QUOTE(_AGOTA_ @ 2013 12 28, 17:06)
Vaidosee, o kur tavo albuma galima paziureti ?
ČIA ne manęs klausėt, bet ką tik pusę temos praverčiau kol radau
gal kai šitą temą prirašysim tai naujos pradžioje reikia vėl įdėti nuorodas į albumukus, nes ir naujų merginų atsirado ir šiaip patogu pasižiūrėt jei nieko prieš, nes kažkaip buvo norinčių nebeskelbti jų albumų, bet gal nuolatinės pokalbių dalyvės neprieštarautų
Mokant per mokėjimai.lt reikia gavėjo vardo ir pavardės, šalies, miesto, banko swift kodo, gavėjo banko kortelės numerio. Man ji siuntė belekiek laiškų, kol viską surašė, ir vis reikalavo mokėti per Western Union, bet per mokėjimai.lt išeina vis vien pigiau. Iš savo lietuviško banko reikia persivesti pinigus (galima litais) į savo sąskaitą mokėjimai.lt, kainuoja pagal banką, arba 0,80 lt, arba 1,20 lt. Pinigai įkrenta per 30 min. tada juos galima konvertuoti ir siųsti į pasirinktą šalį. Tai atlikti galima namuose, visomis dienomis, be išeiginių
QUOTE(Marija1 @ 2013 12 28, 22:21)
Mokant per mokėjimai.lt reikia gavėjo vardo ir pavardės, šalies, miesto, banko swift kodo, gavėjo banko kortelės numerio. Man ji siuntė belekiek laiškų, kol viską surašė, ir vis reikalavo mokėti per Western Union, bet per mokėjimai.lt išeina vis vien pigiau. Iš savo lietuviško banko reikia persivesti pinigus (galima litais) į savo sąskaitą mokėjimai.lt, kainuoja pagal banką, arba 0,80 lt, arba 1,20 lt. Pinigai įkrenta per 30 min. tada juos galima konvertuoti ir siųsti į pasirinktą šalį. Tai atlikti galima namuose, visomis dienomis, be išeiginių
aciu Marija1 uz pasidalinima ziniomis . As uzsiregistravusi mokejimai.lt, bet kai pamaciau kiek ten duomenu reikia suvest . Siaip tartautini pervedima galima padaryti ir is seb ir is swed.. jei turi tuos visus kodus ir t.t. tik gal is mokejimai.lt pigiausia, nezinau.
Contact kaip supratau tai toks "paypal'as" tinkamas Rusijai ir Ukrainai..
moki irgi internetu i pardavejo nurodyta banka. tarifai didesni
50 $ - 4$
от $51 до $100 - 8$
от $151 до $200 - $18.00 !
Isvada: Pervesti nedideles sumas CONTACT sistema pigiau nei Western Union ar pastu, bet didesnes tai daug brangiau.
Aciu ziogeli uz nuoroda
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 28, 16:11)
ČIA ne manęs klausėt, bet ką tik pusę temos praverčiau kol radau
gal kai šitą temą prirašysim tai naujos pradžioje reikia vėl įdėti nuorodas į albumukus, nes ir naujų merginų atsirado ir šiaip patogu pasižiūrėt jei nieko prieš, nes kažkaip buvo norinčių nebeskelbti jų albumų, bet gal nuolatinės pokalbių dalyvės neprieštarautų
Cia tai bent kolekcija
Reikejo man cia nosi kisti i sia temuke...susirgau zodziu ir as Gavau vakar siuntinuka, nereluumas... fantastiskos bukles...Dauguma rusiski, pora vokisku ir vienas japoniskas(na kaip ji aprase viska)...Tiesa pora rusisku, pagal pardavejos aprasyma, man visai nematyti, keisti...tokie be kepuryciu bumbuliukai, tik viela ikista, o ten kur kepuryte turi buti- skyle...bet stiklas grazus, storas... prie progos nufotografuosiu viska... Dar vieno siuntinuko laukiu is Ukrainos ir vis seile varvinu dar i kitus ziuredama
Su Sventem
QUOTE(irocka7212 @ 2013 12 29, 10:01)
Vaidosse, Kaledu senelis buvo dosnus
mergynos, dalyvauju konkurse laimeti zaisliuka, mano eglute nr 7, kam nesunku balsuojam
konkursas
mergynos, dalyvauju konkurse laimeti zaisliuka, mano eglute nr 7, kam nesunku balsuojam
konkursas
pabalsavau
Su tais tarptautiniais pervedimais tai man baisoka ,va ,kad ir kaip ebay pasitikiu mokedama paypalu ,karta papuoliau ant sukciaus...gerai kad pinigelius paypal grazino .
Parduodu:
Tarybinė eglutės viršūnė-žvaigždė. Veikia, pakeista lemputė, tik, kad šviestų, ją reikia pajungti prie plokščios baterijos. Geros būklės, niekur nesuskilusi. Kaina 12 Lt.
Tarybinė eglutės girlianda iš spalvotų stikliukų, pakankamai gerai išsilaikiusi, tik galiukuose kai kur siūleliai matosi. Ilga, užteks didelei eglei papuošti. Kaina 10 Lt.
Siuntimas reg. paštu + 5 Lt. AŽ.
QUOTE(Yunica @ 2013 12 29, 11:29)
pabalsavau
Su tais tarptautiniais pervedimais tai man baisoka ,va ,kad ir kaip ebay pasitikiu mokedama paypalu ,karta papuoliau ant sukciaus...gerai kad pinigelius paypal grazino .
man banke tai iš karto perspėjo kad jei negausiu siuntinio iš Čekijos sumokėjus WesternUnion tai jie atsakomybės neneša už tuos sandėrius. Šiaip tai žinoma visur visokių yra. aš tai į atsiliepimus žiūrėjau pirkdama. Ir Lietuvoj gali pakliūti aš ir buvau uodegą nusvilus, nei žaisliukų nei pinigų, suma menka, moralinė skriauda didesnė
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 29, 12:53)
man banke tai iš karto perspėjo kad jei negausiu siuntinio iš Čekijos sumokėjus WesternUnion tai jie atsakomybės neneša už tuos sandėrius. Šiaip tai žinoma visur visokių yra. aš tai į atsiliepimus žiūrėjau pirkdama. Ir Lietuvoj gali pakliūti aš ir buvau uodegą nusvilus, nei žaisliukų nei pinigų, suma menka, moralinė skriauda didesnė
taigi skaudejo sirdele ir man
Kaip ten Ziogeli su tais cekoslovakiskais ? Dar neatejo siuntinys ?
QUOTE(Yunica @ 2013 12 29, 13:26)
taigi skaudejo sirdele ir man
guli pašte rytoj lėksiu, vakar keliom minutėm per vėlai grįžom ir nebespėjau pasiimti
QUOTE(Saules mirksnis @ 2013 12 29, 12:07)
Parduodu:
Tarybinė eglutės viršūnė-žvaigždė. Veikia, pakeista lemputė, tik, kad šviestų, ją reikia pajungti prie plokščios baterijos. Geros būklės, niekur nesuskilusi. Kaina 12 Lt.
Tarybinė eglutės girlianda iš spalvotų stikliukų, pakankamai gerai išsilaikiusi, tik galiukuose kai kur siūleliai matosi. Ilga, užteks didelei eglei papuošti. Kaina 10 Lt.
Siuntimas reg. paštu + 5 Lt. AŽ.
Jau nebeturiu, keliauja į Ziogelis2003 kolekciją.