Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Su sventem visas 4u.gif
A cia ne apie Lt second handus kalba eina....Nors Lt jau atsidaro komisiukai tokie, gal kazka bando plagijuoti blush2.gif
Smagiu Kaledu newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Su šventėm merginos jus ir jūsų šeimynas newyear.gif
siužetėlis
http://www.lrt.lt/me...a_diena_lietuva nuo 53.30 minutės
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Labas vakaras, snieguolės newyear.gif
Norėjau pasiteirauti dėl šių dviejų žaisliukų smile.gif Gal kuri turite supratimą apie jų amžių? Pagaminimo datą galimą ar kažką pan.? smile.gif Vyšnaitė ir ežiukas smile.gif ežiukas atrodo kaip plastmasinis, bet iš tikrųjų yra iš stiklo smile.gif

p.s. nežinau, ar teisingai įkėliau foto...

p.p.s VISUS IR VISAS SU GRAŽIAUSIOM METŲ ŠVENTĖM! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lijanu: 25 gruodžio 2013 - 21:34
su sventem visas newyear.gif newyear.gif
Ziogeli, zaisliukai puikus 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
noriu paklausti praktisko dalyko:
kaip pervedate pinigelius nusipirke zaisliuku molotoke ar aukro ?
man parase, kad noretu pervedimo per CONTACT sistema. Ar ka nors zinote apie tai ?
Ar naudojates ? Radau ja, lyg ir galeciau uzsiregistruoti, bet galvoju, reik paklausti labiau patyrusiu perkant internetu zaisliukus.. Esu pirkus ebay, tai mokejau Paypalu.
Atsakyti
Su Šventėmis gražių žaisliukų turėtojas thumbup.gif

Pas mane švenčių maratonas,baliai festivaliai,vos atsigaunu ir vėl neriu į tą pačią upę ir vėl sakau daugiau niekada,bet deja,rytoj dar reikės atlaikyti vieną baliuką doh.gif
mačiau kokių grožių prigaminę,aš ir mėgstu kepti,tepti ir kitaip stebinti artimuosius.Įdedu vieną iš pomėgių -torčiukas Kalėdiniam vakarėliui .blush2.gif
user posted image
Kalėdinis tortas by Vaidosee 1978, on Flickr

O kad viskas būtų į temą,galiu pasigirti,kad senis šaltis atnešė dvi dėžes žaisliukų ir sakė dar dvi turi pasikavojes,gavo kažkur LT,jaučiu per skelbimus.Dabar ieškosiu laisvų akimirkų,kad viską susirūšiuoti ir nusifotografuoti.

Atsakyti
Tortas tai be zodziu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Labai grazus wub.gif Aukstas lygis thumbup.gif
Atsakyti
radau ta seni su botagu apie kuri cia diskutavote smile.gif
kataloge, jis 1950-tuju, raso "предположительно" is pasakos
"Apie gudriaja lape"
kataloge jo rubas zydras toks, turkio spalvos.

http://fotki.yandex....?page=2#preview
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _AGOTA_: 27 gruodžio 2013 - 21:40
Labas mergaitės su Šventėm 4u.gif Ką domina pranesu, kad pigesnio ir patogesnio budo pervesti pinigelius pvz i Ukraina nera turbut kol kas (bent jau man), nes teko moketi ir Western Union ir Kontaktom, bet dabar atradau mokejimai.lt tai uz pervedima beveik 200 doleriu i Ukraina, sumokejau 4,45 usd. ir viska atlikau pati is namu, patogiau buti negali, kai sedziu namie su leliuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_AGOTA_ @ 2013 12 27, 22:39)
radau ta seni su botagu apie kuri cia diskutavote smile.gif
kataloge, jis 1950-tuju, raso "предположительно" is pasakos
"Apie gudriaja lape"
kataloge jo rubas zydras toks, turkio spalvos.

http://fotki.yandex....?page=2#preview

Ačiū jums Agota už informaciją, reiks pasidalinti šia informacija su kolekcionieriais iš Rusijos. 4u.gif
Atsakyti
Laba dienukę 4u.gif ,kaip man reikia tos knygos ,bet jau kaina jos doh.gif ,pigiausiai radau ebay už 80 dolerių,gal kitais metais,senelis atneš ir ją biggrin.gif ,tik labai jau ilgai laukti reikės .
Susidėjau į albumą žaisliukus,kuriuos gavau nuo senelio šalčio,visi po čipolino,tik senį pirkau pati ebay,ilgai aš jį žiūrėjau,kojos labai grubiai perdažytos,bet palyginau idealių kainas ir supratau,kad man jis mielas ir toks.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 12 27, 23:42)
Labas mergaitės su Šventėm  4u.gif  Ką domina pranesu, kad pigesnio ir patogesnio budo pervesti pinigelius pvz i Ukraina nera turbut kol kas (bent jau man), nes teko moketi ir Western Union ir Kontaktom, bet dabar atradau mokejimai.lt  tai uz pervedima beveik 200 doleriu i Ukraina, sumokejau 4,45 usd. ir viska atlikau pati is namu, patogiau buti negali, kai sedziu namie su leliuku. smile.gif

Ar pervedant per mokejimai.lt nereikia ten visokiu swift kodu, ilgu saskaitu numeriu ? pervedimas paprastas ? Nes zmones priprate, kad uztenka adreso, ir vardo, pavardes..
Dar buciau dekinga jei atsakytumet, ar pervedant Contact sistema reikia pervesti tiek kiek praso, ar grynus pasiimant banke zmogui nenuskaiciuos komisiniu ?
Ech vargstu cia su tais pervedimais..
kai gausiu zaisliukus pasirodysiu ax.gif

Atsakyti