Tai visur yra tu tarybiniu, e-bayjus pilnas ...gal kas kada kam dovanu siunte,maza kas
o sitie tai labai teisingai saugoti ir laikyti.
QUOTE(Vedda @ 2013 12 12, 08:21)
Tai visur yra tu tarybiniu, e-bayjus pilnas ...gal kas kada kam dovanu siunte,maza kas
Tai taip
uch, nebeina mano pirmos zinutes pataisyti...kokia ziauriai negrazia klaida padariau turejau omeny Massachusetts valstijos, bet parasiau Boston
QUOTE(Sea Girl @ 2013 12 12, 09:19)
nieko keisto net ir anglai rusisku tarybiniu zaisliuku ebay pardavimui ideda
As va is latvijos per ebay 2 konstruktorius laivus isigijau ,laukiu siuntinio
pirmas laivas Czech gerai islaikytas
antras laivas rusiskas konstruktorius ,bet perdarytas ,matau vielute nauja +zibintai prikabinti prie laivo ,ko neturetu buti originale .Na bet man abu patiko ,neatsilaikiau nenupirkus
Kadangi pati ne LT ,tai giminiu prasiau zaisliuku turgeliuose pasidairyti ,sake atnesa bobutes tu zaisliuku ,bet dazniausiai burbulu .
stikliarusas ceku gamybos labai dailus
QUOTE(irocka7212 @ 2013 12 12, 12:26)
stikliarusas ceku gamybos labai dailus
dailus ,islaikytas gerai .Labai pergyvenu kad cieli /sveiki zaisliukai iki manes atkeliautu
QUOTE(Yunica @ 2013 12 12, 12:35)
dailus ,islaikytas gerai .Labai pergyvenu kad cieli /sveiki zaisliukai iki manes atkeliautu
labai gražūs tas laivas koks ir patobulintas rusiškas irgi gražus, bet kaip žmonėm susišviečia kad reik pridėt
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 12, 14:28)
labai gražūs tas laivas koks ir patobulintas rusiškas irgi gražus, bet kaip žmonėm susišviečia kad reik pridėt
kaip jums sekasi su cekoslovakais bendraut ?
QUOTE(Yunica @ 2013 12 12, 15:44)
kaip jums sekasi su cekoslovakais bendraut ?
prisipirkau, susimokėjau, dabar lauksiu, bijau girtis pirma laiko
irocka7212 ačiū
laba dienukę,sulaukiau savo siuntinuko,labai lauktas žaisliukas,išėjo brangiai,bet man jo jau geri metai,kaip reikėjo,tiesiog reikėjo ir viskas
O man, tie naujoviški žaisliukai neįdomus,gražu pažiūrėti,bet nenoriu pati rinkti,man patinka kažkas iš ankščiau,ypač iš vaikystės,renku aš ir senus žaidimukus,jau turiu 9 (tuos elektronika,kur vilkas gaudo kiaušinius ir kitokie),turiu albumą donaldo popieriukų,vis dar kiaupiuosiu burbulus nufotografuoti,beje prisiminiau,kad ir varveklių nenuforografavau,o jų ten ir kokia 20 bus
Yunica laivelis baltas nuostabus
laba dienukę,sulaukiau savo siuntinuko,labai lauktas žaisliukas,išėjo brangiai,bet man jo jau geri metai,kaip reikėjo,tiesiog reikėjo ir viskas
O man, tie naujoviški žaisliukai neįdomus,gražu pažiūrėti,bet nenoriu pati rinkti,man patinka kažkas iš ankščiau,ypač iš vaikystės,renku aš ir senus žaidimukus,jau turiu 9 (tuos elektronika,kur vilkas gaudo kiaušinius ir kitokie),turiu albumą donaldo popieriukų,vis dar kiaupiuosiu burbulus nufotografuoti,beje prisiminiau,kad ir varveklių nenuforografavau,o jų ten ir kokia 20 bus
Yunica laivelis baltas nuostabus
QUOTE(Vaidosee @ 2013 12 12, 17:01)
irocka7212 ačiū
šito žaisliuko ne vienai iš mūsų reikėjo ir tebereikia, pvz. man čia po Aibolito antras eilėje tiesa, pirma piramidė buvo, bet va Iročkos dėka turėsiu, tai sutrumpėjo sąrašas pačių pačiausių norų
o as kiek visko noriu sarasiukas butu ilgas
turiu cipolina, gavau gimtadieniui, o taip noriu daugiau zaisliuku is tos serijos
turiu cipolina, gavau gimtadieniui, o taip noriu daugiau zaisliuku is tos serijos
Cipolono ir as noriu, kur jau cia nenoresi, siandien netiketai gavau visai nieko zaisliuku, veliau foto imesiu