Ir vėl, pamačius žaislus, šiirdis pradeda tankiau plakti , vis galvoju, kada tai praeis...
kažko tokio naujo neturiu, nors gavau per klases susitikimą kelis iš klasiokės bet nepadariau foto dar
norėčiau tos mažos plasmasinės eglutės,na,tos labai mažos
linkėjimai šviežiom mamytėm
Papildyta:
irocka7212б , pavydžiu , gražu labai.
kuzdaite, 10 Lap 2013 - 21:50, parašė:
kuzdaite, 10 Lap 2013 - 21:50, parašė: Jungiuosi prie Jūsų, viliuosi, neišvysite Užsikabinau ir aš ant šitų grožių, turiu kelis tarybinius, bandysiu kaupti kolekciją ir jau šiais metais pasipuošti senaisiais gražuoliais. Man, kaip pradedančiai, gal pasakysite, kaip atskirti tikrai vertingą žaisliuką nuo bet kokio?
Man tai burbulai yra kaip Jūs sakote bet kokie, visi kiti labai patinka, ai dar tie beformiai..abstrakcijos nelabai...
Merginos gal galite ikelti tarybiniu zaisliuku knygos nuoroda ?
Klausiat koki zaisliukai vertingi ? manau iki 1960 metu gamybos,kurie yra ranku darbo . As visgi nusprendziau po truputi kaupti zaisliuku konstruktoriu kolekcija ,man jie idomiausi Labai grazus cekoslovakiski zaisliukai konstruktoriai,pvz.e-bay pauksciukas narvelyja buvo parduotas uz 23 $
kuzdaite, 10 Lap 2013 - 21:50, parašė:
kuzdaite, 10 Lap 2013 - 21:50, parašė: Jungiuosi prie Jūsų, viliuosi, neišvysite Užsikabinau ir aš ant šitų grožių, turiu kelis tarybinius, bandysiu kaupti kolekciją ir jau šiais metais pasipuošti senaisiais gražuoliais. Man, kaip pradedančiai, gal pasakysite, kaip atskirti tikrai vertingą žaisliuką nuo bet kokio?
aš tai renku pagal principą man gražu arbe ne vertingi t.y. kolekciniais laikomi yra sudėti į katalogus ( bent dalis) , kažkurioje temoje yra nuoroda , ir pagaminti, pataisykit merginos jei suklydau, iki 65 metų . Kažkokia rudeninė amnezija Burbulų tarybinių ir aš nemyliu nors eglutės papuoštos šiuolaikiniais vienspalviais man irgi gražu.
Papildyta:
garsityla, 12 Lap 2013 - 13:37, parašė:
garsityla, 12 Lap 2013 - 13:37, parašė: Laba diena visoms,
Gal galėtumėte nepagailėti ir pasidalinti kur ieškote ir perkate tokius žaisliukus? Mačiau yra ebay, bet ten brangoki... O gal Vilniuje kokių vietų yra? Būčiau labai dėkinga!
Gal galėtumėte nepagailėti ir pasidalinti kur ieškote ir perkate tokius žaisliukus? Mačiau yra ebay, bet ten brangoki... O gal Vilniuje kokių vietų yra? Būčiau labai dėkinga!
aš tai tik per skelbimus internete
kuzdaite, 12 Lap 2013 - 19:51, parašė:
kuzdaite, 12 Lap 2013 - 19:51, parašė: Pati nebuvau, nemaciau, bet sako, sestadieniais ant Tauro kalno buna ir prie Akropolio, kai sendaikciais prekiauja
pernai ir internetu prekiavo jie, bet prisegamo žaisliuko kaina buvo apie 75 lt
ziogelis2003, 12 Lap 2013 - 20:04, parašė:
ziogelis2003, 12 Lap 2013 - 20:04, parašė: pernai ir internetu prekiavo jie, bet prisegamo žaisliuko kaina buvo apie 75 lt
Siandien gavau siuntinuka su zaisliukais, veliau foto padarysiu, man yra graziu
O Kremliaus konkoreziai vertingi ?
kuzdaite, 13 Lap 2013 - 15:09, parašė:
kuzdaite, 13 Lap 2013 - 15:09, parašė:
nežinau kiek jie vertingi, kelis turiu bet nekabinau dar nei karto
kaimyne pries savaite namu langus seniais besmegeniais su girliandom apkabino ,tai zodziu ir as jau nuo siandien lauksiu kaledu
nufotkinau savo seneliuka vabala ,gaila,bet jo nugara perdazyta nagu laku ,speju ,jog jis irgi bus zaisliukas konstruktorius (gal klystu)
na ir dalis zaisliuku ant mano eglutes