Eina sau Vedda na tavo ir žinios
mes darėm su krakmolu, tai tikrai nelengvai ten gavosi, ypač sūnui, nes jam darbeliai tai...
aciu ,zioge, bet tu ir pati ne ka maziau zinai
man tai liudna, kad tos mus taip dominancios istorijos lietuviu kalba praktiskai nera.Man pasiseke,kad laisvai skaitau ir kalbu rusu ir anglu kalbomis
va paziurekit kiek pasauline Golden Glow kolekcionieriu asociacija video youtubeje pridejusi
http://www.youtube.c...h?v=Yus7361cLDA
gulciau as ten ant zemes ir suristos manes neisnestu
per ausis visiems tiems skeptikams ir neismaneliams...nu juodai mane sunervino ta komentatore ir LR ...grynai izedimas bet kuriam kolekcionieriui,ir visai nesvarbu ka jis kolekcionuoja egles zaisliuku istorija ne nuo tarybiniu prasidejo ir jais nesibaige o ,kad mes ju daugiausia turime,tai cia to laikmecio bedos ,bet musu salies istorijos dalis
man tai liudna, kad tos mus taip dominancios istorijos lietuviu kalba praktiskai nera.Man pasiseke,kad laisvai skaitau ir kalbu rusu ir anglu kalbomis
va paziurekit kiek pasauline Golden Glow kolekcionieriu asociacija video youtubeje pridejusi
http://www.youtube.c...h?v=Yus7361cLDA
gulciau as ten ant zemes ir suristos manes neisnestu
per ausis visiems tiems skeptikams ir neismaneliams...nu juodai mane sunervino ta komentatore ir LR ...grynai izedimas bet kuriam kolekcionieriui,ir visai nesvarbu ka jis kolekcionuoja egles zaisliuku istorija ne nuo tarybiniu prasidejo ir jais nesibaige o ,kad mes ju daugiausia turime,tai cia to laikmecio bedos ,bet musu salies istorijos dalis
Labas rytelis
Ačiū už šiltą priėmimą ir gražius žaislus.
Ačiū už gražų pasakojimą,smagu buvo paskaitinėti,pirmiausia,nesakua,kad nekenčiu burbulų,bet mano namuose,tik jais puošė eglutę,tad liko ne geras prisiminimas,o kažkoks jau springalas nuo jų ,bet tačiau ,nieko neišmečiau ir nepardaviau,reiškiasi ,dar dalytę širdies vis tiek turi
Dėl eglutės,žinojau,kad gausiu velnių ,bet esu labai didelė priešininkė gyvų eglučių puošimui namuose,žinau,kad kiti jas sodina paskui atgal į žemę,deja pvz.mano draugei iš 5 eglučių,prigijo viena ,tad jau daug daug metų puošiu,tik dirbtines ir dėl dukrytės puošiu anksti,nes ji kas naktį gauna po nykštuko laiškelį.
Esu perskaičius visas jūsų temas,turiu išsisaugojus visas nuorodas,laisvai skaitau rusiškai,angliškai,perskaitau vokiškai ir lenkiškai,tad tikrai istorijos ir įdomybių galima rasti visame pasaulyje.
Ačiū už šiltą priėmimą ir gražius žaislus.
QUOTE(Vedda @ 2013 12 07, 09:43)
Vaidosee, jataus kaip grazuuuu, ir kokiu super raritetu( itin retu) turi.
o burbulu be reikalo nemyli, pagal tradicija ir taisykles jais reikia puosti apatines egles sakas
o burbulu be reikalo nemyli, pagal tradicija ir taisykles jais reikia puosti apatines egles sakas
Ačiū už gražų pasakojimą,smagu buvo paskaitinėti,pirmiausia,nesakua,kad nekenčiu burbulų,bet mano namuose,tik jais puošė eglutę,tad liko ne geras prisiminimas,o kažkoks jau springalas nuo jų ,bet tačiau ,nieko neišmečiau ir nepardaviau,reiškiasi ,dar dalytę širdies vis tiek turi
Dėl eglutės,žinojau,kad gausiu velnių ,bet esu labai didelė priešininkė gyvų eglučių puošimui namuose,žinau,kad kiti jas sodina paskui atgal į žemę,deja pvz.mano draugei iš 5 eglučių,prigijo viena ,tad jau daug daug metų puošiu,tik dirbtines ir dėl dukrytės puošiu anksti,nes ji kas naktį gauna po nykštuko laiškelį.
