Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

rytoj ir mes bandysim kokį primityvų namuką išsikept
pasirinkt yra iš ko
https://www.google.l...e...280&bih=632
kad tik suliptų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 20 gruodžio 2013 - 18:01
Kaimukas thumbup.gif
Aciu, uz degancia zvake 4u.gif dabar zinosiu
Atsakyti
Vedda..namukai super wub.gif kaip tikras sniegutis, mes tik spalvotu keksiuku prisikepem, isdalino dukra draugams mokykloj smile.gif
Nu siandien visai nepasiseke, buciau nebrangiai, na pakankamai nebrangiai zaisliuku uzpirkus (80vnt)puse sau puse tam kas pageidautu perleisciau... aukcione dalyvavau, ir ka.. paskutinem sekundem, likus 6 ar 7 sek. uzstrigo kompas, matyt per daznai klikinau, ir..nupirko kitas.. tikrai gaila..dabar pamoka dar viena kad negalima taip azartiskai spaudineti.. as uzsispyrus visvien kada nors laimesiu. biggrin.gif
Atsakyti
JUS nepastebejote kad dabar labai daug stikliniu zaisliuku tokiu kaip tarybiniais laikais budavo... Droge,Norfoje... snieguoles, seneliai salciai, sniego seniai, suniukai, vezimukai... 4u.gif gryzta mada ne tik burbulu...
Atsakyti
Matėm ir kai kurios nusiperkam nes as pvz renku ir senus ir naujus, nes nauji... mano vaikams labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Mano trimete labiau senaisiais domisi, sako, kad cia senoviniai zaisliukai, kad jais eglutes nepuosime. Kai gaunam pasta, klausia, ar tik ne seni zaisliukai atvaziavo doh.gif lotuliukas.gif
As taip ir likau be maximiniu peledziuku, grybuku, na nebent Kaledu Senelis atnes lotuliukas.gif
Atsakyti
apie žaisliuką snaigę su veideliu paklausiau Nijolės, bet tiksliai negalėjo ir ji pasakyti. Kaliningrade jų buvo pirkti 65 metais. Ir dabar pirkti jas reikia atsargiai, nes labai padirbinėjamos, kaip ir visi vatinukai ir Nijolė pati neturi tokios.
masterklass yra pamokėlė kaip pasigaminti šitą snaigę, bet šian jau nebeieškosiu.
Atsakyti
Taip, mačiau maximoj net meskiuka ant berzo "made in china"
man tie maximiniai visai negrazus, o kuo senesni, tuo grazesni.. wub.gif
spalveles, stiklo fakturos, ranku kruopstus darbas..

man dar grazus senieji italiski stikliniai zaisliukai-figureles,
va cia 60-tuju bitlai biggrin.gif
http://www.pinterest...73773650080727/

tik jie baisiai brangus. gal kada sumedziosiu kokia pigesnine snieguole..

o siaip tai vis bandau apsibrezt sau "ka as renku"
tai kol kas viska "kas grazu" wub.gif

ziogeli, aciu kas paklausei smile.gif
tai va kokia paslaptinga mano snaige smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _AGOTA_: 21 gruodžio 2013 - 00:07
itališki tai labai gražūs, bet kaina irgi graži. dabar ebay pasižiūrėjau kokius raritus perka po kelis šimtus amerikoniškų nors ir besilupančiais dažais ir t.t. visam pasauly yra pamišusių biggrin.gif
Atsakyti
sio vakaro pasizaidimai
user posted image

psio ,dar pora pyragiuku ir tikrai i virtuve be kitu Kaledu kojos nekelsiu lotuliukas.gif

jau noriu egle puosti,o ner kada doh.gif vel papirkau didziule rolleyes.gif

Atsakyti
Vedda, labia gražu.
Na, ir aš tada rodausi, bet mano pernyksšiai kepiniai, šiemet nekepu rolleyes.gif
user posted image
Vakar pasipuošiau eglutę Pirkau kaip šaką, bet pastačius gavosi eglutės viršūnė. Tik reta. Kraunu fotoaparatą, pasirodysiu vėliau smile.gif
Nors šiemet dominuoja baltos spalvos, mano rožinė, puošiua varvekliais , burbulais, jei ką, kad nebūtų gaila.
Atsakyti
ir mūsų kažkoks gavosi, šiaip labai patiko daryt, turėčiau daugiau laiko bandyčiau kokią bažnytėlę konstruot, gal ir gražiau gautųsi
o jau veddos sausainukai wub.gif ką naudojat tam glajui išspausti ? aš tai turiu tik tupervarinį švirkštą tą kaip rankovė tai nelabai patogu, išsimozojo daug kur
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 21 gruodžio 2013 - 16:52