Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Eina sau Vedda na tavo ir žinios thumbup.gif
mes darėm su krakmolu, tai tikrai nelengvai ten gavosi, ypač sūnui, nes jam darbeliai tai...
Atsakyti
aciu ,zioge, bet tu ir pati ne ka maziau zinai mirksiukas.gif

man tai liudna, kad tos mus taip dominancios istorijos lietuviu kalba praktiskai nera.Man pasiseke,kad laisvai skaitau ir kalbu rusu ir anglu kalbomis ax.gif
va paziurekit kiek pasauline Golden Glow kolekcionieriu asociacija video youtubeje pridejusi

http://www.youtube.c...h?v=Yus7361cLDA

gulciau as ten ant zemes ir suristos manes neisnestu lotuliukas.gif doh.gif

per ausis visiems tiems skeptikams ir neismaneliams...nu juodai mane sunervino ta komentatore ir LR doh.gif ...grynai izedimas bet kuriam kolekcionieriui,ir visai nesvarbu ka jis kolekcionuoja cool.gif egles zaisliuku istorija ne nuo tarybiniu prasidejo ir jais nesibaige cool.gif o ,kad mes ju daugiausia turime,tai cia to laikmecio bedos ,bet musu salies istorijos dalis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 07 gruodžio 2013 - 10:36
Labas rytelis smile.gif
Ačiū už šiltą priėmimą ir gražius žaislus.

QUOTE(Vedda @ 2013 12 07, 09:43)
Vaidosee, jataus kaip grazuuuu, ir kokiu super raritetu( itin retu) turi. bigsmile.gif  wub.gif

o burbulu be reikalo nemyli, pagal tradicija ir taisykles jais reikia puosti apatines egles sakas  mirksiukas.gif

Ačiū už gražų pasakojimą,smagu buvo paskaitinėti,pirmiausia,nesakua,kad nekenčiu burbulų,bet mano namuose,tik jais puošė eglutę,tad liko ne geras prisiminimas,o kažkoks jau springalas nuo jų blush2.gif ,bet tačiau ,nieko neišmečiau ir nepardaviau,reiškiasi ,dar dalytę širdies vis tiek turi ax.gif
Dėl eglutės,žinojau,kad gausiu velnių doh.gif ,bet esu labai didelė priešininkė gyvų eglučių puošimui namuose,žinau,kad kiti jas sodina paskui atgal į žemę,deja pvz.mano draugei iš 5 eglučių,prigijo viena ,tad jau daug daug metų puošiu,tik dirbtines ir dėl dukrytės puošiu anksti,nes ji kas naktį gauna po nykštuko laiškelį.
Esu perskaičius visas jūsų temas,turiu išsisaugojus visas nuorodas,laisvai skaitau rusiškai,angliškai,perskaitau vokiškai ir lenkiškai,tad tikrai istorijos ir įdomybių galima rasti visame pasaulyje.

Atsakyti
va cia lengvesne gal g.gif pamokele kaip is papje-mase gaminti zaisliukus

zaisliukai is papje-mase mases
Atsakyti
gal kas ką nors iš mainyk nusipirkot tų vatinukų, įtariu kad nepigu. Paklausiau, bet dar neatsakė... nugis bandysiu laimę pas čekus, parašė kad WesternUnion is ok biggrin.gif tai žiūrėsim ar turėsiu kuo pasidžiaugti doh.gif o šiaip Vedda kai irgi dažnai pasižiūri aukcionus ar nesusidarė vaizdas kad mažėja tokių įdomesnių, senesnių žaisliukų, gal tik man taip pasirodė g.gif
Atsakyti
Vaidosee, nuostabi kolekcija, man tokie zaisliukai nematyti, musu vaikystes krastas nesutampa lotuliukas.gif
Vedda, gerai ta Seni atrestauravote, bet koks baisus diedas, kai be barzdos, o galutinis rezultatas, tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kolekcionieres 4u.gif
turiu pora senu senu ir pavargusiu zaisliuku ax.gif user posted image
net nezinau kiek jie verti yra blush2.gif bet jei kam naudingi butu papildyti kolekcija o man kisene pora lt tai su mielu noru ivykdyciau tokius mainus. geriau paieskojus gal atrasciau dar pora vienetu. sitie atkeliave yra is mano mociutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 12 07, 16:14)

kaip gaila, kad Jūsų žaisliukai buvo pagavę drėgmės ar šalčio, todėl pradėjo luptis, sprendžiant iš galiukų, močiutė turėjo prisegamų žaisliukų 4u.gif

aš tai visus turiu išskyrus tą žalią. Kaip tik rusų forume skaičiau, kažkas pavadino raketa, bet greičiausiai tai varveklis. Ir papriką raudoną irgi iš močiutės laikų ulmanska kaip Latvijoje vadindavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 07 gruodžio 2013 - 15:45
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 07, 15:35)
QUOTE(tiutiute @ 2013 12 07, 16:14)

kaip gaila, kad Jūsų žaisliukai buvo pagavę drėgmės ar šalčio, todėl pradėjo luptis, sprendžiant iš galiukų, močiutė turėjo prisegamų žaisliukų 4u.gif

deje taip doh.gif nes mociute zaisliukus laikydavo verandoje kur ziema budavo ir minusine temperatura unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 12 07, 15:14)
Sveikos kolekcionieres  4u.gif
turiu pora senu senu ir pavargusiu zaisliuku  ax.gif
net nezinau kiek jie verti yra  blush2.gif  bet jei kam naudingi butu papildyti kolekcija o man kisene pora lt tai su mielu noru ivykdyciau tokius mainus. geriau paieskojus gal atrasciau dar pora vienetu. sitie atkeliave yra is mano mociutes  ax.gif

kaip bebutu gaila, zaisliukai nieko verti, tai greiciu pavyzdys kaip ju negalima saugoti ar laikyti.

tie meskiukai zuve,gaus dar bet kokios oro permainos ir bus visai pliki,proceso nebesustabdyti.

Atsakyti
Vaidosse 4u.gif puiki kolekcija. Žiūrėsiu dar kartą, atidžiau smile.gif
Vedda, tikra tiesa 4u.gif taip įdomiai pasakojat. Gyva enciklopedija-wikipedia 4u.gif
Atsakyti
na kur tas Bitės šešėlis, sidabrines eglutes tas iš blizgučio parduoda, gal kaip tik tokių ieškojot...
http://www.supermama...?...&p=64968871
Atsakyti