Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2013 11 21, 13:14)
ziogeli, o kokio dydzio tos dezutes? kiek telpa vnt. zaisliuku? Kazin ar Kaune taip lengvai leis pasiimti... g.gif

aš pasiėmiau tokią ir jau apgyvendinau žaisliukus. Bet buvo visokių, jas tiesiog išmeta, nežinau žaisliukus išsima ir į pintines deda, bus daugiau šukių g.gif šiandien atidariau tą nelaimingai pernai nukritusią dėžę, 4 tokie paprasti sudužo, bet 4 ir geri, gaila, na bet ką dabar darysi doh.gif

user posted image
Atsakyti
Ziogeli, cia is Norfos dezes g.gif
as irgi pradzioje dejau i tokias, bet jos man tokios nestabilios papuole, irgi ismeciau viena...daug duzenu gavau doh.gif Dabar dedu i dideles batu dezes,jos tokios kietos (is Benettono prisirinkau graziu raudonu biggrin.gif

as vis tvarkau savo kolekcija, vis ieskau informacijos pagal metus

Ziogeli, tu Lietuvoje ???bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 21 lapkričio 2013 - 15:22
QUOTE(Vedda @ 2013 11 21, 16:20)
as vis tvarkau savo kolekcija, vis ieskau informacijos pagal metus

O kaip zinoti, kuriu metu zaisliukai yra??? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Tai nersiu po katalogus, o rusu forumus ,po internetines pardes (rusu),randu muzeju foto su eksponatais, po senu fabriku katalogus

o siaip jau ir pagal vaizda zinau kokiu laikotarpiu kokie mazdaug buvo gaminami ax.gif

va 1956metu burbulu keli pavyzdziai
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 21 lapkričio 2013 - 16:18
QUOTE(Vedda @ 2013 11 21, 16:20)

Ziogeli, tu Lietuvoje  ???bigsmile.gif

jo, parsibeldėm, ne savo noru.
šita iš norfos, ji tai labai tvirta, bet kad visos kurias turiu skirtingo dydžio, jokios tvarkos. Ir apskritai žiūriu tiek nesąmonių turiu, kažkaip jau praėjo tas noras pirkti visus" kokių neturiu". tikrai šlamšto prikaupta nemažai... norėjau kelis iš skelbiu.lt nusipirkti, išsirinkau, bet paskui kai jau kainą susakė ir nebesinorėjo... kuo puošti eglutę turiu ir užteks, nebent kokių raritų pakliūtų, tai neatsilaikyčiau lotuliukas.gif
galvoju gal šįmet kokiais vaisiais ir daržovėm puošti, tiek turiu ir niekad nesu pakabinus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 21 lapkričio 2013 - 16:23
Pernai mačiau kaip tas dėžes Norfoje "štabeliavo " į krūvas išmetinui. Tikrai duos, nes jos tuščios lieka. bigsmile.gif Bet tokios nestabilios tos dėžės.
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 11 21, 17:10)
Tai nersiu po katalogus, o rusu forumus ,po internetines pardes (rusu),randu muzeju foto su eksponatais, po senu fabriku katalogus

o siaip jau ir pagal vaizda zinau kokiu laikotarpiu kokie mazdaug buvo gaminami  ax.gif

Man tai tamsus miskas doh.gif doh.gif

skelbiu.lt ir as dairiausi, tai 250 nori uz tokia vidutine kruvele, vienetais nepardavineja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 21, 19:14)
Man tai tamsus miskas doh.gif  doh.gif

skelbiu.lt ir as dairiausi, tai 250 nori uz tokia vidutine kruvele, vienetais nepardavineja verysad.gif

aš tai nežinau iš kurio, bet parduoda vnt, tačiau po 10 litų ir tie žaisliukai jokia retenybė, tiesa buvo ir burbulai keli su iškiliais paukščiukais bet jau rezervuoti, tai kažkaip pagalvojau kad apsieisiu....
Atsakyti
Katalogas "Елочные украшения. 1936-1970г."
http://fotki.yandex....p/album/176581/
malonaus pasižiūrėjimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 11 21, 15:43)
dokumentinis filmukas is istorijos  biggrin.gif http://tvkultura.ru/...video_id/190221

QUOTE(violija @ 2013 11 21, 21:09)
Katalogas "Елочные украшения. 1936-1970г."
http://fotki.yandex....p/album/176581/
malonaus pasižiūrėjimo  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Ryta praleidau puikiai ziurinedama sias nuorodas smile.gif

Pati zaisliukus susidejau i deze nuo pampersu ,sukarpiau kartono juosteles kad zaisliukai nesiliestu ir tiek .Maciau kiti dezutese nuo kiausiniu burbulus laiko biggrin.gif
Bet kad estetiskiau atrodytu galvoju isigyti va tokia dezute http://www.ebay.co.u...=item33864e8dfa
cia viena is pigiausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 11 22, 09:04)
Aciu  4u.gif Ryta praleidau puikiai ziurinedama sias nuorodas  smile.gif

Pati zaisliukus susidejau i deze nuo pampersu ,sukarpiau kartono juosteles kad zaisliukai nesiliestu ir tiek .Maciau kiti dezutese nuo kiausiniu burbulus laiko  biggrin.gif
Bet kad estetiskiau atrodytu galvoju isigyti va tokia dezute http://www.ebay.co.u...=item33864e8dfa
cia viena is pigiausiu  blush2.gif

as ta kataloga jau atmintinai zinau biggrin.gif

kazkodel man atrodo,kad tos dezes nepatogios, vien padejimui kazkur g.gif ir ju reiktu ne vieno desetko doh.gif

as svajoju apie komoda su stalciais, bet man komoda ne bet kokia tinka, ieskau,kad prie mano namu interjero tiktu, reikia senos klasikines ir aisku nebangios doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 11 22, 11:43)
as ta kataloga jau atmintinai zinau  biggrin.gif

as svajoju apie komoda su stalciais, bet man komoda ne bet kokia tinka, ieskau,kad prie mano namu interjero tiktu, reikia senos klasikines ir aisku nebangios  doh.gif  lotuliukas.gif

tai vat čia ir bėda, kad reikia priderint, gi nestatysi bet kokios nesąmonės, nors aš tai ir dalies žaisliukų norėčiau atsisakyti, tų belekokių abstrakcijų, vietą tik užima, grožio jokio schmoll.gif
Atsakyti