Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 22, 17:07)
tai vat čia ir bėda, kad reikia priderint, gi nestatysi bet kokios nesąmonės, nors aš tai ir dalies žaisliukų norėčiau atsisakyti, tų belekokių abstrakcijų, vietą tik užima, grožio jokio schmoll.gif

Kai atsisakinesite-parodykite, manau, bus norinciu priglausti, uzsisakau vieta blush2.gif
Atsakyti
Siandien Aleksoto Norfoj 40 proc. nuolaida naujametiniams zaisliukams, nesusilaikiau wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 11 22, 21:22)
Siandien Aleksoto Norfoj 40 proc. nuolaida naujametiniams zaisliukams, nesusilaikiau wub.gif

user posted image

Vau, neturiu 3 paskutinių bigsmile.gif reiks ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 22, 17:07)
tai vat čia ir bėda, kad reikia priderint, gi nestatysi bet kokios nesąmonės, nors aš tai ir dalies žaisliukų norėčiau atsisakyti, tų belekokių abstrakcijų, vietą tik užima, grožio jokio schmoll.gif

Būtų idomu pamatyti (foto) kokių žaisliukų žadate atsisakyti, gal kaip tik jų trūksta busimai senovinių eglės žaisliukų muziejaus ekspozicijai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 11 20, 15:09)
Gerai ,lauksiu pasiulymo i AZ  4u.gif

Ogista ,o koks tamstos eglutes ugis ?  blush2.gif

na toks sprindis, neturiu nė su kuom pamatuoti dabar smile.gif
nedidukė jinai, su daug tankių šakelių, gal 60-ųjų leidimo g.gif

QUOTE(Marija1 @ 2013 11 21, 12:14)
kokio dydzio tos dezutes? kiek telpa vnt. zaisliuku? Kazin ar Kaune taip lengvai leis pasiimti... g.gif

kai pirkau tau žaisliukus, galėjau visas dėžes susirinkti kiek buvo pustuščių, nes mačiau kad meta lauk smile.gif nors neblogai ir batų dėžės, yra tokia batų karalystė savanoriuose kur dėžučių gali pasiimti kokių ik nori, didžkių ir mažučių, tvirtos, spalvingos, gražios bigsmile.gif

QUOTE(skraide @ 2013 11 22, 22:14)
Vau, neturiu 3 paskutinių bigsmile.gif  reiks ieskot biggrin.gif

gal ir man reikia? mastau.gif paskui keisimės mirksiukas.gif
bet va RIMI yra pelėdos ir kažkokie ilgauodegiai paukštukai, tik brangūs kolkas, nėra nuolaidos,
bet fainumo lygiai tokie pat kaip norfiniai
Atsakyti
Kalbate apie komodas.Aš labai džiaugiuosi savo stalčiukais. Turbūt prisimenate rodžiau pavasarį. smile.gif Patogu, pasižiūriu ką turiu ir džiaugiuosi, nereikia dėžių perkloti ir tt. Bet, aišku, reikia, kad tiktų namuose ir vietos reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alicija.ali: 23 lapkričio 2013 - 09:53
QUOTE(alicija.ali @ 2013 11 23, 10:52)
Kalbate apie komodas.Aš labai džiaugiuosi savo stalčiukais. Turbūt prisimenate rodžiau pavasarį.  smile.gif Patogu, pasižiūriu ką turiu ir džiaugiuosi, nereikia dėžių perkloti ir tt. Bet, aišku, reikia, kad tiktų namuose ir vietos reikia.

alicija.ali ar galit parodyt tuos stalciukus dar karta, kai jau zaisliukai sudelioti, taip idomu wub.gif
Atsakyti
http://i017.radikal....0f558ab14b2.jpg
Jei kas turite mažų eglučių pasiūlykite.
Atsakyti
Siulau šį internetinį puslapį jame rasite daug idomios informacijos apie eglutės žaisliukus http://www.christmas...?article_id=134
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 11 23, 14:02)
alicija.ali ar galit parodyt tuos stalciukus dar karta, kai jau zaisliukai sudelioti, taip idomu  wub.gif

Rodau smile.gif
user posted image
Taip jie pas mane suguldyti smile.gif minkstuose pataluose.

user posted image

kokybe is telefono -prasta, bet vaizdas matosi.
Stalciukai be apdailos, kad nebutu islaidu, jie man nieko negadina, nes sveciai nemato ten kur spintele stovi. Ir dar jie pasleti stiklo durelemis, taigi, tik atdidarius stiklines dureles matosi tie stalciukai.
Pasiteisinau biggrin.gif
Atsakyti
super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kiek vnt. mazdaug zaisliuku tilpo?
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2013 11 22, 23:37)

gal ir man reikia?  mastau.gif paskui keisimės mirksiukas.gif
bet va RIMI yra pelėdos ir kažkokie ilgauodegiai paukštukai, tik brangūs kolkas, nėra nuolaidos,
bet fainumo lygiai tokie pat kaip norfiniai

gerai, pirksiu daugiau, jei pas mus bus smile.gif

mačiau ir aš Rimi tas pelėdas, reik palaukt nuolaidų ax.gif
Atsakyti