Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2013 12 11, 01:07)
O aš radau maximoj Kaune, bet paskutinius paemiau tuos pakabinamus, sake viena dezute gavo ir tik atidarius parduotuve ju nebeliko. Pilna kaina po 7,99 su 40 proc. nuolaida 4,80.
Peledziuku dar buvo like ir vakare. Pries svaite ir varliu buvo labai graziu dabar nei kvapo ju.
user posted image

kokia peleda faina blush2.gif
Atsakyti
pelėdos tai ir mano ko gero tokios, matysiu kai atveš, o va meškutis tai superinis wub.gif jei kur gausit tai ir man prigriebkit vieną 4u.gif
Atsakyti
Ir as noriuuuuuuuuuuuu, pas mus maximka nemaza, bet nieko gero nera, net saldaininiu lazdeliu kaip skecio kotas nera doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pazystama vadybininke uzsake vienoj maximoj prie bazes situ meskiuku lipanciu i beržą, i parduotuve, bet nezino ar gaus, kitų neleido užsakyti vadinasi nėra, jei mergaitės kur pamatysit labai įdomu butu kokiu dar buvo, sako buvo is viso 4 rusiu. Jie supakuoti po viena plastikinese permatomose dezutese. Parasyta Hand painted.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 12 11, 20:59)
Pazystama vadybininke uzsake vienoj maximoj prie bazes situ meskiuku lipanciu i beržą, i parduotuve, bet nezino ar gaus, kitų neleido užsakyti vadinasi nėra, jei mergaitės kur pamatysit labai įdomu butu kokiu dar buvo, sako buvo is viso 4 rusiu. Jie supakuoti po viena plastikinese permatomose dezutese. Parasyta Hand painted.

tos pelėdos kaip tavo tai po 4 supakuotos buvo 19.99, dar po 3 sidabrines ir auksines pelėdas pakabinamas po 13 lt kažkur. čia Vilniaus akropoly. o kai draugė Kaune buvo tai sakė kad matė kaip pakavo senovinius, bet jai baisūs tai nekreipė dėmesio doh.gif ir man nepasakė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 11, 21:37)
tos pelėdos kaip tavo tai po 4 supakuotos buvo 19.99, dar po 3 sidabrines ir auksines pelėdas pakabinamas po 13 lt kažkur. čia Vilniaus akropoly. o kai draugė Kaune buvo tai sakė kad matė kaip pakavo senovinius, bet jai baisūs tai nekreipė dėmesio  doh.gif ir man  nepasakė schmoll.gif

Labai graziu peledu pakabinamu po 4 vnt.plastikinej kvadratinej dezutej, yra Kaune maximoj vnt kaina 3lt. iseina ...nenusipirkau..labai daug ta diena isleidau ir pagailo pin. gal be reikalo, tikrai nuostabios jos.
Atsakyti
kalėdų temoj maino maxės musmirę ir pelėdą, jau musmirės grožis wub.gif
Atsakyti
Idomu, kur ta musuomiri pirko???

As kol kas turiu tik tiek blush2.gif blush2.gif
user posted image

O cia tas kiskiukas, apie kuri kalbejau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 11 gruodžio 2013 - 23:26
ooo kiek nauju zaisliuku bigsmile.gif , ir as turiu nauju zaisliuku tik is senesniu rolleyes.gif
reikes ir man i maxima lotuliukas.gif , o jie netokie trapus kaip norfoj? 4u.gif

vaidosee, jusu kolekcija nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 11 gruodžio 2013 - 23:55
Sveikutes 4u.gif Nusipirkau siandien e-bay rusisku zaisliuku... (na bent jau raso kad rusiski), gal jus ekspertes pasakytumet ar matyti jie jums? blush2.gif

user posted image

Gyvenu pati ne Lietuvoje, zaisliukai atkeliauja is berods Boston valstijos JAV. Raso, kad rusiski... g.gif Na as is vaikystes tokius atsimenu berods ax.gif
Nuotrauka is e-bay, pati ju dar negavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 12 gruodžio 2013 - 07:48
QUOTE(Sea Girl @ 2013 12 12, 07:48)
Sveikutes 4u.gif  Nusipirkau siandien e-bay rusisku zaisliuku... (na bent jau raso kad rusiski), gal jus ekspertes pasakytumet ar matyti jie jums? blush2.gif

Taip rusiski -tarybiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 12 12, 08:15)
Taip rusiski -tarybiniai mirksiukas.gif

Aciu thumbup.gif
Bet keista tokius rasti Amerikoj... biggrin.gif
Atsakyti