Oi, mano vaikystėje tokių grožių nebuvo,buvo,tik burbulai,bet va mama yra nuo Panevėžio pusės,tai ji prisimena visokius ant sagtukų,sako ir gagarinas buvo,ir su žvaigždėm prisegamų,bet deja,neliko jokių giminių tam krašte.
Šiuo metu,laukiu siuntinuko iš Ukrainos,pirkau vieną žaisliuką ,kai gausiu pasirodysiu,labai bijau,kad tik kelionėje nesubyrėtų.
Vedda,tikrai,net dar kartelį grįžau paskaityti,aš nemoku taip,skaitau daug,bet deja,labai greitai viską pamirštu,neturiu atminties visiškai
Vaidosee Sveika prisijungus Sakykit ar apsimoka viena zaisliuka pirktis... nu as nezinau, as ir randu po viena po du tris, is vieno pardavejo, bet kad gaunasi laabai brangiai ir nesiryztu
Ačiū, čia palyginus nedidelė tragedija su tuo, kad mama prasta Kalėdų senio padėjėja ir negavo vaikui dovanos jau desantą išleidau ir Vilniuj ir Kaune ir ko gero pirmą kartą negaus vaikas norėtos dovanos
Ačiū, čia palyginus nedidelė tragedija su tuo, kad mama prasta Kalėdų senio padėjėja ir negavo vaikui dovanos jau desantą išleidau ir Vilniuj ir Kaune ir ko gero pirmą kartą negaus vaikas norėtos dovanos
tai gi vėžliukų nindzių mašina, jis tais vėžliukais serga jau kokie 5 metai turėjo būt ir norfoj ir maksimoj ir niekur nebėra, o pas mus net ir nebuvo...
mainyk.lt pas Daina nauju zaisliuku uzderejo, as neturiu i ka mainyti, o Jus visos gal rasite Ziogeli, faina, kai vaikas su kuo nors zaidzia, mano mazylei zaislu nereikia......
mainyk.lt pas Daina nauju zaisliuku uzderejo, as neturiu i ka mainyti, o Jus visos gal rasite
Ziogeli, faina, kai vaikas su kuo nors zaidzia, mano mazylei zaislu nereikia......
Labas rytas,pabandžiau aš kelioms parašyti iš mainyk,gal atsilieps,naujokė ten esu,mainyti nelabai ką turiu,tiksliau nelabai ir noriu,po kelis vienetus daug žaisliukų turiu,bet labai įspūdingų tai nieko nėra turbūt.
Dar norėjau parašyti,gal kuri jau ir susidūrėte su ak47 nariu,jis prisiregistraves visur,kur tik įmanoma,skelbiu lt daug skelbimų ir daugumoje senienų forumų,nežinau,gal kuri esat susidūrę,žiūriu ir mainyk tik prisijungė,norėjau pasakyti,kad jis yra aferistas,senienų forume jam net užblokavo pardavimų temą,nežinau,kokiu tikslu,bet jau pastebėjau,kad jis įdeda skelbimus,bet paskui rašo,tipo,tik mainymui,jau neparduodu arba visai nereguoja į susidomėjusius komentarus,mane tai žiauriai apgavo,kai susikambinau,dėl žaidimuko,sako turiu net kelis,randuosi Kaune,sakau gerai,ryt atvažiuosiu,sako,tai jūs pasukit,kai Kaune būsit,aš privažiuosiu,nu ką,sekančią dieną,pasiimu dukrytę,nuvažiuojam į Kauną,skambinu neatsiliepia,taip valandą laiko,rašiau sms,jokio atsako,žodžiu gryžau namo nieko nepešus,dar galvojau,gal kas atsitiko žmogui,bet nei tą,nei kitą,nei dar kitą dieną,jokių žinių iš jo,svarbiausia ir iš kito numerio bandžiau,ir nekėlė,žinau,kad nieko neatsitiko,nes skelbimus,kasdieną atnaujina iki šiolei,parašiau po jo skelbimais -skelbiu.lt komentarų,kad melagis ir t.t.,nu ir kas,ištrynė komentarus ir toliau pilna jo skelbimų.
Vaidosee aciu uz ispejima, o tai lengvai galima uzkibti susigundyti, ypac kai nera ka nusipirkt gero dabar is kitur, tai jei kuo jis sugundytu tai visai ir uzkibtum zmogus. Tikrai dekui.
Diana is mainyk.lt renka ir kartoninukus, man kai jie nepatinka, tai issimainiau kelis, siaip liuks moteriske Dar jei ir vatinukai patinka, bet dabartine jos partija labai faina