Galvoju kas Kaune Norfas galetumet patikrint , as su maziuku neiseinu, apskambinau yra sake stikliniu turime ir iki 13d. nuolaida 70 proc. 13-ta diena isiskaito. Paziurekit kam patogu lb.prasau merginos a?
Vienam rusu forume zaisliuku restauracijos temoje, labai puikiai restauruoja, nuskilusias neesamas dalis priaugina akrilu su geliu. As du susitaisiau karstais klijais, bet akrilas su geliu tobulai gaunasi, daug graziau, absoliuciai nesimato.
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 10, 11:55)
Galvoju kas Kaune Norfas galetumet patikrint , as su maziuku neiseinu, apskambinau yra sake stikliniu turime ir iki 13d. nuolaida 70 proc. 13-ta diena isiskaito. Paziurekit kam patogu lb.prasau merginos a?
o kokių žaisliukų nori ?
tai reikia dalyvauti konkurse akrilo priemonėm laimėti tuoj pažiūrėsiu kur yra
va paskutinė diena laimėti https://www.facebook...2...e=1
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 10, 12:35)
Vienam rusu forume zaisliuku restauracijos temoje, labai puikiai restauruoja, nuskilusias neesamas dalis priaugina akrilu su geliu. As du susitaisiau karstais klijais, bet akrilas su geliu tobulai gaunasi, daug graziau, absoliuciai nesimato.
Marija1 gal gali sito forumo nuoroda ideti prasau ,prasau
Bandysiu suklijuoti savo varvekli ,saugojau nuo vaiko ,o pati ir idauziau
Siandien atkeliavo paskutinis mano pikinys seis metais ,taip kruopsciai ir saugiai supakuotas pirma karta
Manau zinai sita foruma, bet labai jis geras man patinka daug informacijos kas skaito rusiskai, prisiregistruok daugiau visko pamatysi http://www.christmas...forum/index.php
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 10, 14:16)
Manau zinai sita foruma, bet labai jis geras man patinka daug informacijos kas skaito rusiskai, prisiregistruok daugiau visko pamatysi http://www.christmas...forum/index.php
aciu
Yunica zaisliukai super, bet kaip zmones ir sugalvoja taip puikiai supakuoti.
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 10, 14:47)
Yunica zaisliukai super, bet kaip zmones ir sugalvoja taip puikiai supakuoti.
aš tai kartais pagalvoju kaip pakuoja tuos kur po kelis šimtus dolerių ebay parduoda
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 01 10, 15:00)
aš tai kartais pagalvoju kaip pakuoja tuos kur po kelis šimtus dolerių ebay parduoda
Matyt lygiai taip pat, ir ant virsaus tokia pat puta deda. Bus man kai isdurs mane, nes jau savaite pervedus pinigus, parase, kad gavo, o daugiau tyla..
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 10, 15:12)
Matyt lygiai taip pat, ir ant virsaus tokia pat puta deda. Bus man kai isdurs mane, nes jau savaite pervedus pinigus, parase, kad gavo, o daugiau tyla..
bus gerai , su manim visai nebendravo, gerai kad westernunion žinutę atsiuntė kada pinigus pasiėmė, tada jau tik laukiau ir sulaukiau, ir mano konstruktoriai buvo nevynioti sudėti dėžėj, ant viršaus lamdyto laikraščio truputį. ir dėžė minkštutė buvo , galvojau šakės, bet nieko neatsitiko ...
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 10, 15:12)
sitie grybai dar apacioj ir virsui plonesniu putoplastu buvo uzengti .saugesnes pakuotes neisivaizduoju
nieko taves neisdurs ,viskas bus ok
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 01 09, 07:23)
patiko skraidės straipsnis. fainas daiktas tie lagaminai, tik norėjau paklausti ar taip ir laikai nesuvyniotus, ar čia fotografavimui išpakavai? nedūžta ?
Tai tuos savo "brangesnius" senukus atskirai laikau , o jau bumbulai ir visokios figūros čiumodanuose . Pas mane mažų vaikų nėr, tai niekas neužkabina, aš pati jeigu praneršiu, kai užplaukia.
Praėjau per tris norfas, lyg jau visokių turiu...tik tu širdžiu nenoriu kažkodėl . nebuvo pas mus vaikiškų vežimėlių, ir paukščiuko su ta uodega neturiu, dar Tomas philipse buvo po 3 vnt, laukiau nuolaidos, kol neliko . Ai, tiek to. Sendaikčių turguj pernai tokį patriušusį radau be užsegimo .