINAMI NEI MŪSŲ  DARBAS BEI PASTANGOS, NEI KITŲ LAIKAS IR GERUMAS...

NU SAKES!!!! APAKUSI LIKAU!!! as ka gaunu dovanojama visada aciu pasakau, nekyla net klausimu kodel ta spalva o ne kita...... Vacia tai siaubas... verysad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija123 @ 2014 08 19, 10:57)
sveikutes, gal kas turite isauktu maikuciu ilgom rankovem berniukui, mano maziui i darzeli reikia kokiu 3-4vnt 110cm ugis. buciau labai dekinga, galeciau ir nebrangiai nupirkti  4u.gif
user posted image

šaštadienį kai atvažiuosi, gausi biggrin.gif
Atsakyti
Mamyte23,moteris klausia ar pas ją atvažiuos kas ar viską mesti į konteinerį? Nes ir pas ją sakė vaikų kambarys užkabariotas maišais...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 19, 11:34)
šaštadienį kai atvažiuosi, gausi  biggrin.gif

AČIŪ AČIŪ AČIŪ......AČIŪ wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Merga nebevarkit del jos ( pati zinot del ko) matosi kad kazkas neaisku del ju ir tikrai pamatysit dabar bus rasta N priezasciu del ko taip atsitiko.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 08 17, 13:28)
Merginos, kurios gyvenat užmiestyje ir važinėjat karts nuo karto klaipėdon....
gal kas gyvenat ūkiškai ir turite skanių obuolių??? pirkčiau nedideliais kiekiais nelabai brangiai... beje, gal kas laikote karves ar šiaip gaunate pieno- irgi norėčiau, nes krautuvinio neįperku... doh.gif

Laba diena,yra daug obuoliu,galetumet ir ziemai prisiskinti,jei noresit ir sultim.dabar kol kas saldinukai yra kiskenuose,o kitokiu bus endriejave<prie autostrados,nuo klaipedos apie 40km.noreciau kad tik susirinktumet<kiek bus mes nesuvalgysim,o kad suputu gaila. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija123 @ 2014 08 19, 12:03)
AČIŪ AČIŪ AČIŪ......AČIŪ  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Merga nebevarkit del jos ( pati zinot del ko) matosi kad kazkas neaisku del ju ir tikrai pamatysit dabar bus rasta N priezasciu del ko taip atsitiko.... doh.gif

Reikalas eina prie to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 18, 19:43)

Nu žinai.....
Atsakyti
padubliuosiu ir šioje temoje

atiduodu daug įvairių rūbų, moteriški, dydis pagrinde M, bet yra ir S ir L, tiesiog švarinamės su dukra spintas, kai kas tiktų ir stambesnei vyresnei paaugliukei. paprastai mesdavau į konteinerį. kai ką išmest tikrai gaila. gal kam reikia? bėda tik kad esu Palangoje, ir neturiu galimybės niekur nuvežt.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2014 08 19, 21:48)
padubliuosiu ir šioje temoje

atiduodu daug įvairių rūbų, moteriški, dydis pagrinde M, bet yra ir S ir L, tiesiog švarinamės su dukra spintas, kai kas tiktų ir stambesnei vyresnei paaugliukei. paprastai mesdavau į konteinerį. kai ką išmest tikrai gaila. gal kam reikia? bėda tik kad esu Palangoje, ir neturiu galimybės niekur nuvežt.

Reikalinga viskas, 4u.gif tik truputi palaikykite, nes Saulyte atostogauja iki rugsėjo pradžios,o aš iuo metu paimti niekaip nepajėgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 19, 22:07)
Reikalinga viskas,  4u.gif  tik truputi palaikykite, nes Saulyte atostogauja iki rugsėjo pradžios,o aš iuo metu paimti niekaip nepajėgi  mirksiukas.gif

As galeciau is Deros paimt (jei ji su manim sekmadieni i miska vaziuos biggrin.gif ) ir uzvesciau iki mergos biggrin.gif
Atsakyti