Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Pirmai juokais paklausiai, o dabar idomu pasidare, turite kuri zasiliuka arkliuka ar ne, kazkaip parsiuku, visciuku ir pan yra, o arkliuku?????
O kur Lietuvoje dar ieskoti zaisliuku?
Atsakyti
Sveikos Naujuose ir su Naujais 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos su Naujais visos santa2.gif Vedda wub.gif cia gi arkliukas, absoliuciai nematytas...
Atsakyti
Na va pasirodo yra zaisliuku arkliuku, grazuolis toks wub.gif
Atsakyti
Sveikinu visus su Naujais 2014 metais !
user posted image
Atsakyti
Ar pavyko išvengti nuostolių per šias šventes?
(Čia kausimas toms, kurios žaisliukus ne tik dėžutėse laiko, bet ant eglės kabina mirksiukas.gif )
Man, deja, ne - nuo eglutės nukrito vienas mano mėgstamiausių ir sudužo. Išties, labai gaila, bet o ką padarysi - kabinant stiklinukus visad rizika išlieka.

O kaip Jums? Visi saugiai po švenčių grįš į savo vietas?
Atsakyti
vedda, arkliukas tikrai niekur nematytas wub.gif

Atsakyti
Pas mane siemet niekas neduzo, net pas dukra bigsmile.gif (siemet ji paprase mano zaisliuku bigsmile.gif )tai parinkau tOkiu ,kur nelabai buciau ir verkusi,jeigu duztu, bet viskas siemet graziai biggrin.gif

va mano siuometine eglute ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2014 01 02, 12:19)

Labai graži eglutė wub.gif , koks ten žaisliukas per vidurį baltas neįžiūriu doh.gif iš tolo kaip supamas arkliukas atrodo. Aš tai šįmetinės net nefotografuoju, negraži be senų žaisliukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2014 01 01, 21:45)
Sveikos Naujuose ir su Naujais  4u.gif

sudomino 4u.gif cia rusiskas zaisliukas ?

As google narsiau,narsiau ...radau toki naujoviska arkliuka
http://read.ru/id/1382101/user posted image

Atsakyti
aciu blush2.gif

aga ,supamas, bet jis ten atsitiktinai atsirado, as juos dejau prie namuku-dovaneliu,tai vienas atliko ax.gif
buvau ir visa miesta pastaciusi anukui biggrin.gif
user posted image

o arkliuka dar ir toki turiu ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Yunica @ 2014 01 02, 11:41)
sudomino  4u.gif cia rusiskas zaisliukas ?

tikrai tarybinis, manau ukrainieciu ir toks is senesniu, nes gana storo stiklo ir sunkus (man gyvas jis nelabai blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2014 01 02, 12:46)
aciu  blush2.gif
o arkliuka dar ir toki turiu  ax.gif
tikrai tarybinis, manau ukrainieciu ir toks is senesniu, nes gana storo stiklo ir sunkus (man gyvas jis nelabai  blush2.gif )

medinukas superinis wub.gif o apie tą tai pagalvojau kad iš naujesnių kur priekiai pablizginti laputės, dar kažkas... iš kokio rinkinio... bet turbūt tikrai ne, nes būtų populiaresnis...
Atsakyti