Pirmai juokais paklausiai, o dabar idomu pasidare, turite kuri zasiliuka arkliuka ar ne, kazkaip parsiuku, visciuku ir pan yra, o arkliuku?????
O kur Lietuvoje dar ieskoti zaisliuku?
Sveikos Naujuose ir su Naujais
Sveikos su Naujais visos Vedda cia gi arkliukas, absoliuciai nematytas...
Na va pasirodo yra zaisliuku arkliuku, grazuolis toks
Ar pavyko išvengti nuostolių per šias šventes?
(Čia kausimas toms, kurios žaisliukus ne tik dėžutėse laiko, bet ant eglės kabina )
Man, deja, ne - nuo eglutės nukrito vienas mano mėgstamiausių ir sudužo. Išties, labai gaila, bet o ką padarysi - kabinant stiklinukus visad rizika išlieka.
O kaip Jums? Visi saugiai po švenčių grįš į savo vietas?
(Čia kausimas toms, kurios žaisliukus ne tik dėžutėse laiko, bet ant eglės kabina )
Man, deja, ne - nuo eglutės nukrito vienas mano mėgstamiausių ir sudužo. Išties, labai gaila, bet o ką padarysi - kabinant stiklinukus visad rizika išlieka.
O kaip Jums? Visi saugiai po švenčių grįš į savo vietas?
vedda, arkliukas tikrai niekur nematytas
QUOTE(Vedda @ 2014 01 02, 12:19)
Labai graži eglutė , koks ten žaisliukas per vidurį baltas neįžiūriu iš tolo kaip supamas arkliukas atrodo. Aš tai šįmetinės net nefotografuoju, negraži be senų žaisliukų
QUOTE(Vedda @ 2014 01 01, 21:45)
Sveikos Naujuose ir su Naujais
sudomino cia rusiskas zaisliukas ?
As google narsiau,narsiau ...radau toki naujoviska arkliuka
http://read.ru/id/1382101/
aciu
aga ,supamas, bet jis ten atsitiktinai atsirado, as juos dejau prie namuku-dovaneliu,tai vienas atliko
buvau ir visa miesta pastaciusi anukui
o arkliuka dar ir toki turiu
Papildyta:
tikrai tarybinis, manau ukrainieciu ir toks is senesniu, nes gana storo stiklo ir sunkus (man gyvas jis nelabai )
aga ,supamas, bet jis ten atsitiktinai atsirado, as juos dejau prie namuku-dovaneliu,tai vienas atliko
buvau ir visa miesta pastaciusi anukui
Papildyta:
QUOTE(Yunica @ 2014 01 02, 11:41)
tikrai tarybinis, manau ukrainieciu ir toks is senesniu, nes gana storo stiklo ir sunkus (man gyvas jis nelabai )
QUOTE(Vedda @ 2014 01 02, 12:46)
aciu
medinukas superinis o apie tą tai pagalvojau kad iš naujesnių kur priekiai pablizginti laputės, dar kažkas... iš kokio rinkinio... bet turbūt tikrai ne, nes būtų populiaresnis...