as turiu deze rubeliu, bet man jau paciai spali reikes, nenoriu isdalinti dar neprisiruosiau perziureti kas ten bera is pirmojo, gal ko daug turesiu, galesim dalintis
Sveikos. Nusipirkau vakar batelius ispiriamus pavasarinius 41 dydzio. Bet mazoki jie man, kazkaip neapsiziurejau...tai sakau gal zinot kam labai reikia padovanociau? i az. i pasta galiu ir fotke imest.
Sveikos. Nusipirkau vakar batelius ispiriamus pavasarinius 41 dydzio. Bet mazoki jie man, kazkaip neapsiziurejau...tai sakau gal zinot kam labai reikia padovanociau? i az. i pasta galiu ir fotke imest.
Labuka, Si karta nieko neturime atiduoti,bet norime paprasyti: -Gal kas atiduoda arba parduoda uz simboline kaina baldus tokius kaip : lova, kampa, stala , kedes, komoda. Butume labai dekingi,jeigu kas atsilieptu.
Vienai šeimai labai praverstų kampas su lova, o kitoje šeimoje prakiuro nepataisomai boileris. Tad jei kas ruošiasi ar keičia baldus techniką ir senus daiktus mes lauk, padovanokite Šeimos bus laabai dėkingos
Merginos, šį syk reikia pagalbos man: Gal pas ką yra užsilikęs nereikalingas "Chicco " vežimėlio lopšio gaubtas- uždengalas nažinau net kaip teisingai įvardinti Spalva man nerūpi. Matyt netyčia palikom/ pametėm per skubėjimą poliklinikoje trečiadienį ,o pasigedau tik šiandien .