Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Vadinamuose skudurynuose, prie kasu buna nebent padeta, per daug metu vieninteli nusususi agurkeli radau uz 0.50 cnt biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites smile.gif , (kas siuntetes is Ukrainos zaisliuku)
kiek mokejote us siuntima ? as pirkau 6 zaisliukus uz kelis litus is viso.
o uz siuntima manes praso 20 $ blink.gif
aisku mano klaida, kad nepaklausiau iskart kiek kainuos..
paprasiau, kad parinktu pigesni siuntimo buda,-tai man atsake kad cia pigiausias !

Atsakyti
QUOTE(_AGOTA_ @ 2014 01 07, 16:28)
kiek mokejote us siuntima ? as pirkau 6 zaisliukus uz  kelis litus is viso.
o uz siuntima manes praso 20 $  blink.gif
paprasiau, kad parinktu pigesni siuntimo buda,-tai man atsake kad cia pigiausias !

Man pigiausiai uz siuntima buvo paprasius 2-7игрушки - 7$ derekites. Tikrai per daug praso uz siuntima.
Atsakyti
Tokį žaislą turime ir muziejaus kolekcijoje. Atkreipkite į žaisliuko nugarą ji yra gruoblėta kaip kankorėžio (imitacija). Kada kyla man klausimų dėl žaisliukų, aš konsultuojuosi su rusų kolekcionierius.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(violija @ 2014 01 07, 16:56)
Tokį žaislą turime ir muziejaus  kolekcijoje. Atkreipkite į žaisliuko nugarą ji yra gruoblėta kaip kankorėžio (imitacija). Kada kyla man klausimų dėl žaisliukų, aš konsultuojuosi su rusų kolekcionierius.

Aisku 4u.gif Aciu kad paaiskinot hi.gif
Isidemesiu jg tai kankorezis biggrin.gif
Is tikro tai net vakar e-bay toki pat zaisliuka maciau,ir ten klaidingai jis ivardinamas kaip "Half Moon" (pusmenulis)

pas mus kaledos vos tik baigesi ,mano senienu krautuveles nustojo prekiauti kaledinemis prekemis .Tik didmenininkai ispardavineja naujus zaisliukus ,lemputes,plastikines eglutes.
Atsakyti
QUOTE(_AGOTA_ @ 2014 01 07, 16:28)
kiek mokejote us siuntima ? as pirkau 6 zaisliukus uz  kelis litus is viso.
o uz siuntima manes praso 20 $  blink.gif

geriausia aišku iš anksto išsiaiškinti, tik labai jau dažnai pardavėjai neskuba atsakyti, parašyta, kad siuntimas pagal šalies įkainius. Ir rizikuoji tada. 20 dol kai kaip iš Amerijos 1.5 kg svorio siuntinys g.gif
Atsakyti
šian parsitempiau dar vieną norfos dėžę žaisliukams ir ant jos ukrainiečių firmos logo, va visi mūsų norfinukai, o mes berods galvojom kad rusiški ... galėtų kai ko gražaus dar užvežti kitąmet... http://www.galimpex....rodyct2eng.html
Atsakyti
Rodau Kaledu senelio dovana biggrin.gif
URL=http://radikal.ru/fp/783fbc5176a84e21a9781af445ecb07a]user posted image[/URL]

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Pravažiavau šiandien pro kelias Norfas Vilniuje. Vienoje buvo tokie didžiūliai burbulai išpaišyti, po 6 litus (pradinė kaina-19,99), žaisliukų buvo tik vienoje - jūros arkliukai, mažyčiai šuniukai šviesūs, didelis klounas, ir iš pernykščių (bent aš juos pernai pirkau) - mašinytės, toks didelis braškių namas, aibolitas, sidabrinės viršunės. Dar prisipirkau tokių „ištempiamų“ girliandų, jos kai suglaustos, tai nedaug vietos užima. Dar lietučio a la tarybinio toks viršuje suimtas, keliasdešimt cm ilgio. Apskritai tai tuščia.

Alicja.ali, matyt, buvote gera mergaitė, kad tokių dovanų atnešė Kalėdų senis thumbup.gif Toks namukas man buvo pats mylimiausias žaisliukas nuo vaikystės. Dėja, jo jau nebėra doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 07 sausio 2014 - 19:04
[quote=vasarema,2014 01 07, 19:40]
Pravažiavau šiandien pro kelias Norfas Vilniuje. Vienoje buvo tokie didžiūliai burbulai išpaišyti, po 6 litus (pradinė kaina-19,99), žaisliukų buvo tik vienoje - jūros arkliukai, mažyčiai šuniukai šviesūs, didelis klounas, ir iš pernykščių (bent aš juos pernai pirkau) - mašinytės, toks didelis braškių namas, aibolitas, sidabrinės viršunės. Dar prisipirkau tokių „ištempiamų“ girliandų, jos kai suglaustos, tai nedaug vietos užima. Dar lietučio a la tarybinio toks viršuje suimtas, keliasdešimt cm ilgio. Apskritai tai tuščia.

Koks cia aibolitas is Norfos, idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2014 01 07, 17:47)
Aisku  4u.gif Aciu kad paaiskinot hi.gif
Isidemesiu jg tai kankorezis  biggrin.gif
Is tikro tai net vakar e-bay toki pat zaisliuka maciau,ir ten klaidingai jis ivardinamas kaip "Half Moon" (pusmenulis)

pas mus kaledos vos tik baigesi ,mano senienu krautuveles nustojo prekiauti kaledinemis prekemis .Tik didmenininkai ispardavineja naujus zaisliukus ,lemputes,plastikines eglutes.

Yunica, jeigu tiksliai pavadinti šį žaislą tai: seneliukas - kankorėžis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 07, 20:25)
Koks cia aibolitas is Norfos, idomu g.gif

aha, koks aibolitas, koks aibolitas ir aš noriu karsta.gif ir šuniukai kokie šviesūs, man atrodo neturiu g.gif

alicija.ali kokių stebuklų radai po egle ir aibolitas mano meilė iš pirmo žvilgsnio wub.gif kaip aš jo noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 07 sausio 2014 - 20:00