Esu perskaičius visas jūsų temas,turiu išsisaugojus visas nuorodas,laisvai skaitau rusiškai,angliškai,perskaitau vokiškai ir lenkiškai,tad tikrai istorijos ir įdomybių galima rasti visame pasaulyje.
gal kas ką nors iš mainyk nusipirkot tų vatinukų, įtariu kad nepigu. Paklausiau, bet dar neatsakė... nugis bandysiu laimę pas čekus, parašė kad WesternUnion is ok tai žiūrėsim ar turėsiu kuo pasidžiaugti o šiaip Vedda kai irgi dažnai pasižiūri aukcionus ar nesusidarė vaizdas kad mažėja tokių įdomesnių, senesnių žaisliukų, gal tik man taip pasirodė
Vaidosee, nuostabi kolekcija, man tokie zaisliukai nematyti, musu vaikystes krastas nesutampa
Vedda, gerai ta Seni atrestauravote, bet koks baisus diedas, kai be barzdos, o galutinis rezultatas, tai liuks
Vedda, gerai ta Seni atrestauravote, bet koks baisus diedas, kai be barzdos, o galutinis rezultatas, tai liuks
Sveikos kolekcionieres
turiu pora senu senu ir pavargusiu zaisliuku
net nezinau kiek jie verti yra bet jei kam naudingi butu papildyti kolekcija o man kisene pora lt tai su mielu noru ivykdyciau tokius mainus. geriau paieskojus gal atrasciau dar pora vienetu. sitie atkeliave yra is mano mociutes
net nezinau kiek jie verti yra bet jei kam naudingi butu papildyti kolekcija o man kisene pora lt tai su mielu noru ivykdyciau tokius mainus. geriau paieskojus gal atrasciau dar pora vienetu. sitie atkeliave yra is mano mociutes
QUOTE(tiutiute @ 2013 12 07, 16:14)
kaip gaila, kad Jūsų žaisliukai buvo pagavę drėgmės ar šalčio, todėl pradėjo luptis, sprendžiant iš galiukų, močiutė turėjo prisegamų žaisliukų
aš tai visus turiu išskyrus tą žalią. Kaip tik rusų forume skaičiau, kažkas pavadino raketa, bet greičiausiai tai varveklis. Ir papriką raudoną irgi iš močiutės laikų ulmanska kaip Latvijoje vadindavo
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 07, 15:35)
QUOTE(tiutiute @ 2013 12 07, 16:14)
kaip gaila, kad Jūsų žaisliukai buvo pagavę drėgmės ar šalčio, todėl pradėjo luptis, sprendžiant iš galiukų, močiutė turėjo prisegamų žaisliukų
deje taip nes mociute zaisliukus laikydavo verandoje kur ziema budavo ir minusine temperatura
QUOTE(tiutiute @ 2013 12 07, 15:14)
Sveikos kolekcionieres
kaip bebutu gaila, zaisliukai nieko verti, tai greiciu pavyzdys kaip ju negalima saugoti ar laikyti.
tie meskiukai zuve,gaus dar bet kokios oro permainos ir bus visai pliki,proceso nebesustabdyti.
Vaidosse puiki kolekcija. Žiūrėsiu dar kartą, atidžiau
Vedda, tikra tiesa taip įdomiai pasakojat. Gyva enciklopedija-wikipedia
Vedda, tikra tiesa taip įdomiai pasakojat. Gyva enciklopedija-wikipedia
na kur tas Bitės šešėlis, sidabrines eglutes tas iš blizgučio parduoda, gal kaip tik tokių ieškojot...
http://www.supermama...?...&p=64968871
http://www.supermama...?...&p=64968871