O mano sarasas koks ilgas butu ... man iki jusu zaisliuku kaip iki menulio, bet as vistiek jais dziaugiuosi
Siandien is bobules pirkau kelis, griuk vietoj, maximos maise sumesti, vienas I kita dauzosi bet kadandi ""papigiai"" tai imiau visus.
avyte nuskilusia nosimi, arkliukas su skylutemes, bobutes nugarele istrupejusi
Stambus karoliai, tokiu neturejau, man patiko
ir pats sveikiausias , turbut kremblaius ypac storo stiklo
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 12, 22:12)
kuzdaite,
Puikus laimikis ! Sveikinu. Jūsų pirktas senukas su botagu berods yra iš P.Bažovo pasakos "Sidabrinė kanopa (ar pasaga)", personažas KokoVania.
Kuzdaite, is kur pirkai ?
ar man vaidenasi, ar zuikis, Kokovania biski nagu laku pagrazinti
ar man vaidenasi, ar zuikis, Kokovania biski nagu laku pagrazinti
Aga, nulekiau, paziurejau, lyg ir keistai blizga, gal kazkas ir prikiso nagus su laku Siaip nepirkau, vyras uz darba pinigu nenorejo imti, zaisliukais paparase, ir va kokius grazuoliukus turiu
super žaisliukai mergaitės
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 12, 21:41)
Aga, nulekiau, paziurejau, lyg ir keistai blizga, gal kazkas ir prikiso nagus su laku Siaip nepirkau, vyras uz darba pinigu nenorejo imti, zaisliukais paparase, ir va kokius grazuoliukus turiu
ale protingas vyras jau teisingai isaukletas zaisliukai tai super faini
ir laivas ,,,net seile nutyso
QUOTE(Marija1 @ 2013 12 11, 20:51)
Labai graziu peledu pakabinamu po 4 vnt.plastikinej kvadratinej dezutej, yra Kaune maximoj vnt kaina 3lt. iseina ...nenusipirkau..labai daug ta diena isleidau ir pagailo pin. gal be reikalo, tikrai nuostabios jos.
nežinau ar yra prie tavęs "švaros prekės" parduotuvė, bet mačiau ten labai įdomiai keistus žaisliukus --kėdutės, skrybliukai, pirštinaitės, mergaitės manekenas rūbams, gėlių krepšiukai, piniginės, skėtukai, dar kažkokie, čiudni tokie, sunkoki, gal vokiški, vienas kainuoja 10 lt., bet dabar po 5 lt. akcija, tokių nebuvau regėjus, arba į maniškę užvažiuok, žinoma, jeigu įdomu
QUOTE(Sea Girl @ 2013 12 12, 08:19)
tarybiniai, bet jų kepurėlės kilputės ne tarybinės, naujoviškos uždėtos
Skaidre, visai prie tavęs į "Thomas Fhilipps" užsuk, rasi ir ten kai ko
kuzdaite labia grazus, ir vyras nori zmona laiminga matyti
radau tuos zaisliukus, is kokios medziagos jie pagaminti, negi jie stikliniai?
jeigu kilputes nesurudijusios tai jau jos skaitosi naujoviskos ???? as kazkaip naujoviskumo nematau jose,elementarios kepureles ir kilputes ~70metu
Marija, turetu stikliniai buti,kazkoks stiklo-plastmases misinys naujoviskas.
Marija, turetu stikliniai buti,kazkoks stiklo-plastmases misinys naujoviskas.