Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

QUOTE(merga @ 2014 08 06, 15:07)
Besiartinant rugsėjui ir mūsų remiami vaikai ruošias į darželius ir mokyklai.
Mažiukus iki 3 3,5 metų jau beveik aprūpinom. Ačiū  mamytėms ir rėmėjams  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aktualiausi yra  4-18 m.vaikai ir jaunimas, Jiems reikalinga: mergaitėms reiktų batų, sportinių batelių, na ir aikšu būtų laimngos jei būtų kokie madingesni šiuolaikiški: 32-42 dydžių.Tiek mergaitėms tiek berniukams reikia sportinių kelnių, aprangos, o taip pat striukių (nuo 4-17 m.). Aktualu kanceliarinės prekės , kuprinės, maišeliai kūno kultūros aprangai dėti.

telkiuosi i pagalba visagali facebooka lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Galleta @ 2014 08 06, 14:09)
Merga, gal tu tiesiogiai bendrauji su Mamytukas32? esu jai visą maišą pridėjus daiktų, tik niekaip jos nesulaukiu, gal kažką jai veši ir paimtum iš manęs tuo pačiu?  ax.gif

Ei, mamka, prasišluok pašto dežutę, matyt, balandžiai lizdą susuko iš senų laiškų jame, neina laiško įmest lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 06, 14:07)
Besiartinant rugsėjui ir mūsų remiami vaikai ruošias į darželius ir mokyklai.
Mažiukus iki 3 3,5 metų jau beveik aprūpinom. Ačiū  mamytėms ir rėmėjams  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aktualiausi yra  4-18 m.vaikai ir jaunimas, Jiems reikalinga: mergaitėms reiktų batų, sportinių batelių, na ir aikšu būtų laimngos jei būtų kokie madingesni šiuolaikiški: 32-42 dydžių.Tiek mergaitėms tiek berniukams reikia sportinių kelnių, aprangos, o taip pat striukių (nuo 4-17 m.). Aktualu kanceliarinės prekės , kuprinės, maišeliai kūno kultūros aprangai dėti.

mūsų šeimos vardu nupirkom 5-kias kuprines mirksiukas.gif
dar radau du maišelius sportui ir 4 maišai šie Danijos ale su rankenom, gal aprangai irgi gerai susidėti...
dar tris poras batų parinkau....
nuvešiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 07 rugpjūčio 2014 - 11:58
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 08 07, 12:20)
mūsų šeimos vardu nupirkom 5-kias kuprines  mirksiukas.gif
dar radau du maišelius sportui ir 4 maišai šie Danijos ale su rankenom, gal aprangai irgi gerai susidėti...
dar tris poras batų parinkau....
nuvešiu  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Turiu ir aš šio to, o be to ir merginų paramos truputuką, kai surinksiu daugiau, ir turėsiu mašinioką ir nugabensiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 08 07, 12:20)
maišai šie Danijos ale su rankenom, gal aprangai irgi gerai susidėti...

Mano mergina su tokiu visai neblogai visus metus atvaikščiojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 07, 14:37)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Turiu ir aš šio to, o be to ir merginų paramos truputuką, kai surinksiu daugiau, ir turėsiu mašinioką ir nugabensiu  mirksiukas.gif

Prisidėsim ir mes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merga ,kita savaite butu gerai kad atsiustum vel ka nors... 4u.gif
Kadangi esu ,kaip ta skudurine magde,tai neatsikratau niekaip daiktais... doh.gif turesiu vel dideli maisa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tatuskes: 08 rugpjūčio 2014 - 09:55
QUOTE(Tatuskes @ 2014 08 08, 10:54)
Merga ,kita savaite butu gerai kad atsiustum vel ka nors...  4u.gif 
Kadangi esu ,kaip ta skudurine magde,tai neatsikratau niekaip daiktais...  doh.gif  turesiu vel dideli maisa...

S., kai tik būsiu ratuota išskart, bet kuriuo paros metu 4u.gif
Atsakyti
PRISIDUODAM:
ŠIANDIEN SU VIENAIS NUOSTBIAIS ŽMONĖMIS ( TIKIUOSI BUS NUOALTINIAI RĖMĖJAI ax.gif biggrin.gif ) APLANKĖME KELETĄ SUNKIAUSIAI BESIVERČIANČIŲ ŠEIMŲ. VAIKAI MOKYKLAI PRAKTIŠKAI PARUOŠTI NUO GALVOS IKI KOJŲ. BUVO NUPRIKTOS 7 KUPRINĖS, KANCELIARINĖS PREKĖS, KELIOS BATŲ POROS IR DAR VISOKIŲ GĖRYBIŲ (drabužiai, vežimėlis, paspirtukas,avalynė, kanceliarinės prekės, žaislai, maisto produktai ) KURIAS PERDAVĖTE JŪS MIELOSIOS IR RĖMĖJAI IŠ FB .
Tai širdingai dėkojame Olialia, lizzai, Euforijai &, Saulytei ir visiems kas prisdeda prie gerų darbų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet tai dar ne visi vaikai,kuriuos reikia aplankyti ir palepinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienai šeimai labai reikia berniukų batų, dydis 32-33, maikučių, sportinės aprangos. Na žodžiu praverstų viskas su kuo galėtų eiti į mokyklą. Vaikų ūgis 132. 4u.gif
Atsakyti
Rasčiau keletą naudotų, bet geros būklės kuprinių. Maždaug trečiokams - šeštokams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 08 11, 16:59)
Rasčiau keletą naudotų, bet geros būklės kuprinių. Maždaug trečiokams - šeštokams 4u.gif

Būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 08 11, 17:09)

Ok, surasiu ir duosiu žinią 4u.gif
Atsakyti