Praėjau per tris norfas, lyg jau visokių turiu...tik tu širdžiu nenoriu kažkodėl . nebuvo pas mus vaikiškų vežimėlių, ir paukščiuko su ta uodega neturiu, dar Tomas philipse buvo po 3 vnt, laukiau nuolaidos, kol neliko . Ai, tiek to. Sendaikčių turguj pernai tokį patriušusį radau be užsegimo .
Sveikos, pries Kaledas zadejau nufotkinti, ka ten mano mama kaime dar turi is senu zaisliuku. Taiva, pasikuiciau, bet kad daugelio neber, ismetus ir pasirodo ta didele citrina, kur pasakojau, irgi ismetus ai sako, galiukas nuskilo, ir ismeciau....nu jopapa taiva, o cia dalis is kaimo: is arciau
[quote=pumpica,2014 01 11, 13:30]
Sveikos, pries Kaledas zadejau nufotkinti, ka ten mano mama kaime dar turi is senu zaisliuku. Taiva, pasikuiciau, bet kad daugelio neber, ismetus ir pasirodo ta didele citrina, kur pasakojau, irgi ismetus ai sako, galiukas nuskilo, ir ismeciau....nu jopapa taiva, o cia dalis is kaimo:
baigineju tema su klausimu Vakar googlinejau noredama rasti kokia nors uzuomina apie viena mano turima zaisliuka ,nu gi nieko neradau zaisliuka pries keleta metu pirkau pas bobute turgelyje ,stai :
nugaros pusej yra sparnai ,atrodytu lyg mergina gulbe ar angelas Gal kuri turit toki pati ? Ir galit pasakyt kelintu jis metu gamybos ? Aciu
Įdomus nematytas žasliukas, Yunica. Gali net rusiškam forume užklausti, aš vakar užsiregistravau, tai iki vėlios nakties skaičiau apie viską.. Rusai taip moka išraiškingai ir emocingai pasisakyti, įdomu ir smagu buvo skaityt aišku ir informacijos daug naudingos ir žaisliukų visokių nematytų pamačiau..