Manęs klausia, ką aš su tiek žaislų veiksiu, bet dar nei vieno neparnešė pats
Aš laukiu taip pat dovanėlės kalėdom: daktaro, meškučio, lempos, pelėddos.
QUOTE(violija @ 2013 12 17, 11:50)
gal rankdarbių parduotuvėse, kur ir putoplasto burbulus pardavinėja, matosi kai moterys savo rankdarbius eksponuoja ant tokių. Lenkijoje tai allegro pilnas tokių dalykų http://allegro.pl/li...p;search_scope= jų būna visokio dydžio įvairaus diametro burbulams ar kitokiems žaisliukams kabinti
Rusijos mieste Нижний Новгарад atsidarė naujas eglutės žaisliukų muziejus. Kreipiuosi į jus pagalbos nežinome iš kur būtų galima įsigyti tokių ar panašių į juos žaisliukų pakabinimų. Labai jų reikia busimo muziejaus vitrinoms.
Pridedu foto
Pridedu foto
sveiki paprasykite kokio vietinio meistrelio, is vielos jums islankstys. galima gi ir a la eglutes tokias vielines pasidaryti...
pirkti tai brangiai kainuos turbut.
(cia balsas is pogrindzio vis paskaitau jusu pokalbius, papildau zinias apie zaisliukus. aciu pasidalinancioms. as pati renku zaisliukus apie 2 metus. man labiausiai truksta ziniu apie zaisliuku pagaminimo metus. katalogu neturiu. galvoju gal butu galima pasidaryti toki on-line kataloga ar blog'a, ar bendra albuma is turimu nuotrauku su prierasais, komentarais apie zaisliukus, metus, serijas kurioms jie priklauso..
Gal cia butu galima net suo kuraimu zaisliuku muziejumi susieti..
na tokios mintys..
as pati net nesu nusifotkinusis to ka turiu ir neturiu jokio internetinio albumelio. bandysiu greitu laiku skirti tam laiko..)
GRAZIU SVENCIU, GRAZIU ZAISLIUKU !
QUOTE(_AGOTA_ @ 2013 12 17, 12:50)
sveiki paprasykite kokio vietinio meistrelio, is vielos jums islankstys. galima gi ir a la eglutes tokias vielines pasidaryti...
aišku kad galima kiek čia to darbo, ir pigiau būtų, tik kažin kaip tokiose vietose leidžiama, nes kai mama dirba muziejuje tai kiek žinau jokia saviveikla negalima, kaip ir mokyklose ir t.t. visur reikalavimai, nors kai pagalvoji tai tik stovelis...
p.s. greitai lįskit iš to pogrindžio Agota
Rusijos mieste Нижний Новгарад atsidarė naujas eglutės žaisliukų muziejus. Kreipiuosi į jus pagalbos nežinome iš kur būtų galima įsigyti tokių ar panašių į juos žaisliukų pakabinimų. Labai jų reikia busimo muziejaus vitrinoms.
Sakyciau turetumet kreiptis i koki naginga vyruka ,kad Jums israitytu is storos vielos kazka panasaus ,taip butu pigiausiai .O jei rimciau ,gal net kalvio pagalbos reiketu
O seip tai yra e-bay pirkti ,tik brangiai gaunasi kaip visada
http://www.ebay.com/...mp;LH_PrefLoc=2
Alicija.ali ,ko ten laukti kol kazkas padovanos pati paieskojus nusipirk .
As siandien va uz tokia peleda ir papuga 20 $ su atsiuntimu sumokejau
QUOTE(Yunica @ 2013 12 17, 13:08)
As siandien va uz tokia peleda ir papuga 20 $ su atsiuntimu sumokejau
nieko daugiau negaliu pasakyt tik na tu ir pavarai
matai kai tavo pinigėlis nelietuviškas, tai visai kitaip ir ta kaina atrodo
QUOTE(Yunica @ 2013 12 17, 13:08)
siaip uzmaciau tema, norejau paziuret apie ka ir nustebau
ieskote interneto platybese senu zaisliuku? kaip idomu
o ant mano eglutes stai tokiu yra, aisku kokybe prasta, zaisliukams jau po 30 ir virs metu, beje peleda irgi turiu
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 17, 13:18)
nieko daugiau negaliu pasakyt tik na tu ir pavarai
Pinigelius ir as skaiciuoju ,juk dabar dekretinese sedziu Ta papuga seniai medzioju ,mat man ji nuo vaikystes buvopats mieliausias zaisliukas .Sikart internete pigiai uzejau ,tai ir nemirksedama nugriebiau
QUOTE(Nenormali @ 2013 12 17, 13:30)
siaip uzmaciau tema, norejau paziuret apie ka ir nustebau
o ant mano eglutes stai tokiu yra, aisku kokybe prasta, zaisliukams jau po 30 ir virs metu, beje peleda irgi turiu
idomu ta peleda kelintu metu gamybos ,man tokia senesne kaip ir pasirode .
Is tamsteles zaisliuku man tas gaubtas burbulas prie sirdies ,vat tokiu tai man truksta ant eglutes
Dziaugiasi akys ir sirdis...koki faini pirkiniai
ir naujai is pogrindzio pasirodziusiai labas
as siemet pristabdziau, nors vakar prisiminiau lietuviska Naftalina ir volaiaaa turiu meskina medyje uz 20 lietuvisku
foto tas desineje (nuotrauka ne mano)
ir naujai is pogrindzio pasirodziusiai labas
as siemet pristabdziau, nors vakar prisiminiau lietuviska Naftalina ir volaiaaa turiu meskina medyje uz 20 lietuvisku
foto tas desineje (nuotrauka ne mano)
Mano zuikis is naftalino, bet kad ten brangoka, cia vietoj supermamos pigiau sio bei to mesteli Maciau ta meskuti, taip norejau, bet zuikis buvo grazesnis, ten dar yra visokiu, kas turi akytes
Ziurejau filmuka apie Kokovania, tai kad ten ne ozka, o stirniukas
Ziurejau filmuka apie Kokovania, tai kad ten ne ozka, o stirniukas