Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Manęs klausia, ką aš su tiek žaislų veiksiu, bet dar nei vieno neparnešė pats verysad.gif
Aš laukiu taip pat dovanėlės kalėdom: daktaro, meškučio, lempos, pelėddos. biggrin.gif
Atsakyti
Rusijos mieste Нижний Новгарад atsidarė naujas eglutės žaisliukų muziejus. Kreipiuosi į jus pagalbos nežinome iš kur būtų galima įsigyti tokių ar panašių į juos žaisliukų pakabinimų. Labai jų reikia busimo muziejaus vitrinoms.
Pridedu foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violija: 17 gruodžio 2013 - 10:51
QUOTE(violija @ 2013 12 17, 11:50)

gal rankdarbių parduotuvėse, kur ir putoplasto burbulus pardavinėja, matosi kai moterys savo rankdarbius eksponuoja ant tokių. Lenkijoje tai allegro pilnas tokių dalykų http://allegro.pl/li...p;search_scope= jų būna visokio dydžio įvairaus diametro burbulams ar kitokiems žaisliukams kabinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 17 gruodžio 2013 - 11:39
Rusijos mieste Нижний Новгарад atsidarė naujas eglutės žaisliukų muziejus. Kreipiuosi į jus pagalbos nežinome iš kur būtų galima įsigyti tokių ar panašių į juos žaisliukų pakabinimų. Labai jų reikia busimo muziejaus vitrinoms.
Pridedu foto
user posted image

sveiki smile.gif paprasykite kokio vietinio meistrelio, is vielos jums islankstys. galima gi ir a la eglutes tokias vielines pasidaryti...
pirkti tai brangiai kainuos turbut.

(cia balsas is pogrindzio smile.gif vis paskaitau jusu pokalbius, papildau zinias apie zaisliukus. aciu pasidalinancioms. as pati renku zaisliukus apie 2 metus. man labiausiai truksta ziniu apie zaisliuku pagaminimo metus. katalogu neturiu. galvoju gal butu galima pasidaryti toki on-line kataloga ar blog'a, ar bendra albuma is turimu nuotrauku su prierasais, komentarais apie zaisliukus, metus, serijas kurioms jie priklauso..
Gal cia butu galima net suo kuraimu zaisliuku muziejumi susieti..
na tokios mintys..
as pati net nesu nusifotkinusis to ka turiu ir neturiu jokio internetinio albumelio. bandysiu greitu laiku skirti tam laiko..)

GRAZIU SVENCIU, GRAZIU ZAISLIUKU !
Atsakyti
QUOTE(_AGOTA_ @ 2013 12 17, 12:50)
sveiki smile.gif  paprasykite kokio vietinio meistrelio, is vielos jums islankstys. galima gi ir a la eglutes tokias vielines pasidaryti...
pirkti tai brangiai kainuos turbut.

aišku kad galima kiek čia to darbo, ir pigiau būtų, tik kažin kaip tokiose vietose leidžiama, nes kai mama dirba muziejuje tai kiek žinau jokia saviveikla negalima, kaip ir mokyklose ir t.t. visur reikalavimai, nors kai pagalvoji tai tik stovelis...
p.s. greitai lįskit iš to pogrindžio Agota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 17 gruodžio 2013 - 12:03

Sakyciau turetumet kreiptis i koki naginga vyruka ,kad Jums israitytu is storos vielos kazka panasaus ,taip butu pigiausiai .O jei rimciau ,gal net kalvio pagalbos reiketu g.gif
O seip tai yra e-bay pirkti ,tik brangiai gaunasi kaip visada doh.gif
http://www.ebay.com/...mp;LH_PrefLoc=2
user posted image

Alicija.ali ,ko ten laukti kol kazkas padovanos ax.gif pati paieskojus nusipirk .
As siandien va uz tokia peleda ir papuga 20 $ su atsiuntimu sumokejau doh.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 12 17, 13:08)
As siandien va uz tokia peleda ir papuga  20 $ su atsiuntimu sumokejau  doh.gif

nieko daugiau negaliu pasakyt tik na tu ir pavarai thumbup.gif

matai kai tavo pinigėlis nelietuviškas, tai visai kitaip ir ta kaina atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 12 17, 13:08)
As siandien va uz tokia peleda ir papuga  20 $ su atsiuntimu sumokejau  doh.gif

user posted imageuser posted image

siaip uzmaciau tema, norejau paziuret apie ka ir nustebau blink.gif
ieskote interneto platybese senu zaisliuku? kaip idomu

o ant mano eglutes stai tokiu yra, aisku kokybe prasta, zaisliukams jau po 30 ir virs metu, beje peleda irgi turiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 17, 13:18)
nieko daugiau negaliu pasakyt  tik na tu ir pavarai  thumbup.gif

matai kai tavo pinigėlis nelietuviškas, tai visai kitaip ir ta kaina atrodo  mirksiukas.gif

Pinigelius ir as skaiciuoju ,juk dabar dekretinese sedziu ax.gif Ta papuga seniai medzioju ,mat man ji nuo vaikystes buvopats mieliausias zaisliukas .Sikart internete pigiai uzejau ,tai ir nemirksedama nugriebiau doh.gif

QUOTE(Nenormali @ 2013 12 17, 13:30)
siaip uzmaciau tema, norejau paziuret apie ka ir nustebau blink.gif
ieskote interneto platybese senu zaisliuku? kaip idomu

o ant mano eglutes stai tokiu yra, aisku kokybe prasta, zaisliukams jau po 30 ir virs metu, beje peleda irgi turiu blush2.gif

idomu ta peleda kelintu metu gamybos ,man tokia senesne kaip ir pasirode .

Is tamsteles zaisliuku man tas gaubtas burbulas prie sirdies ,vat tokiu tai man truksta ant eglutes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 17 gruodžio 2013 - 12:39
Mergaites koks dziaugsmas, pastininkas atnese mano laivus biggrin.gif atkeliavo sveikuteliai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Dziaugiasi akys ir sirdis...koki faini pirkiniai wub.gif

ir naujai is pogrindzio pasirodziusiai labas 4u.gif

as siemet pristabdziau, nors vakar prisiminiau lietuviska Naftalina ir volaiaaa turiu meskina medyje uz 20 lietuvisku ax.gif
foto tas desineje ax.gif (nuotrauka ne mano)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 17 gruodžio 2013 - 13:38
Mano zuikis is naftalino, bet kad ten brangoka, cia vietoj supermamos pigiau sio bei to mesteli 4u.gif Maciau ta meskuti, taip norejau, bet zuikis buvo grazesnis, ten dar yra visokiu, kas turi akytes lotuliukas.gif
Ziurejau filmuka apie Kokovania, tai kad ten ne ozka, o stirniukas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti