Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 08 15, 10:30)

Mamytukas32, 15 Rug 2014 - 10:30, parašė:

O batų dydis? Ir ko tiksliai reikia mirksiukas.gif

O batų dydis? Ir ko tiksliai reikia mirksiukas.gif

Na reikia tai visko ka butu galima apsirengti mergaites spintoje 1 dzinsai 2 maaikes pora treniginiu kelniu o batai tik kroksu tapkes gerokai paplysusios, na manau labiausiai reiktu maikuciu ilgom rankovem kelniu, megztuko kokio na ir striukes

Manau,kad pirmadieniui viską turėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 08 15, 10:30)

Bendrauju, bendrauju,o vardo nežinau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

devetos, tvarkingos, vidus 20 cm. Prasom 4u.gif
Atsakyti
Mamayte 23 viena pastovi remėja kol yra Lietuvoje, nupirktų kanceliarinių prekių mergytei, bet nori apsilankyti pas mergytę namuose,reikalingas adresasvir vardai . Prašom man į AŽ parašyti .

flysky neturiu kaip paimti , esu be mašinos. Jaučiu greitu laiku kreipsiuos į remėjus su paršymu padovanoti mašiną, nes maniškę laabai jau ilgai taiso hihihi.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos, kurios gyvenat užmiestyje ir važinėjat karts nuo karto klaipėdon....
gal kas gyvenat ūkiškai ir turite skanių obuolių??? pirkčiau nedideliais kiekiais nelabai brangiai... beje, gal kas laikote karves ar šiaip gaunate pieno- irgi norėčiau, nes krautuvinio neįperku... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 08 17, 14:28)
Merginos, kurios gyvenat užmiestyje ir važinėjat karts nuo karto klaipėdon....
gal kas gyvenat ūkiškai ir turite skanių obuolių??? pirkčiau nedideliais kiekiais nelabai brangiai... beje, gal kas laikote karves ar šiaip gaunate pieno- irgi norėčiau, nes krautuvinio neįperku... doh.gif

Ūkininkai Šapalai Baukštininkai telofono nr: 861594987 Pienas patikrintas ir skanus, ir obuolių pas juo pasiteiraukite mirksiukas.gif
Atsakyti
GERBIAMIEJI, JEI JAU PRAŠOTE PAGALBOS , BŪKITE MALONŪS GERBTI MUS IR RĖMĖJUS. MALONĖKITE PARAMĄ PASIIMTI .
o GAUNASI TAIP: PRAŠO PAGALBOS: IEŠKAI, TARIESI, SKAMBINI, RAŠAI, VAŽIUOJI DERINI IR GAUNI SPJŪVĮ Į VEIDĄ .

