Labas! Merga, turiu aš berniukiškų rūbelių maišą didesniems berniukams. Batų atlikusių jau nuo Kajaus...
Dar visko rasiu, kada leki į Klp? Prasuktum pro mane?
QUOTE(Signa... @ 2014 08 01, 23:08)
Labas! Merga, turiu aš berniukiškų rūbelių maišą didesniems berniukams. Batų atlikusių jau nuo Kajaus...
Naktinėsiu šiandien vakare nuo 9 val. vakaro jei ne per vėlu užsuksim
Papildyta:
QUOTE(deivy @ 2014 08 01, 11:58)
Dovanoju nestukei 3 tunikas, megzta liemene, megzta suknele. Dydis S-M.
Mamytukas 23 reikia
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2014 08 02, 11:54)
Naktinėsiu šiandien vakare nuo 9 val. vakaro jei ne per vėlu užsuksim
Papildyta:
Mamytukas 23 reikia
Papildyta:
Mamytukas 23 reikia
Dovanojami drabužiai neštukei ir ne tik XL dydis
Vaikų ir šeimų vardu už dovanas dėkojame [b] lizza'ai ir jos komandai, elbe'ei, Euforijai ir jos komandai, Saulytei ir kitiems ,kurių nepaminėjau, bet prisideda prie gerų darbų AČIŪ
Labai reikia berniukui 24 dydzio avalynes
Ieskau guminiu batuku savo vyrukui 27-28d
Būsimam leliukui (berniukui) ieškom, renkam kraitį
UŽLĖK, BŪTINAI!
Na, va seimos aplankytos, centro jaunimas taip pat Pilnut pilnutele masina 3 dienas vazinejome.
Sirdingai ACIU visu vardu sakau Elbei,Mopsytei (ypatingai, tikiuosi mama liko patenkinta nes pabendarvaom su teciu ),Euforijai ,Tammy -is Londono ir Jenai is Paryziaus
Zinau merginos,kad skaitot, atsiprasau,kad praradau jusu skype adresus, siuskit per cia
Sirdingai ACIU visu vardu sakau Elbei,Mopsytei (ypatingai, tikiuosi mama liko patenkinta nes pabendarvaom su teciu ),Euforijai ,Tammy -is Londono ir Jenai is Paryziaus
Zinau merginos,kad skaitot, atsiprasau,kad praradau jusu skype adresus, siuskit per cia
Merga, gal tu tiesiogiai bendrauji su Mamytukas32? esu jai visą maišą pridėjus daiktų, tik niekaip jos nesulaukiu, gal kažką jai veši ir paimtum iš manęs tuo pačiu?
QUOTE(Galleta @ 2014 08 06, 14:09)
Merga, gal tu tiesiogiai bendrauji su Mamytukas32? esu jai visą maišą pridėjus daiktų, tik niekaip jos nesulaukiu, gal kažką jai veši ir paimtum iš manęs tuo pačiu?
Jos akyse neesu mačiusi. Teko pabendrauti su jos vyru. Perdaviau jiems kelių remėjų siuntinukus nuo 0-iki 2 metų, bet kol kas nesulaukiau jokių komentarų, tiko ar ne . Ar atsirinko ką ar ne...
Kai tik sutvarkys man mašinioką, atvarysiu iki tavęs.
Besiartinant rugsėjui ir mūsų remiami vaikai ruošias į darželius ir mokyklai.
Mažiukus iki 3 3,5 metų jau beveik aprūpinom. Ačiū mamytėms ir rėmėjams
Aktualiausi yra 4-18 m.vaikai ir jaunimas, Jiems reikalinga: mergaitėms reiktų batų, sportinių batelių, na ir aikšu būtų laimngos jei būtų kokie madingesni šiuolaikiški: 32-42 dydžių.Tiek mergaitėms tiek berniukams reikia sportinių kelnių, aprangos, o taip pat striukių (nuo 4-17 m.). Aktualu kanceliarinės prekės , kuprinės, maišeliai kūno kultūros aprangai dėti.
Mažiukus iki 3 3,5 metų jau beveik aprūpinom. Ačiū mamytėms ir rėmėjams
Aktualiausi yra 4-18 m.vaikai ir jaunimas, Jiems reikalinga: mergaitėms reiktų batų, sportinių batelių, na ir aikšu būtų laimngos jei būtų kokie madingesni šiuolaikiški: 32-42 dydžių.Tiek mergaitėms tiek berniukams reikia sportinių kelnių, aprangos, o taip pat striukių (nuo 4-17 m.). Aktualu kanceliarinės prekės , kuprinės, maišeliai kūno kultūros aprangai dėti.