Tai kuri cia taip vaizdingai pavadinai?
Na ir dovanas kai kurioms Kaledu senelis nesa
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 07, 21:55)
Tai kuri cia taip vaizdingai pavadinai?
Ką aš padarysiu, kad pas mane su vaizduote blogai . Vel žiūrėjau į tą nuotrauką, nes žaislo čia neturiu (Žiogelio norfinukų galerijoje 8 nr.) Turi jis baltą kepurę, vietoje akių -kryžiukai, ant kaklo bantas kažkodėl, marškinukai juostelėm, kaip pas jureivį, ką aš žinau, kas čia. Man Aibolitas buvo, sakot nėra Aibolito, aš paklusni, sutinku, kad ne Aibolitas
Ten klounas, dar toks didokas
Papildyta:
Negaliu nepakomentuot labai gerai, kad radai sita psl. pvz. man jis labai reikalingas, zinosiu ko yra, kas kaip atrodo, sito puslapiuko nebuvau anksciau mačius.
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 01 07, 18:56)
šian parsitempiau dar vieną norfos dėžę žaisliukams ir ant jos ukrainiečių firmos logo, va visi mūsų norfinukai, o mes berods galvojom kad rusiški ... galėtų kai ko gražaus dar užvežti kitąmet... http://www.galimpex....rodyct2eng.html
Negaliu nepakomentuot labai gerai, kad radai sita psl. pvz. man jis labai reikalingas, zinosiu ko yra, kas kaip atrodo, sito puslapiuko nebuvau anksciau mačius.
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 08, 00:44)
As irgi zaisliuku nepazistu
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 08, 00:47)
Papildyta:
Papildyta:
man labai patiko laikrodis su kabančiais kankorėžiais, pas močiutę kaime toks ant sienos kabėjo metalinis
Sveikos, gyvos
Sveikinu abi mergikes su laimėjimais .
Praneršiau vakar ir aš pro "Norfą", neturėjau būgnelių, tai pagriebiau, paskui nykštukus tokius ale...ir didelio nykštuko to mėlyno neturėjau . Susipykau su kompu, kažko streikuoja, negaliu nė foto nukraut, šiaip pažiurėjus pagal nuorodą ukrainietiškų žaislų, tai, oi, daug nematytų .
Gavau ir senų keletą,
ne įpatingai senų, bet neturetų . Įmesiu foto, kai padusinsiu kompiuterį.
P.S. Ir man padarė draugai kalėdinę dovaną
http://www.skrastas....3F8yhQ.facebook
apturėjau streso
Sveikinu abi mergikes su laimėjimais .
Praneršiau vakar ir aš pro "Norfą", neturėjau būgnelių, tai pagriebiau, paskui nykštukus tokius ale...ir didelio nykštuko to mėlyno neturėjau . Susipykau su kompu, kažko streikuoja, negaliu nė foto nukraut, šiaip pažiurėjus pagal nuorodą ukrainietiškų žaislų, tai, oi, daug nematytų .
Gavau ir senų keletą,
ne įpatingai senų, bet neturetų . Įmesiu foto, kai padusinsiu kompiuterį.
P.S. Ir man padarė draugai kalėdinę dovaną
http://www.skrastas....3F8yhQ.facebook
apturėjau streso
Perskaiciau straipsni patiko, grazu, fainai labai lagaminuose atrodo
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 08, 17:49)
Perskaiciau straipsni patiko, grazu, fainai labai lagaminuose atrodo
šiaip, tai jūs didesnės kolekcionierės , aš tik mėgėja, bet čia buvo draugų toks noras . Kaip sakant, visi pasilinksmino .
QUOTE(skraide @ 2014 01 08, 19:52)
šiaip, tai jūs didesnės kolekcionierės , aš tik mėgėja, bet čia buvo draugų toks noras . Kaip sakant, visi pasilinksmino .
Patikekit as irgi tik megeja, bet tiesiog buvo galimybiu isigyti daugiau zaisliuku, tiesiog.. cia is kitos puses pafilosofuojant, net nzn ar verta kalbeti, bet...mes cia tik sveciai, ir del to as noriu dziaugtis cia ir dabar
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 08, 20:29)
Patikekit as irgi tik megeja, bet tiesiog buvo galimybiu isigyti daugiau zaisliuku, tiesiog.. cia is kitos puses pafilosofuojant, net nzn ar verta kalbeti, bet...mes cia tik sveciai, ir del to as noriu dziaugtis cia ir dabar
Viskas, gerai , tiesiog aš save džiuginu tuo užsiėmimu ir aplinkiniams smagu nuo to , kaip ir jūs turbūt