Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(ogista @ 2013 12 23, 00:01)
na štai ir lenkai gražiai gamina mirksiukas.gif
http://tv.lrytas.lt/...712011386443302

šiaip lenkijoje tai nenusipirksi tokių žaisliukų parduotuvėse, iš viso aš nemačiau niekur stiklinių žaisliukų, ten tesco, biedronka, tai tik kinietiškas tikrąja to žodžio prasme šlamštas verysad.gif
pas mus maksėj galima gauti tikrai gražių žaisliukų ir burbulų, ir figūriukų
Iročka, labai įdomi ta mergaitė su kastuvėliu 4u.gif

šian ir aš vėliau turėsiu ką parodyti iš mainų programos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 23 gruodžio 2013 - 11:01
kataloge parasyta,kad tai berniukas g.gif , bet atrodo tikra mergyte smile.gif
lauksim,lauksim zaisliuku mainams thumbup.gif
ir as norejau isrinkt, bet su vaiku neimanoma susitart,kad neliestu zaisliuku doh.gif
gal jau po naujuju pavyks sutvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
Mielos kolekcionierės turiu jūsų atsiprašyti, kad suklaidinau dėl žaisliuko Kokovania (žaisliukai turi panašumo) . Konsultavausi su kitais kolekcionieriais iš Rusijos vis dėlto tai vežikas, vežėjas (Ямщик) , jei teisingai išverčiau iš rusų kalbos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violija: 23 gruodžio 2013 - 12:26
Tai bus vezejas lotuliukas.gif O jis is kokios operos - cia pasakos personazas ar...????
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2013 12 23, 12:10)
kataloge parasyta,kad tai berniukas g.gif , bet atrodo tikra mergyte smile.gif
lauksim,lauksim zaisliuku mainams thumbup.gif
ir as norejau isrinkt, bet su vaiku neimanoma susitart,kad neliestu zaisliuku doh.gif
gal jau po naujuju pavyks sutvarkyti biggrin.gif

na šian mano bernai sukūlė vienintelį buvusį stiklinį žaisliuką ant eglutės, iš naujoviškų, bet kaip gaila, buvau lenkijoj nupirkus kiekvienam po transporto priemonę unsure.gif visai praradau viltį, kad galėsiu dėžes atsidaryti, taip pikta kad negaliu verysad.gif

Iročka aš kol kas nieko nepasiūlysiu tik pasirodysiu ką išsimainiau iš mainyk.lt nu kaip patenkinta likau ir moteris tokia faini ir žaisliukai iš norėtų, bet reikia laukt kol vaikai užmigs, kitaip rizikuoju turėti šviežių duženų.
Atsakyti

maksimos tie šįmetiniai meškučiai pasirodo latvių gamybos
http://www.gstils.lv...?p=975&lang=305
žemiau pavarius yra paveiksliukas su figūrinukais, bet tiesą pasakius bent man apart jų bendras asortimentas tai šiaip sau
Atsakyti
Siandien patraukiau i medziokle per vietinius second hand ,na , radau keleta senesniu stikliniu burbulu ,ikeliu foto pasirodyt ax.gif
user posted imageuser posted image
priedo prie stikliniu ,maiseliuose buvo ir naujoviskesni plastmasiniai (kurie man nelabai patinka,bet dukra liepe neismesti )
user posted image

Atsakyti
ir aš įkeliu savuosius, tik neturiu kada gražiai nufotografuoti,
Yunica aš irgi turiu tokių burbulų kaip antroje foto, ir tokį prožektorių irgi, gal jie lenkiški, nes maniškiai tai iš uošvienės ir jie šiek tiek kitaip dažyti nei rusiški

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 23 gruodžio 2013 - 19:30
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 23, 20:30)
ir aš įkeliu savuosius,  tik neturiu kada gražiai nufotografuoti,
Yunica aš irgi turiu tokių burbulų kaip antroje foto, ir tokį prožektorių irgi,  gal jie lenkiški, nes maniškiai tai iš uošvienės ir jie šiek tiek kitaip dažyti nei rusiški

visai gali buti kad lenkiski 4u.gif man simpatiski pasirode uz tat nupirkau

Jai ,kokiu graziu zaisliuku turi ziogeli ,as tokios mergytes senai noriuuu ,ir arbatinukas fainas 4u.gif
Atsakyti
Arbatinukas labai fainas wub.gif
O kas tie vietiniai second hand, pas mus tik baldai deveti yra ir skudurai, tai ir nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 24, 01:10)
O kas tie vietiniai second hand, pas mus tik baldai deveti yra ir skudurai, tai ir nezinau blush2.gif

aš esu buvusi Danijoje tuose lopemarket, eina sau kiek ten visko, vaikščiočiau ir vaikščiočiau, visko man ten reikia ir senų baldų staliukų foteliukų ir buvo labai gražių papuošalų, sagių ai visko, mes čia apie tai kažkada buvom priplepėję.
man irgi tie žaisliukai gražūs, vyras pamatė arbatinuką ir sako kad aš jau turiu tokį , tai ir sakau, ar nematai kad kitoks doh.gif o tą glinkinį gavau priedo dovanų moteris pridėjo, tai iškart į palovį uždariau, kad niekas nesukultų biggrin.gif
man paukščiukai irgi labai patinka ir tokio dar neturėjau, jie labai simpatiški tokie
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 24, 01:10)

tokio pat tipo ,kaip ir skudurynas sakyciau.Skirtumas tas ,kad daiktai :indai,zaislai, dekoras, rubai yra surinkti is vietiniu zmoniu . Kiti tai net maisus atnesa prie tu pardotuveliu duru,o pardavejos ryte pacios isrusiuoja ir parduoda ...pinigus renka labdarai ! (LT berods tai bizniuka is skuduru suka )
vat ir landzioju ,nes eglutes zaisliukai ,elekrinei langu papuosimai tai irgi tik sezoniskai buna,paskui dingsta .Jauciu ka zmones sunes po kaledu,tai laikys kitiems metams pardavimui g.gif
Atsakyti