Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Vedda, labai grazi egle ir namuciai i klasikos/provanso temute taiko, uzsukite ir ten kada, patarimu duosite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Apie meduolinius namukus, tai net zodziu truksta, kaip taip galima, bandysiu kitoms Kaledoms ir as tokius daryti, fainos dovanos butu.

Arkliuko neturiu, bet turiu bezdzione, drambliuka, zioga ir dar kazkoki zalia padara, galiu mainyti mirksiukas.gif, gal kas per daug arkliuku turit? blush2.gif
STAI TOKIE:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 02 sausio 2014 - 13:58
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 02, 13:35)
Vedda, labai grazi egle ir namuciai i klasikos/provanso temute taiko, uzsukite ir ten kada, patarimu duosite 4u.gif  4u.gif  4u.gif

STAI TOKIE:
user posted image

aciu 4u.gif uzeidavau ir ten ir gana intensyviai ax.gif miksas kol kas pas mane, nezinau kur link labiau krypti...labai zavi lietuviska klasika, ka myliu tai myliu rolleyes.gif ..planuose mazesnis namukas, tai ten jau svaigstu apie lietuviska provansa,nes uzmiestyje bus lotuliukas.gif doh.gif siaip labai noriu tOkiu siltu mociutisku namu,be dideles prabangos ,bet skoningu rolleyes.gif sor rolleyes.gif y uz lyrini nukrypima biggrin.gif

vynuoge ten pas tave ir cipolinas mirksiukas.gif o ta lelike visai simpatiska,noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 02, 14:35)

Arkliuko neturiu, bet turiu bezdzione, drambliuka, zioga ir dar kazkoki zalia padara, galiu mainyti mirksiukas.gif, gal kas per daug arkliuku turit? blush2.gif

lėlytė super atrodo, kaip ji kabinasi?
Atsakyti
Lelyte jau "uzsaldyta" 4u.gif Kad ji niekaip nesikabina, tiesiog stai tokia yra ir viskas, veidelis is tokio plastiko kaip anksciau budavo tarybines lelytes, gal kiek minkstesnis 4u.gif Jei rasiu, is ko pirkau, paklausiu is kur gavo 4u.gif Labai idomu pasidare.

Cipolino tiesiog nepaminejau, o kad ta zalia vynuoge - nezinojau, o kaip tada vejas atrodo???as vis galvojau, kad ten vejas blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Naftaline yra nauju zaisliuku, bet man per brangu, ypac po svenciu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 02, 16:15)
Lelyte jau "uzsaldyta" 4u.gif Kad ji niekaip nesikabina, tiesiog stai tokia yra ir viskas, veidelis is tokio plastiko kaip anksciau budavo tarybines lelytes, gal kiek minkstesnis 4u.gif Jei rasiu, is ko pirkau, paklausiu is kur gavo 4u.gif Labai idomu pasidare.

Cipolino tiesiog nepaminejau, o kad ta zalia vynuoge - nezinojau, o kaip tada vejas atrodo???as vis galvojau, kad ten vejas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Naftaline yra nauju zaisliuku, bet man per brangu, ypac po svenciu blush2.gif  lotuliukas.gif

labai įdomu apie tą lėlytę daugiau sužinoti, aš tai kalbinau vieną čekiškam aukcijone, nu kokių žaisliukų turi wub.gif , bet neatrašo, nesiunčia ir tiek...
Atsakyti
Va kokį radau žirgelį

user posted image
Atsakyti
Dar tokios konstrukcijos žaisliukų nebuvau mačius
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Kaip cia suprasti, burbule pauksteliai tupi? g.gif bigsmile.gif
Gal kas ka naujo turite? Sventes baigesi ir tema kazkaip apmire verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

graži tema smile.gif jei nepamaišysiu labai, įmetu ir aš keletą žaisliukų. Tikriausiai visi bus matyti smile.gif Daug jų neturiu, iš viso gal kokių 20, pati nepirkau, atkirtau iš uošvienės. Gera ta mano uošvienė... smile.gif O prisižiūrėjus tokių grožių čia, kyla idėja ir man kolekcionuoti ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 03, 22:57)
Kaip cia suprasti, burbule pauksteliai tupi? g.gif  bigsmile.gif
Gal kas ka naujo turite? Sventes baigesi ir tema kazkaip apmire verysad.gif

As laukiu poros grybuku ir kosmonauto is Ukrainos,na ,o labiausiai laukiu Triju Karaliu kada galesiu nuredyt savo eglute . Sunus pasidare toks greitas ropodamas ,kad vos speju gaudyt doh.gif ( vis smailas prie eglutes lysti )

QUOTE(Ramunaite @ 2014 01 04, 17:17)
Sveikos,
graži tema smile.gif jei nepamaišysiu labai, įmetu ir aš keletą žaisliukų. Tikriausiai visi bus matyti smile.gif Daug jų neturiu, iš viso gal kokių 20, pati nepirkau, atkirtau iš uošvienės. Gera ta mano uošvienė... smile.gif O prisižiūrėjus tokių grožių čia, kyla idėja ir man kolekcionuoti  ax.gif

Man kai kurie zaisliukai mena vaikyste ,tai kaip cia be juju apseisi 4u.gif O matant kitu mergaiciu kolekcijas apetitas tik kyla 4u.gif
Grazus zaisliukai 4u.gif
Atsakyti
Ramunaite, gražūs žaisliukai 4u.gif aš tai tokio mėnulio noriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 04 sausio 2014 - 19:30
Kuris cia menulis, penkta foto nuo virsaus? blush2.gif Ar klystu? Jei ne, tai Kazkur maciau neseniai menuli, bet gali buti kad pas ta skelbiu.lt keistuoli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Is Naftalino nieko nepirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 04 sausio 2014 - 22:35