Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

As turiu mixa zaisliuku , is tevo vaikystes, kelis Norfinius ,kelis angliskus .Visi grazus ir man labai mieli smile.gif

Siandien radau pardavime rusiska gulbe ,ar viskas su ja gerai ? Man rodos lyg snapas but nuskiles ?

user posted image
http://www.ebay.co.u...=item35ce505e84
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 11 16, 10:05)

Siandien radau pardavime rusiska gulbe ,ar viskas su ja gerai ? Man rodos lyg snapas but nuskiles ?

snapo tai tikrai trūksta. o dėl to išsaugojimo tai geriausia net nepirkti visokių patrupėjusių, pas mane iš pirmų metų pirkimo bumo tai pilna tokių, bet su laiku gi pasimokai žmogus, geriau būt išrankiam
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 16, 00:21)
Idomu, kodel jie taip trupa, gal yra kokiu purskalu, kad juos uzkonservuoti, zinoma, nepazeidziant? g.gif
Ziuriu, renkat ir siuolaikinius stiklinukus, as irgi turiu keleta pauksteliu is siu laiku, uodegytes is plunksnu 4u.gif Jau keli metai, kaip jie nutupe garbingiausioje egles vietoje wub.gif

trupa del netinkamo laikymo, gal buvo padeti kokiam saltam rusi, palepej, gavo salcio, dregmes.
as jokiems kalediniams zaisliukams neabejinga, tai pas mane ju nezinau net kiek deziu, bet cia jau mano silpnybe. ir as tu paukstuku su plunsnom kelias dezutes Vikinguos po 2lt uzsipirkau ir kitokiu figuriniu rolleyes.gif
QUOTE(Yunica @ 2013 11 16, 09:05)

tikrai, kad snapas atrodo nuskiles cool.gif
Atsakyti
O nebus taip, kad snapas specialiai taip isreztas, kad labiau i snapa panasus butu? g.gif blush2.gif

Mano paukstukes irgi vikingines, turiu raudonu ir sidabriniu, o ka siemet yra ko nors daugiau, na turiu omeny, kokiu nors figuriniu groziu???
Atsakyti
MARKS and Spencer parduotuvėje yra paukščiukų stiklinių 8 vnt rinkinis. Nedideli paukščiukai neryškus -balti, juodi, sidabriniai. Vaikštau aplink, bet kaina -66 litai, atrodo. Lauksiu nuolaidų.
Atsakyti
Yunica, radau tavo vabalą Nijolės Bendikaitės kolekcijoje, tai yra 1870-1940 metų Čekiškas žaisliukas VK
user posted image

Ykrasenie iz bys i stekliarysa 1870-1940, proizvodstvo Cexija (nelabai supratau iš ko padaryta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 16 lapkričio 2013 - 14:32
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 16, 15:26)
Yunica, radau tavo vabalą Nijolės Bendikaitės kolekcijoje, tai yra 1870-1940 metų Čekiškas žaisliukas VK
user posted image

Ykrasenie iz bys i stekliarysa 1870-1940, proizvodstvo Cexija (nelabai supratau iš ko padaryta:)

vau ,ot tai nustebinai .Aciu labai ,vabalas pagaliau identifikuotas kaip cekiskas 4u.gif

Mano bent jau kojas issaugojas biggrin.gif .pasakysiu taip ,kunas yra stiklinis ,o kojos is plastiko ar kietos gumos vamzdeliu .Na dar karta pafotkinsiu ,mazu bus aiskiau blush2.gif
user posted image
user posted image

o i ta gulbe daugiau nesizvalgysiu ,is tiesu jos snapas nuskiles verysad.gif

Aciu Ziogeli ,jau radau vabala kataloge .Didelis aciu tau 4u.gif
http://www.gablonz.c...objects.html#20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 16 lapkričio 2013 - 16:07
QUOTE(Yunica @ 2013 11 16, 16:33)
vau ,ot tai nustebinai .Aciu labai ,vabalas pagaliau identifikuotas kaip cekiskas  4u.gif

tam forume ir Nijolė rašė kad ilgai nedavė jai ramybės šito vabalo kilmė. Ir apskritai tokių raritų Yunica turit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 16, 16:36)
tam forume ir Nijolė rašė kad ilgai nedavė jai ramybės šito vabalo kilmė. Ir apskritai tokių raritų Yunica turit  thumbup.gif

tik 2 retenybes : vabala ir biciu avili ,kitus tevo brolis nukosejo (cia geraja prasme,tevu palikimas juk per puse smile.gif )

http://www.gablonz.c...objects.html#20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 16 lapkričio 2013 - 16:10
QUOTE(Yunica @ 2013 11 16, 17:09)

kokie grožiai wub.gif
Atsakyti
Mano paskutiniai. Paršiukas nusilupusiais dažais, tik prisiliečiu ir byra, bet vistiek išmaudytas degtinėje smile.gif (aš juos taip prausiu:) )
user posted image

Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 16, 17:25)
kokie grožiai  wub.gif

aha, man norėtusi vietoj sages įsisegti. O tą varlė lipanti kopėčiomis ...superinė
Atsakyti
merginos va koki lobi as savo kolekcijoje turiu biggrin.gif
http://www.ornament....hp?objnum=AG119
maniskis ax.gif user posted image

alicija, as nebuciau tokia neatsargi ir nevalyciau degtine.

zaisliukus reikia saugoti nuo salcio,dregmes ir saules,ypac pavojinga salta dregme.Is tokios aplinkos pateke i siluma jie nusilupa net nepaliesti doh.gif
Atsakyti