Merga, nerandu tavo mobilaus turiu mašinoje kurine, batus, rūbus, privezciau
QUOTE(rackiene @ 2014 08 14, 11:38)
Merga, nerandu tavo mobilaus turiu mašinoje kurine, batus, rūbus, privezciau
Rašau 861725644 (būtum paklusus savo bendrijos pirmininko būtų pasufleravęs ) .Ginduliuose gvenu pro mane kasdien pravažiuoji Kur stadionas yr žinai - žinai, išlipi iš mašinos ir rėki kiek gerklė neša,o aš ir išlendu
QUOTE(merga @ 2014 08 14, 15:43)
Rašau 861725644 (būtum paklusus savo bendrijos pirmininko būtų pasufleravęs ) .Ginduliuose gvenu pro mane kasdien pravažiuoji Kur stadionas yr žinai - žinai, išlipi iš mašinos ir rėki kiek gerklė neša,o aš ir išlendu
Kad ginduliuos žinau, bet nežinau kur tiksliai nežinojau kad pazystama su pirmininku mūsų... Ir kaip klausti merga is supermamu dabar issisaugosiu
QUOTE(rackiene @ 2014 08 14, 18:09)
Kad ginduliuos žinau, bet nežinau kur tiksliai nežinojau kad pazystama su pirmininku mūsų... Ir kaip klausti merga is supermamu dabar issisaugosiu
apie mergas nereikia (žmona ne taip supras , eks seniūnaitę ir eks bendruomenės pirmininkę ar tiesiog Olgą žino ). Po to kai gandrai kamine paliko dovaną atsistatydinau dabar esu tik ...... , viena ranka rašau ............., ir ....... toliau nevardinsiu, ne
Papildyta:
Užsuk nesikuklink
Papildyta:
P.S. tavo kaimynai iš Vėjo gatvės tik ką išvažiavo
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 08 14, 18:55)
Ieskom mergaitei pradesianciai eiti i pirma klase drabuziu su kuriais galetu eiti i mokykla ir avalynes 124cm o batu dydis 27 gal kam jau nebereikia
koks ugis?
manau surinksim
jau matau vaizdą,stovi moteris prei stadiono ir rėkauja visa gerkle "mergaaaaaaaaaaaaaaa,mergaaaaaaaaaaaaa"
QUOTE(mmergyte @ 2014 08 14, 21:47)
jau matau vaizdą,stovi moteris prei stadiono ir rėkauja visa gerkle "mergaaaaaaaaaaaaaaa,mergaaaaaaaaaaaaa"
,panašiai beveik ir buvo
Papildyta:
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 08 14, 22:06)
124cm ugis
O batų dydis? Ir ko tiksliai reikia
QUOTE(merga @ 2014 08 14, 22:22)
Tai rasė kad 27 dydis Tik nereikia as rėkti nemoku garsiai o siaip smagu buvo susitikti
QUOTE(rackiene @ 2014 08 14, 22:44)
Tai rasė kad 27 dydis Tik nereikia as rėkti nemoku garsiai o siaip smagu buvo susitikti
Nuo agurkų akys aptemo nebeprimatau .
Man taip pat.Linkėjimai uodeguotam draugeliui
O batų dydis? Ir ko tiksliai reikia
[/quote]
Na reikia tai visko ka butu galima apsirengti mergaites spintoje 1 dzinsai 2 maaikes pora treniginiu kelniu o batai tik kroksu tapkes gerokai paplysusios, na manau labiausiai reiktu maikuciu ilgom rankovem kelniu, megztuko kokio na ir striukes
[/quote]
Na reikia tai visko ka butu galima apsirengti mergaites spintoje 1 dzinsai 2 maaikes pora treniginiu kelniu o batai tik kroksu tapkes gerokai paplysusios, na manau labiausiai reiktu maikuciu ilgom rankovem kelniu, megztuko kokio na ir striukes