Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Vaidosee, o kur tavo albuma galima paziureti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _AGOTA_: 28 gruodžio 2013 - 16:07
QUOTE(_AGOTA_ @ 2013 12 28, 17:06)
Vaidosee, o kur tavo albuma galima paziureti ?

ČIA ne manęs klausėt, bet ką tik pusę temos praverčiau kol radau ax.gif
gal kai šitą temą prirašysim tai naujos pradžioje reikia vėl įdėti nuorodas į albumukus, nes ir naujų merginų atsirado ir šiaip patogu pasižiūrėt jei nieko prieš, nes kažkaip buvo norinčių nebeskelbti jų albumų, bet gal nuolatinės pokalbių dalyvės neprieštarautų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 28 gruodžio 2013 - 16:13
Mokant per mokėjimai.lt reikia gavėjo vardo ir pavardės, šalies, miesto, banko swift kodo, gavėjo banko kortelės numerio. Man ji siuntė belekiek laiškų, kol viską surašė, ir vis reikalavo mokėti per Western Union, bet per mokėjimai.lt išeina vis vien pigiau. Iš savo lietuviško banko reikia persivesti pinigus (galima litais) į savo sąskaitą mokėjimai.lt, kainuoja pagal banką, arba 0,80 lt, arba 1,20 lt. Pinigai įkrenta per 30 min. tada juos galima konvertuoti ir siųsti į pasirinktą šalį. Tai atlikti galima namuose, visomis dienomis, be išeiginių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 12 28, 22:21)
Mokant per mokėjimai.lt reikia gavėjo vardo ir pavardės, šalies, miesto, banko swift kodo, gavėjo banko kortelės numerio. Man ji siuntė belekiek laiškų, kol viską surašė, ir vis reikalavo mokėti per Western Union, bet per mokėjimai.lt išeina vis vien pigiau. Iš savo lietuviško banko reikia persivesti pinigus (galima litais) į savo sąskaitą mokėjimai.lt, kainuoja pagal banką, arba 0,80 lt, arba 1,20 lt. Pinigai įkrenta per 30 min. tada juos galima konvertuoti ir siųsti į pasirinktą šalį. Tai atlikti galima namuose, visomis dienomis, be išeiginių  4u.gif

aciu Marija1 uz pasidalinima ziniomis smile.gif. As uzsiregistravusi mokejimai.lt, bet kai pamaciau kiek ten duomenu reikia suvest doh.gif . Siaip tartautini pervedima galima padaryti ir is seb ir is swed.. jei turi tuos visus kodus ir t.t. tik gal is mokejimai.lt pigiausia, nezinau.
Contact kaip supratau tai toks "paypal'as" tinkamas Rusijai ir Ukrainai..
moki irgi internetu i pardavejo nurodyta banka. tarifai didesni
50 $ - 4$
от $51 до $100 - 8$
от $151 до $200 - $18.00 !

Isvada: Pervesti nedideles sumas CONTACT sistema pigiau nei Western Union ar pastu, bet didesnes tai daug brangiau.

Aciu ziogeli smile.gif uz nuoroda
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 28, 16:11)
ČIA ne manęs klausėt, bet ką tik pusę temos praverčiau kol radau  ax.gif
gal kai šitą temą prirašysim tai naujos pradžioje reikia vėl įdėti nuorodas į albumukus, nes ir naujų merginų atsirado ir šiaip patogu pasižiūrėt jei nieko prieš, nes kažkaip buvo norinčių nebeskelbti jų albumų, bet gal nuolatinės pokalbių dalyvės neprieštarautų 4u.gif

Cia tai bent kolekcija blink.gif thumbup.gif thumbup.gif

Reikejo man cia nosi kisti i sia temuke...susirgau zodziu ir as doh.gif Gavau vakar siuntinuka, nereluumas... wub.gif fantastiskos bukles...Dauguma rusiski, pora vokisku ir vienas japoniskas(na kaip ji aprase viska)...Tiesa pora rusisku, pagal pardavejos aprasyma, man visai nematyti, keisti...tokie be kepuryciu bumbuliukai, tik viela ikista, o ten kur kepuryte turi buti- skyle...bet stiklas grazus, storas... prie progos nufotografuosiu viska... Dar vieno siuntinuko laukiu is Ukrainos ir vis seile varvinu dar i kitus ziuredama doh.gif

