Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

O mano sarasas koks ilgas butu ... bigsmile.gif man iki jusu zaisliuku kaip iki menulio, bet as vistiek jais dziaugiuosi smile.gif
Siandien is bobules pirkau kelis, griuk vietoj, maximos maise sumesti, vienas I kita dauzosi verysad.gif bet kadandi ""papigiai"" tai imiau visus.
user posted image
avyte nuskilusia nosimi, arkliukas su skylutemes, bobutes nugarele istrupejusi verysad.gif
user posted image
Stambus karoliai, tokiu neturejau, man patiko bigsmile.gif
user posted image
ir pats sveikiausias , turbut kremblaius rolleyes.gif ypac storo stiklo
Atsakyti
alicija.ali,
Jums pasisekė. 4u.gif Mano svajonė storo stiklo pelėdą gauti. Vis nesiseka gauti ją. ax.gif
Atsakyti
alicija.ali, kur cia bobules tokios dosnios???
Va siandieniniai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 12, 22:12)
alicija.ali, kur cia bobules tokios dosnios???
Va siandieniniai:
user posted image

kuzdaite,
Puikus laimikis ! Sveikinu. Jūsų pirktas senukas su botagu berods yra iš P.Bažovo pasakos "Sidabrinė kanopa (ar pasaga)", personažas KokoVania.
Atsakyti
Kuzdaite, is kur pirkai ?

ar man vaidenasi, ar zuikis, Kokovania biski nagu laku pagrazinti g.gif
Atsakyti
Aga, nulekiau, paziurejau, lyg ir keistai blizga, gal kazkas ir prikiso nagus su laku doh.gif Siaip nepirkau, vyras uz darba pinigu nenorejo imti, zaisliukais paparase, ir va kokius grazuoliukus turiu wub.gif
Atsakyti
super žaisliukai mergaitės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 12, 21:41)
Aga, nulekiau, paziurejau, lyg ir keistai blizga, gal kazkas ir prikiso nagus su laku doh.gif Siaip nepirkau, vyras uz darba pinigu nenorejo imti, zaisliukais paparase, ir va kokius grazuoliukus turiu wub.gif

ale protingas vyras bigsmile.gif jau teisingai isaukletas thumbup.gif zaisliukai tai super faini wub.gif

ir laivas ,,,net seile nutyso wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 12 gruodžio 2013 - 22:31
QUOTE(Marija1 @ 2013 12 11, 20:51)
Labai graziu peledu pakabinamu po 4 vnt.plastikinej kvadratinej dezutej, yra Kaune maximoj vnt kaina 3lt. iseina ...nenusipirkau..labai daug ta diena isleidau ir pagailo pin. gal be reikalo, tikrai nuostabios jos.

nežinau ar yra prie tavęs "švaros prekės" parduotuvė, bet mačiau ten labai įdomiai keistus žaisliukus --kėdutės, skrybliukai, pirštinaitės, mergaitės manekenas rūbams, gėlių krepšiukai, piniginės, skėtukai, dar kažkokie, čiudni tokie, sunkoki, gal vokiški, vienas kainuoja 10 lt., bet dabar po 5 lt. akcija, tokių nebuvau regėjus, arba į maniškę užvažiuok, žinoma, jeigu įdomu bigsmile.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 12 12, 08:19)
Aciu thumbup.gif
Bet keista tokius rasti Amerikoj... biggrin.gif

tarybiniai, bet jų kepurėlės kilputės ne tarybinės, naujoviškos uždėtos g.gif

Skaidre, visai prie tavęs į "Thomas Fhilipps" užsuk, rasi ir ten kai ko mirksiukas.gif
Atsakyti
kuzdaite 4u.gif labia grazus, ir vyras thumbup.gif nori zmona laiminga matyti bigsmile.gif
Atsakyti
radau tuos zaisliukus, is kokios medziagos jie pagaminti, negi jie stikliniai?
user posted image
Atsakyti
jeigu kilputes nesurudijusios tai jau jos skaitosi naujoviskos ???? g.gif as kazkaip naujoviskumo nematau jose,elementarios kepureles ir kilputes ~70metu

Marija, turetu stikliniai buti,kazkoks stiklo-plastmases misinys naujoviskas.
Atsakyti