Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

Merga, nerandu tavo mobilaus smile.gif turiu mašinoje kurine, batus, rūbus, privezciau
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2014 08 14, 11:38)
Merga, nerandu tavo mobilaus smile.gif turiu mašinoje kurine, batus, rūbus, privezciau

Rašau 861725644 (būtum paklusus savo bendrijos pirmininko būtų pasufleravęs lotuliukas.gif ) .Ginduliuose gvenu pro mane kasdien pravažiuoji biggrin.gif Kur stadionas yr žinai g.gif - žinai, išlipi iš mašinos ir rėki kiek gerklė neša,o aš ir išlendu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 14, 15:43)
Rašau 861725644 (būtum paklusus savo bendrijos pirmininko būtų pasufleravęs  lotuliukas.gif ) .Ginduliuose gvenu pro mane kasdien pravažiuoji  biggrin.gif Kur stadionas yr žinai  g.gif - žinai, išlipi iš mašinos ir rėki kiek gerklė neša,o aš ir išlendu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kad ginduliuos žinau, bet nežinau kur tiksliai biggrin.gif nežinojau kad pazystama su pirmininku mūsų... Ir kaip klausti biggrin.gif merga is supermamu biggrin.gif dabar issisaugosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2014 08 14, 18:09)
Kad ginduliuos žinau, bet nežinau kur tiksliai biggrin.gif nežinojau kad pazystama su pirmininku mūsų... Ir kaip klausti biggrin.gif merga is supermamu biggrin.gif dabar issisaugosiu wink.gif

apie mergas nereikia (žmona ne taip supras hihihi.gif, eks seniūnaitę ir eks bendruomenės pirmininkę ar tiesiog Olgą žino biggrin.gif). Po to kai gandrai kamine paliko dovaną atsistatydinau mirksiukas.gif dabar esu tik ...... , viena ranka rašau ............., ir ....... toliau nevardinsiu, ne lotuliukas.gif
Papildyta:
Užsuk nesikuklink biggrin.gif
Papildyta:
P.S. tavo kaimynai iš Vėjo gatvės tik ką išvažiavo biggrin.gif
Atsakyti
Ieskom mergaitei pradesianciai eiti i pirma klase drabuziu su kuriais galetu eiti i mokykla ir avalynes 124cm o batu dydis 27 gal kam jau nebereikia
Atsakyti
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 08 14, 18:55)
Ieskom mergaitei pradesianciai eiti i pirma klase drabuziu su kuriais galetu eiti i mokykla ir avalynes 124cm o batu dydis 27 gal kam jau nebereikia

koks ugis?
manau surinksim mirksiukas.gif
Atsakyti
jau matau vaizdą,stovi moteris prei stadiono ir rėkauja visa gerkle "mergaaaaaaaaaaaaaaa,mergaaaaaaaaaaaaa" laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 14, 19:45)
koks ugis?
manau surinksim mirksiukas.gif

124cm ugis
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 08 14, 21:47)
jau matau vaizdą,stovi moteris prei stadiono ir rėkauja visa gerkle "mergaaaaaaaaaaaaaaa,mergaaaaaaaaaaaaa"  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

laugh.gif beee.gif beee.gif beee.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,panašiai beveik ir buvo
Papildyta:
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 08 14, 22:06)
124cm ugis

O batų dydis? Ir ko tiksliai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 14, 22:22)
laugh.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,panašiai beveik ir buvo
Papildyta:

Tai rasė kad 27 dydis smile.gif Tik nereikia biggrin.gif as rėkti nemoku garsiai biggrin.gif o siaip smagu buvo susitikti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2014 08 14, 22:44)
Tai rasė kad 27 dydis smile.gif    Tik nereikia biggrin.gif as rėkti nemoku garsiai biggrin.gif o siaip smagu buvo susitikti wink.gif

Nuo agurkų akys aptemo nebeprimatau lotuliukas.gif .
tongue.gif
Man taip pat.Linkėjimai uodeguotam draugeliui mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
[/quote]

Na reikia tai visko ka butu galima apsirengti mergaites spintoje 1 dzinsai 2 maaikes pora treniginiu kelniu o batai tik kroksu tapkes gerokai paplysusios, na manau labiausiai reiktu maikuciu ilgom rankovem kelniu, megztuko kokio na ir striukes
Atsakyti