Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(ogista @ 2013 11 16, 23:46)
turiu tą eglutę, labai norėsi, tai ir gausi tongue.gif  lauk kalėdų, atsiusiu, jei gera būsi.. bigsmile.gif)

Gal miske ne viena eglute nusikirtot ? 4u.gif biggrin.gif

Pas mane miniatiurine vos 11cm ,noreciau didesnes labai labai ,kad galeciau sukabinti maliutkos zaisliukus wub.gif

Mano tokia :

user posted image

o cia atvirukas ,kuri siandien isigijau tongue.gif Vat va tokios eglutes noriu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 18 lapkričio 2013 - 14:05
QUOTE(Yunica @ 2013 11 18, 16:05)
Gal miske ne viena eglute nusikirtot ?  4u.gif  biggrin.gif

Pas mane miniatiurine vos 11cm ,noreciau didesnes labai labai ,kad galeciau sukabinti maliutkos zaisliukus  wub.gif

Mano tokia :

user posted image

o cia atvirukas ,kuri siandien isigijau  tongue.gif Vat va  tokios eglutes noriu
user posted image

as turiu pora didesniu, galesiu pasidalintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 18 lapkričio 2013 - 21:49
QUOTE(Yunica @ 2013 11 18, 14:05)
Gal miske ne viena eglute nusikirtot ?  4u.gif  biggrin.gif

Pas mane miniatiurine vos 11cm ,noreciau didesnes labai labai ,kad galeciau sukabinti maliutkos zaisliukus  wub.gif

Mano tokia :

user posted image

o cia atvirukas ,kuri siandien isigijau  tongue.gif Vat va  tokios eglutes noriu
user posted image

aha, tokia mažytė, tik gal senoviškesnė negu šitoj nuotraukoj, nepamanu berods dvi turiu, tai skraidė galės pasistatyt prie lovos šalia žadintuvo biggrin.gif

didesnę tokią kaip atviruke maliutkos žaisliukams sukabinti irgi turiu ax.gif
Atsakyti
user posted image
kol aš ją suradau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2013 11 18, 23:17)
user posted image
kol aš ją suradau... biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=irocka7212,2013 11 18, 22:47]
as turiu pora didesniu, galesiu pasidalintis 4u.gif
[/quote 4u.gif

Gerai ,lauksiu pasiulymo i AZ 4u.gif

Ogista ,o koks tamstos eglutes ugis ? blush2.gif

Atsakyti
Aqakira1 kam nors atsiunte savo parduodamu zaisliuku nuotraukas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 20, 18:15)
Aqakira1 kam nors atsiunte savo parduodamu zaisliuku nuotraukas??? g.gif

aš tai neprašiau. šian buvau Panevėžy užėjau į Norfą ir pataikiau ant žaisliukų krovimo. Šiaip nieko naujo, aš neturėjau kapitono ir jūrų arkliuko tai nusipirkau kad ir po 4,45 Ir buvo pilna dėžių žaisliukams su skyriukais, nors vežimu vežk, bet kad gi aš vaikais apsikrovus, tai tik vieną pasiėmiau
Atsakyti
As tai vis pildau zaisliuku kolekcija, kai bus normaliai pririnkta, parodysiu 4u.gif
Atsakyti
ziogeli, o kokio dydzio tos dezutes? kiek telpa vnt. zaisliuku? Kazin ar Kaune taip lengvai leis pasiimti... g.gif
Atsakyti
dokumentinis filmukas is istorijos biggrin.gif http://tvkultura.ru/...video_id/190221
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2013 11 19, 13:18)

Sveikos kolekcionierės gal kas turite tokia maža eglutę. Ji papildytų senovinių eglės žaisliukų muziejaus ekspozicijoją. Neturime nei vienos mažutės eglutės. Gal galite padovanoti? Taip tapsite vienu iš muziejaus rėmėjų. Žinutės į el.paštą. Ačiū.
Atsakyti