Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(ogista @ 2013 12 13, 16:43)
pagal mane stiklo ten nėra,  grynai keramika, sunkūs jie tai tikrai smile.gif
neatrodo, kad būtų grynai molis, ten kažkuom glazūruota, ir puošta visokiais mezginukais, kaspinukais, virvutėm,
iš tiesų gyvai žiūrint jie labai gražūs,  neįprasti tokie, naujovė rolleyes.gif

Žiogeli, Čekiški žaisliukai tikra fantastika !!! Kad nors pora gavus. smile.gif
Atsakyti
pumpica, laukiam nuotrauku tu senesniu is kaimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2013 12 13, 22:58)
pumpica, laukiam nuotrauku tu senesniu is kaimo mirksiukas.gif

Man labai pasidare idomu, kokia ten ta didele citrina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 13, 23:22)
Man labai pasidare idomu, kokia ten ta didele citrina? g.gif

tai turbūt iš tų kremliaus
Atsakyti
Greičiausiai tokia storo stiklo citrina. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violija: 14 gruodžio 2013 - 11:34
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 13, 15:26)
aš pati tų labai labai vertingų neturiu, bet džiausias lobis man yra vaikystės prisiminimai, ypatingos kalėdinės dvasios jausmas kurį ir tie seni žaisliukai padeda susikurti. O kai pradedi rinkti, negali sustoti :-)

dar labai įdomius čekų burbulus radau, su prastmasės inkliuzais

Taigi , nostalgija 4u.gif
Vaikystes eglutes zaisliukams 4u.gif kitus dar ir pati pamenu pirkau ,o , tas sovietinis laikotarpis dar ne taip seniai ir baigesi blush2.gif
Dar kur sodo nameliu dezese tarybiniu zaislu neviena rastume ,maciau ,jog ir tuos parduoda aukcione kaip vintage biggrin.gif

Gryztant prie eglutes zaisliuku temos ,tai zaisliukai su inkliuzais man senai krito i aki mirksiukas.gif Jie vadinasi "DIORAMA" ,o ,jeigu dar mercury glass ,tai baisiai brangus .
http://www.ebay.co.u...O...nt&_sacat=0

Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 12 14, 12:36)
Griztant prie eglutes zaisliuku temos ,tai zaisliukai su inkliuzais man senai krito i aki  mirksiukas.gif  Jie vadinasi "DIORAMA" ,o ,jeigu dar mercury glass ,tai baisiai brangus .
http://www.ebay.co.u...O...nt&_sacat=0

nu ir kam reikėjo dar ugnį pakurstyt biggrin.gif pas čekus pigesni, bet kol kas dar neužtikau kad kas siųstu į užsienį, tokių burbulų tai norėčiau tikrai ir vaikam patiktų

nu va tokia dėžutė siunčia į užsienį, su visais mokesčiais gaunasi 170 lt, na šitam amžiaus tarpsny man per brangu, bet jau gražu wub.gif šiaip dar reikia sulaukti pirmojo pirkinio, mano pardavėja labai neskuba, nors ir aprašyme parašyta, kad išsiunčia siuntinius 2 savaičių bėgyje, nėra ko pykt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 14 gruodžio 2013 - 14:23
Na taip, tu ibejuje kaina "teisinga" tokia, kai kurie labai jau faini wub.gif Kiti man truputi kicu dvelkia.
Ziogelio parodyti kainuotu kazkur 30 su trupuciu uz burbula, gal butu norinciu pirkti, tai vienas Ziogeliui, o kitus issidalintumete 4u.gif Cia siaip garsiai pamasciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 14, 15:28)
Na taip, tu ibejuje kaina "teisinga" tokia, kai kurie labai jau faini wub.gif Kiti man truputi kicu dvelkia.
Ziogelio parodyti kainuotu kazkur 30 su trupuciu uz burbula, gal butu norinciu pirkti, tai vienas Ziogeliui, o kitus issidalintumete 4u.gif Cia siaip garsiai pamasciau 4u.gif

o jeigu kuriam sudūžta cry.gif dabar jau sezono galas, būdavo kokių 30 puslapių su žaisliukais, dabar jau tik 16, pardavinėja ir po kelis kartais tai pigiau. Vat tų kur nepirkau tai su visu atsiuntimu žaisliuko kaina buvo apie 2.5 lito ir kur čia neverksi, kaip Poška iš reklamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 14, 15:28)

dvelkia dvelkia tuo kiču, bet gal viskas kas iš plastmasės iš tų laikų kažkiek kiču paduoda...
dar vienas rinkinukas, pigiau bet nesiunčia
user posted image
Atsakyti
Cia del tos didziosios citrinos - kadangi nezinojau, kaip ji atrodo, tai isivaizdavau, kad bus geltona su zaliu lapeliu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 14, 17:38)
Cia del tos didziosios citrinos - kadangi nezinojau, kaip ji atrodo, tai isivaizdavau, kad bus geltona su zaliu lapeliu doh.gif  doh.gif

Citrina šviesiai gelsva tik ant foto nelabai matosi.
Atsakyti