SURADAU REMĖJUS, SUDERINAU VISKĄ KAIP SAKOMA IKI PASKUTINIO SIŪLO. SUSKIMABINAU ,PERDAVIAU VISĄ INFORMACIJĄ PRAŠYTOJAMS . SĖDŽIU IR DŽIAUGIUOSI,KAD DAR VIENA MAŽA ŠIRDELĖ APSIDŽIAUGS DOVANOMIS IR TIKĖS STEBUKLAIS, BET NE.
REMEJŲ ŠEIMA PRALAUKĖ VISĄ SEKMADIENĮ NEIŠEIDAMI IŠ NAMŲ, KADA BUS SU JAIS SUSISIEKTA. NORS ŠI DIENA JIEMS BUVO YPATINGA.
ŠEIMA BUVO SUPLANAVUSI VISĄ DIENĄ SAVO RATE PRALEISTI, NES TAI GALI PADARYTI LABAI RETAI DĖL TĖČIO DARBO( TĖTIS Į METUS GRĮŽTA VOS 2 KARTUS)... VAKARE SUPYKUSI REMĖJA PASKAMBINO IR PAKLAUSĖ AR TIKRAI REIKIA PAGALBOS, NES 4 DIDELI MAŠIAI VISIEMS TRUKDO PRAEITI, O IR NORI PAGELBĖTI VAIKUI, JUK MOKYKLA ANT NOSIES...
NURAMINAU , SUSISIEKIAU SU TARPININKAIS IR KĄ ,OGI IR VĖL APGAVAU REMĖJUS sad.gif
AČIŪ DIE, ĮTIKINAU REMĖJĄ DAR TRUPUTI LUKTELTI, GAL KAM KITAM PRIREIKS PAGALBOS, TAČIAU MOTERIS TOLIAU SU MUMIS BENDRADARBIAUTI NEBESUTINKA, NES JĄ PER KAŽKIENO MALONĘ APGAVAU 3 KARTĄ.
TOLIAU: VIENA PRAŠYTOJA VERKĖ PRAŠĖ VEŽIMĖLIO, SURADOM KAS PADOVANOS. MOTERIKĖ SERGANTI IŠ ŠILUTĖS ATVAŽIAVO Į KLAIPĖDĄ, PATI NUVEŽĖ DOVANOJAMĄ VEŽIMĄ TIESIAI PONIAI Į NAMUS,KAD NEREIKTŲ PER TARPININKUS PERDAVINĖTI IR MOTEREI PER LIETŲ KAŽKUR ŠLIŪRINTI PASIIMTI VEŽIMĖLIO,O KAS GAVOSI- SPALVA MAT NETINKA , NEBEIMSIU SURASKIT MAN SMĖLIO SPALVOS SU RUDU bash.gif:
IR DAR: VIENA MAMA PRAŠĖ PADĖTI JO SŪNUI PADOVANOTI BATUS,KAD TURĖTŲ KUO EITI Į MOKYKLĄ... IR KOKS BUVO NEMALONUS MAMYTĖS SARKASTIŠKAS "PADĖKOJIMAS": CITUOJU PAŽODŽIUI:
-O BATAI TAI ,GERI, BRANGŪS MMM, O CROKSAI , KAIP FAINA BŪSI ŠUSTRESNIS UŽ ŠARĄ..., O KAI ATĖJO EILĖ KEDAMS... TAI PADĖKA TIESIOG TRIJŲ AUKŠTŲ BUVO:
- TAI,KĄ NEGALĖJOT KOKIŲ NAIKŲ AR ADIDASŲ NUPIRKTI,PYPYP, O ČIA KAŽKOKIE PIGIAKAI NU PYPYPYP...?
NORS VISAS 3 AVALYNĖS PORAS PADOVANOJO VIENA GARSI BATŲ PARDUOTUVĖ, KURI MUS REMIA NUOLAT!!!
DŽIAUKITĖS, KAD YRA GERŲ ŽMONIŲ ,KURIE KAŽKĄ DAR DOVANOJA IR REMIA, NES JŲ KASDIEN VIS MAŽIAU!!!
LABAI GAILA, KAD YRA NEVERTINAMI NEI MŪSŲ DARBAS BEI PASTANGOS, NEI KITŲ LAIKAS IR GERUMAS...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 18, 19:43)
[b] GERBIAMIEJI, JEI JAU PRAŠOTE PAGALBOS , BŪKITE MALONŪS  GERBTI MUS IR RĖMĖJUS. MALONĖKITE PARAMĄ PASIIMTI .
o GAUNASI TAIP: PRAŠO PAGALBOS: IEŠKAI, TARIESI, SKAMBINI, RAŠAI, VAŽIUOJI DERINI  IR GAUNI SPJŪVĮ Į VEIDĄ .

Baisu blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 18, 19:43)
[b] GERBIAMIEJI, JEI JAU PRAŠOTE PAGALBOS , BŪKITE MALONŪS  GERBTI MUS IR RĖMĖJUS.

dažnai skaitinėju šį forumą,širdis džiaugiasi už jūsų prasmingus darbus, kiek daug jūs darote... kartais tokie liūdni grįžtamieji ryšiai išverčia iš koto. ką ir bepasakysi - kai kurie mato tik pusė metro apie save...
Atsakyti
Paskutinį kartą mane suerzinę ir išvedę iš kantrybės buvo pora metų atgal, bet tai palyginus buvo tik taip papokštauta( prisimeni taatjana mirksiukas.gif ),o taip kiauliškai dar nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 19, 00:26)
Paskutinį kartą mane suerzinę ir išvedę iš kantrybės buvo pora metų atgal, bet  tai palyginus buvo tik taip papokštauta( prisimeni taatjana mirksiukas.gif ),o taip kiauliškai  dar nebuvo  verysad.gif

Nesinervokit smile.gif

Klausykit o man taip niekas ir nepaskambino (o gal nepriskambino) . Gal galeciau as kazkaip tuos drabuziukus iki jusu atvezti .
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 08 19, 09:23)
Nesinervokit smile.gif

Klausykit o man taip niekas ir nepaskambino (o gal nepriskambino) . Gal galeciau as kazkaip tuos drabuziukus iki jusu atvezti .

Va ir dar vienas apgautas žmogus brrrr. tuoj pradėsiu user posted image

AZU koks pas Jus gėris saugomas, priminkit blush2.gif
Papildyta:
Moteros, esu be mašinos bet jei surašysite kas ką turite man į AŽ sukoordinuosim ir paskirstysim šeimoms kuriom tikrai tai būtų reikalinga ir atvyks paaiimti po mano kontrolę 4u.gif
Atsakyti