Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandėliukas,

QUOTE(merga @ 2014 03 04, 09:08)
Pabandyk į baltą leliją kreiptis  mirksiukas.gif

Dekoju, pabandysiu
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2014 03 04, 15:06)
Dekoju, pabandysiu

g.gif ivedu i nariu pajeska ,bet man raso ,kad nera tokios, gal ne taip darau
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 03 04, 13:37)
Ne nu ,tu rūgštele jablonkse buvau ryte sodroj šalia tavęs,kad būč žinojus bash.gif  .Klausai, pakentėk dar truputi  , pati kovo 6 17 val. galiu pas tave užsukti, nes man 18 val. reikia į 3 polikliniką. Ir paimsiu, nes neštukė gyvena Gribžiniuose  doh.gif

Nes daba esu jau be mašinos. O ir prievaizdas prie manęs pristatytas.  biggrin.gif

Ok, pasuk prie progos.
Atsakyti
Atiduodu rubeliu mergaitei mazdaug nuo metuku. Yra visokios bukles,ir su demelem ir normaliu. Kam reikia i az smile.gif
Atsakyti
ieskau mergytei 3.4 metuku rubeliu gal kuri mamyte dovanoja savo atzaleliu rubeliu smile.gif
Atsakyti

gal kas turi nebenaudojamą bet veikiantį procesorių - paimčiau vienai globojamai šeimai

Atsakyti
Dovnoju verstos odos S dydzio kailinukus, reiktu nunesti i valykla isvalyti.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ingridele27 @ 2014 03 08, 19:11)
ieskau mergytei 3.4 metuku rubeliu gal kuri mamyte dovanoja savo atzaleliu rubeliu smile.gif

kokio dydzio reikia?
Atsakyti
Gargžduose dovanojama
tarybinių laikų sofa-lova, tinkama naudojimui ir ir prieškambaris Sodžius, ( foto iš interneto), va taip atrodantis
http://i57.tinypic.com/25p5kkw.jpg
Atsakyti
labai labai ieskom bet kokiu daikteliu, voneles, rubeliu naujagimiui turim tik vezimeli dovanota is sio skyrelio mamytes
Atsakyti
sveiki.gal pas ka sugadinta saugos kedute 0-13kg yra?skubiai reikia dirzeliu be pacios kedutes.i az.
Atsakyti
QUOTE(Mamytukas32 @ 2014 03 18, 17:21)
labai labai ieskom bet kokiu daikteliu, voneles, rubeliu naujagimiui turim tik vezimeli dovanota is sio skyrelio mamytes

Gal žinot ko laukia g.gif
Pirmadienį iš ryto važiuoju į miesto ligoninės ambultoriją atsakymų, tad jei kur šiaurinėje miesto dalyje susitiktume arba antradienį po tarp 15-16 val. prie koncultacinės poliklinikos duočiau kraičio leliukui.
Atsakyti
atiduodu 2 pledukus vaikiskus: vienas didesnis, su roziniais ir zydrais kiskiais, kitas mazesnis, su melynais suniukais. ir dar megsta balta kaip skraiste-antklodele ( nezinau, kaip pavadint ax.gif ). su ja labai gerai vasara vezimelyje leliuka uzklot, kai vos vesiau lauke.
gal kam prireiks?
Atsakyti
ir dar pliusini dideli suni atiduodu. na sirdis neleidzia nest prie konteinerio. zaislas tvarkingas, svarus. paimkit, a 4u.gif
Atsakyti