Su Sventem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 29 gruodžio 2013 - 01:07
Vaidosse, Kaledu senelis buvo dosnus thumbup.gif

mergynos, dalyvauju konkurse laimeti zaisliuka, mano eglute nr 7, kam nesunku balsuojam ax.gif
konkursas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 29 gruodžio 2013 - 09:01
QUOTE(irocka7212 @ 2013 12 29, 10:01)
Vaidosse, Kaledu senelis buvo dosnus thumbup.gif

mergynos, dalyvauju konkurse laimeti zaisliuka, mano eglute nr 7, kam nesunku balsuojam ax.gif
konkursas

pabalsavau 4u.gif

Su tais tarptautiniais pervedimais tai man baisoka ,va ,kad ir kaip ebay pasitikiu mokedama paypalu ,karta papuoliau ant sukciaus...gerai kad pinigelius paypal grazino .

Atsakyti
user posted image

user posted image

Parduodu:
Tarybinė eglutės viršūnė-žvaigždė. Veikia, pakeista lemputė, tik, kad šviestų, ją reikia pajungti prie plokščios baterijos. Geros būklės, niekur nesuskilusi. Kaina 12 Lt.
Tarybinė eglutės girlianda iš spalvotų stikliukų, pakankamai gerai išsilaikiusi, tik galiukuose kai kur siūleliai matosi. Ilga, užteks didelei eglei papuošti. Kaina 10 Lt.
Siuntimas reg. paštu + 5 Lt. AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saules mirksnis: 29 gruodžio 2013 - 11:14
QUOTE(Yunica @ 2013 12 29, 11:29)
pabalsavau  4u.gif

Su tais tarptautiniais pervedimais tai man baisoka ,va ,kad ir kaip ebay pasitikiu mokedama paypalu ,karta papuoliau ant  sukciaus...gerai kad pinigelius paypal grazino .

man banke tai iš karto perspėjo kad jei negausiu siuntinio iš Čekijos sumokėjus WesternUnion tai jie atsakomybės neneša už tuos sandėrius. Šiaip tai žinoma visur visokių yra. aš tai į atsiliepimus žiūrėjau pirkdama. Ir Lietuvoj gali pakliūti aš ir buvau uodegą nusvilus, nei žaisliukų nei pinigų, suma menka, moralinė skriauda didesnė
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 29, 12:53)
man banke tai iš karto perspėjo kad jei negausiu siuntinio iš Čekijos sumokėjus WesternUnion tai jie atsakomybės neneša už tuos sandėrius. Šiaip tai žinoma visur visokių yra. aš tai į atsiliepimus žiūrėjau pirkdama. Ir Lietuvoj gali pakliūti aš ir buvau uodegą nusvilus, nei žaisliukų nei pinigų, suma menka,  moralinė skriauda didesnė

taigi skaudejo sirdele ir man verysad.gif
Kaip ten Ziogeli su tais cekoslovakiskais ? Dar neatejo siuntinys ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 29 gruodžio 2013 - 12:27
QUOTE(Yunica @ 2013 12 29, 13:26)
taigi skaudejo sirdele ir man verysad.gif
Kaip ten Ziogeli su tais cekoslovakiskais ? Dar neatejo siuntinys ?

guli pašte ax.gif rytoj lėksiu, vakar keliom minutėm per vėlai grįžom ir nebespėjau pasiimti
Atsakyti
QUOTE(Saules mirksnis @ 2013 12 29, 12:07)

Parduodu:
Tarybinė eglutės viršūnė-žvaigždė. Veikia, pakeista lemputė, tik, kad šviestų, ją reikia pajungti prie plokščios baterijos. Geros būklės, niekur nesuskilusi. Kaina 12 Lt.
Tarybinė eglutės girlianda iš spalvotų stikliukų, pakankamai gerai išsilaikiusi, tik galiukuose kai kur siūleliai matosi. Ilga, užteks didelei eglei papuošti. Kaina 10 Lt.
Siuntimas reg. paštu + 5 Lt. AŽ.

Jau nebeturiu, keliauja į Ziogelis2003 kolekciją. smile.gif
Atsakyti