Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

QUOTE(Euforija123 @ 2014 04 07, 19:41)
as turiu deze rubeliu, bet man jau paciai spali reikes, nenoriu isdalinti  nestuke.gif dar neprisiruosiau perziureti kas ten bera is pirmojo, gal ko daug turesiu, galesim dalintis biggrin.gif

Liouse 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vienas 1,5 metų rubuilis vaikunkas būtų labai laimingas jei kas padovonatų lovytę, drabužių ir kilimą šaltom grindim uždengti smile.gif
Atsakyti
Dovnoju verstos odos S dydzio kailinukus, reiktu nunesti i valykla isvalyti.
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Nusipirkau vakar batelius ispiriamus pavasarinius 41 dydzio. Bet mazoki jie man, kazkaip neapsiziurejau...tai sakau gal zinot kam labai reikia padovanociau? 4u.gif i az. i pasta galiu ir fotke imest.
Atsakyti
QUOTE(jozikvtumane @ 2014 04 18, 14:10)
Sveikos. Nusipirkau vakar batelius ispiriamus pavasarinius 41 dydzio. Bet mazoki jie man, kazkaip neapsiziurejau...tai sakau gal zinot kam labai reikia padovanociau? 4u.gif i az. i pasta galiu ir fotke imest.

o tai pakeisti negalima? g.gif
Atsakyti
Atiduodu zydra didziaja vonele,gal reikia kokiam leliukui???smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galleta @ 2014 04 09, 11:48)
Dovnoju verstos odos S dydzio kailinukus, reiktu nunesti i valykla isvalyti.
user posted image

PADOVANOTI
Atsakyti
tebeturiu vonele..auu gal kam reik???
Atsakyti
dovanoju 22 dydžio dawid basutes, vidpadis 14.5cm, be supinatoriaususer posted image
Atsakyti
Labuka,
Si karta nieko neturime atiduoti,bet norime paprasyti:
-Gal kas atiduoda arba parduoda uz simboline kaina baldus tokius kaip : lova, kampa, stala , kedes, komoda.
Butume labai dekingi,jeigu kas atsilieptu. 4u.gif
Atsakyti
Turiu tokius prašymus:

Vienai šeimai labai praverstų kampas su lova, o kitoje šeimoje prakiuro nepataisomai boileris.
Tad jei kas ruošiasi ar keičia baldus techniką ir senus daiktus mes lauk, padovanokite
Šeimos bus laabai dėkingos 4u.gif
Atsakyti
Merginos, šį syk reikia pagalbos man:
Gal pas ką yra užsilikęs nereikalingas "Chicco " vežimėlio lopšio gaubtas- uždengalas nažinau net kaip teisingai įvardinti blush2.gif
Spalva man nerūpi.
Matyt netyčia palikom/ pametėm per skubėjimą poliklinikoje trečiadienį ,o pasigedau tik šiandien .

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti