Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

Sveiki, turiu devetu drabuziuku mergytei 62-74 dydzio, taip pat visiskai nauja komplektuka berniukui (67 dydis) . Kur galeciau nuvezti atiduoti?
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 07 29, 13:02)
Sveiki, turiu devetu drabuziuku mergytei 62-74 dydzio, taip pat visiskai nauja komplektuka berniukui (67 dydis) . Kur galeciau nuvezti atiduoti?

Palaukite su atidavimu gal atsiras kam jie reiklangi bus, jei - ne tada man parašysite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 07 29, 20:53)
Palaukite su atidavimu gal atsiras kam jie reiklangi bus, jei - ne tada man parašysite  mirksiukas.gif

Tikrai neatsiras. Ar galima nuvezti i kazkoki centra zilviciu g. Man butu patogiausia, nes gyvenu centre.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 07 29, 20:55)
Tikrai neatsiras. Ar galima nuvezti i kazkoki centra zilviciu g. Man butu patogiausia, nes gyvenu centre.

Dienvidis leliukų neturi. mirksiukas.gif ,o jus parašykite man savo numeriuką į AŽ turiu kam tai labai pravers mirksiukas.gif ,
Atsakyti
Mamytukui32 lovytes nereikia. gal yra kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 30, 21:02)
Mamytukui32 lovytes nereikia. gal yra kam reikia?

merginos, jūsų dovanas paima asociacija,kuriai jūsų turtas dabar labai reikalingas Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 28, 11:20)
gal kam reikia lovytes leliui? standartiniu matmenu, tamsiai ruda. buvo suluzusi, bet sutaisyta rimtai, atlaikys dar viena leli pilnai. taip pat kokosinis ciuzinukas kartu (issiplauti tik reikes).

Reikia tamstelės kontaktų per Až 4u.gif
Papildyta:
Labai reikai: indų, patalynės, vaikams batų , kuprinių, kancialeriniu reikmenų, namų apyvokos reikmenų, buitnes technikos, kilimų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 07 30, 21:47)
Labai reikai:  indų, patalynės, vaikams batų , kuprinių, kancialeriniu reikmenų, namų apyvokos reikmenų, buitnes technikos, kilimų ir t.t.

Turiu pora nauju kupriniu, bet mokyklinukams netiks, tik darzelinukams. Turiu sluota su skuduru :-) Ir pora puodeliu.
Yra keli nauji vasariniai komplektai 2, 4 m. berniukams. Pats tas dabar butu. Rudenine striuke nauja 5 m. berniukui. Dar maisas rubeliu, tik nebeatsimenu kokiam amziui (mazdaug 1-3 m.), po kiemu pribaigimui tinkami.
Reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 01 rugpjūčio 2014 - 09:14
QUOTE(eLBė @ 2014 08 01, 10:13)
Turiu pora nauju kupriniu, bet mokyklinukams netiks, tik darzelinukams. Turiu sluota su skuduru :-) Ir pora puodeliu.
Yra keli nauji vasariniai komplektai 2, 4 m. berniukams. Pats tas dabar butu. Rudenine striuke nauja 5 m.  berniukui. Dar maisas rubeliu, tik nebeatsimenu kokiam amziui (mazdaug 1-3 m.), po kiemu pribaigimui tinkami.
Reikia?

Jamam. rasyk kontaktus nes tuoj keliu sparnus Klaipedon
Atsakyti
Laba visoms. Sioje temoje esu naujoke.
Turiu keleta maisu vaikisku rubeliu nuo 0 iki 2 metuku. Taip pat turiu vyrisku kostiumu " ant " 180 cm ir siaip dar rubu, batu.
Kam/kur galeciau juos perleisti/atiduoti?
Dirbu Klaipedos centre, pirmadieni viska galiu atvezti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 01 rugpjūčio 2014 - 10:19
QUOTE(Mopsyte @ 2014 08 01, 11:18)
Laba visoms. Sioje temoje esu naujoke.
Turiu keleta maisu vaikisku rubeliu nuo 0 iki 2 metuku. Taip pat turiu vyrisku kostiumu " ant " 180 cm ir siaip dar rubu, batu.
Kam/kur galeciau juos perleisti/atiduoti?
Dirbu Klaipedos centre, pirmadieni viska galiu atvezti.

Para6ykite į AŽ kur privažiuoti, pirmadienį,prasuksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dovanoju nestukei 3 tunikas, megzta liemene, megzta suknele. Dydis S-M.
Atsakyti