Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Tai tas mano "diedas" su botagu jau ne Kokovania? verysad.gif verysad.gif verysad.gif Siandien pastas buvo, gavau dar, pasirodysiu veliau blush2.gif Seno nieko negavau, visi naujesni, bet dar tokiu neturiu 4u.gif
Atsakyti
žiūriu Nijolė vkontakte įkėlus "Ji " žurnalą su straipsniu apie save, gal kas turit? reikės paieškot. Tų snaigių ir aš mačiau ir ne vieną, daugiausia pas rusus, bet dabar greit nieko neradau... ir ukrainos aukcijone jos tokios prie brangesnių žaisliukų
geriausia, tai mainyk užklausiau to žaisliuko iš močiutės laikų kainos, gal žinot apie ką, na ir rašo žmogus noriu vaikui "rogiu su atlasu" ir galvoju, kokios čia tos rogės su atlasu, kol toptelėjo į galvą su atlošu lotuliukas.gif tai suprask apie 100 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 19 gruodžio 2013 - 10:37
radau tik parduodamas po 600 rusiškų pinigėlių

user posted image

įdomus reportažas yra apie vokiškus žaisliukus, bet nuorodos neišeina įdėti čia
įsikėliau pas save vk ir fb
Atsakyti
radau e-bay pardavimui zaisliuka is lietuvos 40 lituku ,siuntimas nemokamas.
user posted image
turbut ne rusiskas ,nematytas man visai
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 19, 10:29)
žiūriu Nijolė  vkontakte įkėlus "Ji " žurnalą su straipsniu apie save, gal kas turit? reikės paieškot. Tų snaigių ir aš mačiau ir ne vieną, daugiausia pas rusus, bet dabar greit nieko neradau... ir ukrainos aukcijone jos tokios prie brangesnių žaisliukų
geriausia, tai mainyk užklausiau to žaisliuko iš močiutės laikų kainos, gal žinot apie ką, na ir rašo žmogus noriu vaikui "rogiu su atlasu" ir galvoju, kokios čia tos rogės su atlasu, kol toptelėjo į galvą su atlošu  lotuliukas.gif  tai suprask apie 100  biggrin.gif

as vakar FB maciau, tai siandien nusipirkau ta zurnala. Nediduks straipsniukas ax.gif
Atsakyti
Is mainyk.lt ir manes prase rogiu su atlosu, sake daugiau nieko nenori tik rogiu lotuliukas.gif
"Ji" straipsni ka tik perskaiciau, bet nieko ypatingo ax.gif
Suniukas toks rustus, visai niekur nematytas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 19, 15:27)
Is mainyk.lt ir manes prase rogiu su atlosu, sake daugiau nieko nenori tik rogiu lotuliukas.gif

gal mano senos tiktų g.gif , ketinam naujas pirkt lotuliukas.gif galėtų parašyt tiek ir tiek, mane nervina tas kainų klausinėjimas
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 19, 14:37)
gal mano senos tiktų g.gif , ketinam naujas pirkt lotuliukas.gif galėtų parašyt tiek ir tiek, mane nervina tas kainų klausinėjimas

drinks_cheers.gif Mane irgi žiauriai...todėl nemėgstu pirkt, iš tokių, vienareikšmiškai ax.gif
Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 19, 15:37)

Tai turetu tikti, nes zaisliukai irgi nenauji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siaip keistas ten tipelis, man regis, tuoj mjam ir roges netiks ax.gif
Atsakyti
Mano draugė šiandien pdovanojo savo žaisliukus. Esu patenkinta, nes pomidoro neturėjau ir burbulo su iškilusiias varpeliais.Varpelis man senučiukas atrodo, bet labia šiltas. Dar tas ilgas ir didelis varveklis turbūt iš naujų, nors stiklas labia plonas. Ir sidabrinė viršūnė man miela. Tas pats kraštinis, neaiški forma.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 12 19, 18:25)
Mano draugė šiandien pdovanojo savo žaisliukus.

tų varpelių su iškilumais tai ir aš norėčiau pagauti kur nors... gražu.
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 19, 17:54)
tų varpelių su iškilumais tai ir aš norėčiau pagauti kur nors... gražu.

prisidedu taip pat prie sio grazaus noro smile.gif
Atsakyti