Vedda, koks grožis Bet kokių metų
Aš Jus visas jau pernai gąsdinau savo žaisliukų maudymais Aš tikrai atsargiai, švelniai, su drėgnu vatos tamponėliu Kitaip negaliu man mieliau kai jie švarūs, nes parsinešam iš visokių palėpių ir dėžių. [COLOR=yellow] nekreipkit dėmesio, pripažįstu, sergu nepagydoma liga
QUOTE(Vedda @ 2013 11 16, 19:27)
merginos va koki lobi as savo kolekcijoje turiu
Va cia tai bent elniukas (125 $ ) O kokia sito zaisliuko istorija ? Seimos relikvija m,ar pirktinis ?
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 16, 12:15)
Mano paukstukes irgi vikingines, turiu raudonu ir sidabriniu, o ka siemet yra ko nors daugiau, na turiu omeny, kokiu nors figuriniu groziu???
O kas tas "vikingines" ,paaiškinkit, prašom?
Sveikos
Kaune yra isparduotuve Vikingas, ten buna neblogu Kalediniu zaisliuku pigiau, tai vat ka is ten turiu, tai vadinu vikinginem paukstem
Elniukas Is kur, kaip ir t.t - papasakokite
oi tas elniuks tai gal netyciukas is senbuviu tai kelios ji mate,bet kazkaip demesio neatkreipe
Mainyk psl uzmaciu uz juokingus 5 pinigus,pardaveja sake,kad jis porevoliucinis dar jos mociutes palikimas
Mainyk psl uzmaciu uz juokingus 5 pinigus,pardaveja sake,kad jis porevoliucinis dar jos mociutes palikimas
QUOTE(skraide @ 2013 11 11, 19:09)
Ir vėl, pamačius žaislus, šiirdis pradeda tankiau plakti , vis galvoju, kada tai praeis...
kažko tokio naujo neturiu, nors gavau per klases susitikimą kelis iš klasiokės bet nepadariau foto dar
norėčiau tos mažos plasmasinės eglutės,na,tos labai mažos
turiu tą eglutę, labai norėsi, tai ir gausi lauk kalėdų, atsiusiu, jei gera būsi..
o kam tau tokia maža, pastatysi kur, nieks nematys
QUOTE(garsityla @ 2013 11 12, 12:37)
Laba diena visoms,
Gal galėtumėte nepagailėti ir pasidalinti kur ieškote ir perkate tokius žaisliukus? Mačiau yra ebay, bet ten brangoki... O gal Vilniuje kokių vietų yra? Būčiau labai dėkinga!
Gal galėtumėte nepagailėti ir pasidalinti kur ieškote ir perkate tokius žaisliukus? Mačiau yra ebay, bet ten brangoki... O gal Vilniuje kokių vietų yra? Būčiau labai dėkinga!
taigi ir skelbimuose šiandien jų pilna, tik reik nepatingėti pasiknaisiot po juos
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 16, 21:22)
Kaune yra isparduotuve Vikingas, ten buna neblogu Kalediniu zaisliuku pigiau, tai vat ka is ten turiu, tai vadinu vikinginem paukstem
bet ten tarybinių nėra, tas prekes visokias nukainuotas iš švedijos veža, tai ir žaisliukai neaiškūs, gal net kinietiški
mačiau "Rimi" jau žaisliukais prekiauja tokiais kaip norfiniais, bet įpakuotais dėžutėse, po du vienetus, pelėdos fainos yra, paukštės kažkokios, žibintai
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 16, 12:15)
O nebus taip, kad snapas specialiai taip isreztas, kad labiau i snapa panasus butu?
Mano paukstukes irgi vikingines, turiu raudonu ir sidabriniu, o ka siemet yra ko nors daugiau, na turiu omeny, kokiu nors figuriniu groziu???
yra anciuku, parsiuku dar kazko cia prie baziu kituose neapsilankau
QUOTE(Vedda @ 2013 11 16, 18:27)
oi sita grozi is pernai prisimenu, pamirst neimanoma
QUOTE(Vedda @ 2013 11 16, 22:52)
oi tas elniuks tai gal netyciukas is senbuviu tai kelios ji mate,bet kazkaip demesio neatkreipe
Cia vadinamas Hot deal /karstas pasiulymas Bravo
QUOTE(ogista @ 2013 11 16, 22:46)
turiu tą eglutę, labai norėsi, tai ir gausi lauk kalėdų, atsiusiu, jei gera būsi..
ant staliuko pastatysiu ir žiurėsiu, žiurėsiu
Mačiau Droge kelias figūrėles, jau pakainuotos po 2,49, bet kažkaip dar man anksti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 11 16, 19:46)
Vedda, koks grožis Bet kokių metų
Aš Jus visas jau pernai gąsdinau savo žaisliukų maudymais Aš tikrai atsargiai, švelniai, su drėgnu vatos tamponėliu Kitaip negaliu man mieliau kai jie švarūs, nes parsinešam iš visokių palėpių ir dėžių. [COLOR=yellow] nekreipkit dėmesio, pripažįstu, sergu nepagydoma liga
Alicija, noriu jums patarti geriau žaisliukus valykite su vaitspiritu ir ausų suktukais.
QUOTE(ogista @ 2013 11 16, 23:46)
bet ten tarybinių nėra, tas prekes visokias nukainuotas iš švedijos veža, tai ir žaisliukai neaiškūs, gal net kinietiški
Zinau, kas turi tarybiniu pilna lagamina
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 17, 21:31)
Zinau, kas turi tarybiniu pilna lagamina
toks svarbus, kad guglas į interneto platybes išsitempė, ten ir radau