Tai tas mano "diedas" su botagu jau ne Kokovania? Siandien pastas buvo, gavau dar, pasirodysiu veliau Seno nieko negavau, visi naujesni, bet dar tokiu neturiu
žiūriu Nijolė vkontakte įkėlus "Ji " žurnalą su straipsniu apie save, gal kas turit? reikės paieškot. Tų snaigių ir aš mačiau ir ne vieną, daugiausia pas rusus, bet dabar greit nieko neradau... ir ukrainos aukcijone jos tokios prie brangesnių žaisliukų
geriausia, tai mainyk užklausiau to žaisliuko iš močiutės laikų kainos, gal žinot apie ką, na ir rašo žmogus noriu vaikui "rogiu su atlasu" ir galvoju, kokios čia tos rogės su atlasu, kol toptelėjo į galvą su atlošu tai suprask apie 100
geriausia, tai mainyk užklausiau to žaisliuko iš močiutės laikų kainos, gal žinot apie ką, na ir rašo žmogus noriu vaikui "rogiu su atlasu" ir galvoju, kokios čia tos rogės su atlasu, kol toptelėjo į galvą su atlošu tai suprask apie 100
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 19, 10:29)
žiūriu Nijolė vkontakte įkėlus "Ji " žurnalą su straipsniu apie save, gal kas turit? reikės paieškot. Tų snaigių ir aš mačiau ir ne vieną, daugiausia pas rusus, bet dabar greit nieko neradau... ir ukrainos aukcijone jos tokios prie brangesnių žaisliukų
as vakar FB maciau, tai siandien nusipirkau ta zurnala. Nediduks straipsniukas
Is mainyk.lt ir manes prase rogiu su atlosu, sake daugiau nieko nenori tik rogiu
"Ji" straipsni ka tik perskaiciau, bet nieko ypatingo
Suniukas toks rustus, visai niekur nematytas
"Ji" straipsni ka tik perskaiciau, bet nieko ypatingo
Suniukas toks rustus, visai niekur nematytas
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 19, 15:27)
Is mainyk.lt ir manes prase rogiu su atlosu, sake daugiau nieko nenori tik rogiu
gal mano senos tiktų , ketinam naujas pirkt galėtų parašyt tiek ir tiek, mane nervina tas kainų klausinėjimas
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 19, 14:37)
gal mano senos tiktų , ketinam naujas pirkt galėtų parašyt tiek ir tiek, mane nervina tas kainų klausinėjimas
Mane irgi žiauriai...todėl nemėgstu pirkt, iš tokių, vienareikšmiškai
Labas
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 19, 15:37)
Tai turetu tikti, nes zaisliukai irgi nenauji
Siaip keistas ten tipelis, man regis, tuoj mjam ir roges netiks
Mano draugė šiandien pdovanojo savo žaisliukus. Esu patenkinta, nes pomidoro neturėjau ir burbulo su iškilusiias varpeliais.Varpelis man senučiukas atrodo, bet labia šiltas. Dar tas ilgas ir didelis varveklis turbūt iš naujų, nors stiklas labia plonas. Ir sidabrinė viršūnė man miela. Tas pats kraštinis, neaiški forma.
QUOTE(alicija.ali @ 2013 12 19, 18:25)
Mano draugė šiandien pdovanojo savo žaisliukus.
tų varpelių su iškilumais tai ir aš norėčiau pagauti kur nors... gražu.
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 19, 17:54)
tų varpelių su iškilumais tai ir aš norėčiau pagauti kur nors... gražu.
prisidedu taip pat prie sio grazaus noro