Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Tai visur yra tu tarybiniu, e-bayjus pilnas biggrin.gif ...gal kas kada kam dovanu siunte,maza kas biggrin.gif

o sitie tai labai teisingai saugoti ir laikyti.
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 12 12, 08:21)
Tai visur yra tu tarybiniu, e-bayjus pilnas  biggrin.gif ...gal kas kada kam dovanu siunte,maza kas  biggrin.gif

o sitie tai labai teisingai saugoti ir laikyti.

Tai taip 4u.gif

uch, nebeina mano pirmos zinutes pataisyti...kokia ziauriai negrazia klaida padariau doh.gif biggrin.gif turejau omeny Massachusetts valstijos, bet parasiau Boston doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 12 gruodžio 2013 - 08:34
QUOTE(Sea Girl @ 2013 12 12, 09:19)
Aciu thumbup.gif
Bet keista tokius rasti Amerikoj... biggrin.gif

nieko keisto biggrin.gif net ir anglai rusisku tarybiniu zaisliuku ebay pardavimui ideda 4u.gif

As va is latvijos per ebay 2 konstruktorius laivus isigijau ,laukiu siuntinio smile.gif
pirmas laivas Czech gerai islaikytas
user posted imageuser posted image
antras laivas rusiskas konstruktorius ,bet perdarytas ,matau vielute nauja +zibintai prikabinti prie laivo ,ko neturetu buti originale .Na bet man abu patiko ,neatsilaikiau nenupirkus smile.gif

Kadangi pati ne LT ,tai giminiu prasiau zaisliuku turgeliuose pasidairyti ,sake atnesa bobutes tu zaisliuku ,bet dazniausiai burbulu .
Atsakyti
stikliarusas ceku gamybos labai dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2013 12 12, 12:26)
stikliarusas ceku gamybos labai dailus wub.gif

dailus ,islaikytas gerai .Labai pergyvenu kad cieli /sveiki zaisliukai iki manes atkeliautu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 12 12, 12:35)
dailus ,islaikytas gerai .Labai pergyvenu kad cieli /sveiki zaisliukai iki manes atkeliautu  g.gif

labai gražūs tas laivas koks wub.gif ir patobulintas rusiškas irgi gražus, bet kaip žmonėm susišviečia kad reik pridėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 12, 14:28)
labai gražūs tas laivas koks  wub.gif  ir patobulintas rusiškas irgi gražus, bet kaip žmonėm susišviečia kad reik pridėt smile.gif

kaip jums sekasi su cekoslovakais bendraut ?
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 12 12, 15:44)
kaip jums sekasi su cekoslovakais bendraut ?

prisipirkau, susimokėjau, dabar lauksiu, bijau girtis pirma laiko doh.gif
Atsakyti
irocka7212 4u.gif ačiū
laba dienukę,sulaukiau savo siuntinuko,labai lauktas žaisliukas,išėjo brangiai,bet man jo jau geri metai,kaip reikėjo,tiesiog reikėjo ir viskas doh.gif
user posted image

O man, tie naujoviški žaisliukai neįdomus,gražu pažiūrėti,bet nenoriu pati rinkti,man patinka kažkas iš ankščiau,ypač iš vaikystės,renku aš ir senus žaidimukus,jau turiu 9 (tuos elektronika,kur vilkas gaudo kiaušinius ir kitokie),turiu albumą donaldo popieriukų,vis dar kiaupiuosiu burbulus nufotografuoti,beje prisiminiau,kad ir varveklių nenuforografavau,o jų ten ir kokia 20 bus doh.gif
Yunica laivelis baltas nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2013 12 12, 17:01)
irocka7212  4u.gif  ačiū
laba dienukę,sulaukiau savo siuntinuko,labai lauktas žaisliukas,išėjo brangiai,bet man jo jau geri metai,kaip reikėjo,tiesiog reikėjo ir viskas  doh.gif

šito žaisliuko ne vienai iš mūsų reikėjo ir tebereikia, pvz. man biggrin.gif čia po Aibolito antras eilėje smile.gif tiesa, pirma piramidė buvo, bet va Iročkos dėka turėsiu, tai sutrumpėjo sąrašas pačių pačiausių norų ax.gif
Atsakyti
o as kiek visko noriu lotuliukas.gif sarasiukas butu ilgas rolleyes.gif
turiu cipolina, gavau gimtadieniui, o taip noriu daugiau zaisliuku is tos serijos doh.gif
Atsakyti
Cipolono ir as noriu, kur jau cia nenoresi, siandien netiketai gavau visai nieko zaisliuku, veliau foto imesiu 4u.gif
Atsakyti