Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Matyt, tą žaisliuką iš Norfos tik aš sugebėjau Aibolitu pavadinti blush2.gif su vaizduote turiu problemų blush2.gif Nes ir Marija ir Žiogelis tokį žaisliuką turi.
Atsakyti
Tai kuri cia taip vaizdingai pavadinai? biggrin.gif
Atsakyti
Na ir dovanas kai kurioms Kaledu senelis nesa wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 07, 21:55)
Tai kuri cia taip vaizdingai pavadinai? biggrin.gif

Ką aš padarysiu, kad pas mane su vaizduote blogai doh.gif . Vel žiūrėjau į tą nuotrauką, nes žaislo čia neturiu (Žiogelio norfinukų galerijoje 8 nr.) Turi jis baltą kepurę, vietoje akių -kryžiukai, ant kaklo bantas kažkodėl, marškinukai juostelėm, kaip pas jureivį, ką aš žinau, kas čia. Man Aibolitas buvo, sakot nėra Aibolito, aš paklusni, sutinku, kad ne Aibolitas blush2.gif
Atsakyti
Ten klounas, dar toks didokas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 01 07, 18:56)
šian parsitempiau dar vieną norfos dėžę žaisliukams ir ant jos ukrainiečių firmos logo, va visi mūsų norfinukai, o mes berods galvojom kad rusiški ... galėtų kai ko gražaus dar užvežti kitąmet...  http://www.galimpex....rodyct2eng.html

Negaliu nepakomentuot wub.gif labai gerai, kad radai sita psl. pvz. man jis labai reikalingas, zinosiu ko yra, kas kaip atrodo, sito puslapiuko nebuvau anksciau mačius.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 08, 00:44)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As irgi zaisliuku nepazistu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 08, 00:47)
Papildyta:
Negaliu nepakomentuot wub.gif  labai gerai, kad radai sita psl. pvz. man jis labai reikalingas, zinosiu ko yra, kas kaip atrodo, sito puslapiuko nebuvau anksciau mačius.

man labai patiko laikrodis su kabančiais kankorėžiais, pas močiutę kaime toks ant sienos kabėjo metalinis
Atsakyti
Sveikos, gyvos 4u.gif

Sveikinu abi mergikes su laimėjimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif.
Praneršiau vakar ir aš pro "Norfą", neturėjau būgnelių, tai pagriebiau, paskui nykštukus tokius ale...ir didelio nykštuko to mėlyno neturėjau ax.gif. Susipykau su kompu, kažko streikuoja, negaliu nė foto nukraut, šiaip pažiurėjus pagal nuorodą ukrainietiškų žaislų, tai, oi, daug nematytų biggrin.gif .
Gavau ir senų keletą,
ne įpatingai senų, bet neturetų tongue.gif . Įmesiu foto, kai padusinsiu kompiuterį.

P.S. Ir man padarė draugai kalėdinę dovaną blush2.gif blush2.gif blush2.gif

http://www.skrastas....3F8yhQ.facebook

apturėjau streso biggrin.gif
Atsakyti
Perskaiciau straipsni wub.gif patiko, grazu, fainai labai lagaminuose atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 08, 17:49)
Perskaiciau straipsni  wub.gif  patiko, grazu, fainai labai lagaminuose atrodo  thumbup.gif

blush2.gif šiaip, tai jūs didesnės kolekcionierės biggrin.gif , aš tik mėgėja, bet čia buvo draugų toks noras smile.gif . Kaip sakant, visi pasilinksmino tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2014 01 08, 19:52)
blush2.gif  šiaip, tai jūs didesnės kolekcionierės biggrin.gif , aš tik mėgėja, bet čia buvo draugų toks noras  smile.gif . Kaip sakant, visi pasilinksmino  tongue.gif .

Patikekit as irgi tik megeja, bet tiesiog buvo galimybiu isigyti daugiau zaisliuku, tiesiog.. cia is kitos puses pafilosofuojant, net nzn ar verta kalbeti, bet...mes cia tik sveciai, ir del to as noriu dziaugtis cia ir dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 08, 20:29)
Patikekit as irgi tik megeja, bet tiesiog buvo galimybiu isigyti daugiau zaisliuku, tiesiog.. cia is kitos puses pafilosofuojant, net nzn ar verta kalbeti, bet...mes cia tik sveciai, ir del to as noriu dziaugtis cia ir dabar  wub.gif

Viskas, gerai drinks_cheers.gif , tiesiog aš save džiuginu tuo užsiėmimu ir aplinkiniams smagu nuo to biggrin.gif biggrin.gif, kaip ir jūs turbūt thumbup.gif
Atsakyti