Vedda, labai grazi egle ir namuciai i klasikos/provanso temute taiko, uzsukite ir ten kada, patarimu duosite
Apie meduolinius namukus, tai net zodziu truksta, kaip taip galima, bandysiu kitoms Kaledoms ir as tokius daryti, fainos dovanos butu.
Arkliuko neturiu, bet turiu bezdzione, drambliuka, zioga ir dar kazkoki zalia padara, galiu mainyti , gal kas per daug arkliuku turit?
STAI TOKIE:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 02, 13:35)
Vedda, labai grazi egle ir namuciai i klasikos/provanso temute taiko, uzsukite ir ten kada, patarimu duosite
STAI TOKIE:
STAI TOKIE:
aciu uzeidavau ir ten ir gana intensyviai miksas kol kas pas mane, nezinau kur link labiau krypti...labai zavi lietuviska klasika, ka myliu tai myliu ..planuose mazesnis namukas, tai ten jau svaigstu apie lietuviska provansa,nes uzmiestyje bus siaip labai noriu tOkiu siltu mociutisku namu,be dideles prabangos ,bet skoningu sor y uz lyrini nukrypima
vynuoge ten pas tave ir cipolinas o ta lelike visai simpatiska,noreciau
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 02, 14:35)
Arkliuko neturiu, bet turiu bezdzione, drambliuka, zioga ir dar kazkoki zalia padara, galiu mainyti , gal kas per daug arkliuku turit?
lėlytė super atrodo, kaip ji kabinasi?
Lelyte jau "uzsaldyta" Kad ji niekaip nesikabina, tiesiog stai tokia yra ir viskas, veidelis is tokio plastiko kaip anksciau budavo tarybines lelytes, gal kiek minkstesnis Jei rasiu, is ko pirkau, paklausiu is kur gavo Labai idomu pasidare.
Cipolino tiesiog nepaminejau, o kad ta zalia vynuoge - nezinojau, o kaip tada vejas atrodo???as vis galvojau, kad ten vejas
Naftaline yra nauju zaisliuku, bet man per brangu, ypac po svenciu
Cipolino tiesiog nepaminejau, o kad ta zalia vynuoge - nezinojau, o kaip tada vejas atrodo???as vis galvojau, kad ten vejas
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 02, 16:15)
Lelyte jau "uzsaldyta" Kad ji niekaip nesikabina, tiesiog stai tokia yra ir viskas, veidelis is tokio plastiko kaip anksciau budavo tarybines lelytes, gal kiek minkstesnis Jei rasiu, is ko pirkau, paklausiu is kur gavo Labai idomu pasidare.
labai įdomu apie tą lėlytę daugiau sužinoti, aš tai kalbinau vieną čekiškam aukcijone, nu kokių žaisliukų turi , bet neatrašo, nesiunčia ir tiek...
Kaip cia suprasti, burbule pauksteliai tupi?
Gal kas ka naujo turite? Sventes baigesi ir tema kazkaip apmire
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 03, 22:57)
Kaip cia suprasti, burbule pauksteliai tupi?
As laukiu poros grybuku ir kosmonauto is Ukrainos,na ,o labiausiai laukiu Triju Karaliu kada galesiu nuredyt savo eglute . Sunus pasidare toks greitas ropodamas ,kad vos speju gaudyt ( vis smailas prie eglutes lysti )
QUOTE(Ramunaite @ 2014 01 04, 17:17)
Sveikos,
graži tema jei nepamaišysiu labai, įmetu ir aš keletą žaisliukų. Tikriausiai visi bus matyti Daug jų neturiu, iš viso gal kokių 20, pati nepirkau, atkirtau iš uošvienės. Gera ta mano uošvienė... O prisižiūrėjus tokių grožių čia, kyla idėja ir man kolekcionuoti
graži tema jei nepamaišysiu labai, įmetu ir aš keletą žaisliukų. Tikriausiai visi bus matyti Daug jų neturiu, iš viso gal kokių 20, pati nepirkau, atkirtau iš uošvienės. Gera ta mano uošvienė... O prisižiūrėjus tokių grožių čia, kyla idėja ir man kolekcionuoti
Man kai kurie zaisliukai mena vaikyste ,tai kaip cia be juju apseisi O matant kitu mergaiciu kolekcijas apetitas tik kyla
Grazus zaisliukai
Ramunaite, gražūs žaisliukai aš tai tokio mėnulio noriu
Kuris cia menulis, penkta foto nuo virsaus? Ar klystu? Jei ne, tai Kazkur maciau neseniai menuli, bet gali buti kad pas ta skelbiu.lt keistuoli
Is Naftalino nieko nepirkote?
Is Naftalino nieko nepirkote?