Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 04, 21:18)
aš tai pamenu tiek privargau su visokio plauko keistuoliais pirmais metais kai pradėjau ieškoti žaisliukų, tai dabar iš tolo juos aplenkiu, kai pamatau kad nusišneka ir žaisliukai nemieli pasidaro. Pernai Mariją išleidom į mūšio lauką tai nukovė  mums su Vedda šiobeito thumbup.gif

Su Marija1 verta kooperuotis 4u.gif

As vakar po savo kaimo "second hand" krautuveles palandziojau kelis idomesnius burbulus vintazinius radau ,na ir pusnuoge eglutes feja (uz 20p) .Ebay maciau tokiu yra apsirengusiu ,kaina nuo 5 iki 25 £ sokineja.Vadinasi Dibro fairy ,1950 metu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 04 gruodžio 2013 - 20:35
Ką merginos verta, dėkui, bet ir mane biskį apmovė ukrainietė, o taip tikėjau, ne nuostolio nepatyriau tiesiog neišėjo nupirkti.
Yunica kokia faina lėlytė wub.gif o burbulai cia seni, ar naujesniu laiku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 04 gruodžio 2013 - 21:03
QUOTE(Marija1 @ 2013 12 04, 22:03)
Ką merginos verta, dėkui, bet ir mane biskį apmovė ukrainietė, o taip tikėjau, ne nuostolio nepatyriau tiesiog neišėjo nupirkti.
Yunica kokia faina lėlytė  wub.gif  o burbulai cia seni, ar naujesniu laiku?

nu o aš bandysiu kalbint tuos ahoj biggrin.gif dabar tiriu rinką, kiek maždaug pakyla kaina aukcione, ar verta prasidet g.gif nors nekenčiu dalyvavimo aukcione, nervai nelaiko lotuliukas.gif ypač kai nelaimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 04 gruodžio 2013 - 21:58
tikrai lelyte miela wub.gif

na ka uzrezervavau stikliaruso zaisliukus, skubedama irasiau nevisas raides doh.gif , na kiek bus tiek bus, jei yra norinciu galim kooperuotis 4u.gif
Ziogeli, turiu ta piramide, pirkau galvodama apie tave tongue.gif , jei reikia, parasyk AZ
ir ka daryti su seniu salciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2013 12 04, 23:24)
tikrai lelyte miela wub.gif

na ka uzrezervavau stikliaruso zaisliukus, skubedama irasiau nevisas raides doh.gif , na kiek bus tiek bus, jei yra norinciu galim kooperuotis 4u.gif
Ziogeli, turiu ta piramide, pirkau galvodama apie tave tongue.gif , jei reikia, parasyk AZ
ir ka daryti su seniu salciu? 4u.gif

ups, pamiršau blush2.gif
reiškiasi neliksiu taip visai be naujų žaisliukų bigsmile.gif
nežinau kelinta buvau bet parašiau nieko neskaičiavus ABCD visi, bet per vėlai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 04 gruodžio 2013 - 22:26
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 05, 00:26)
ups, pamiršau blush2.gif 
reiškiasi neliksiu taip visai be naujų žaisliukų bigsmile.gif
nežinau kelinta buvau bet parašiau nieko neskaičiavus ABCD visi, bet per vėlai  biggrin.gif

o as D praleidau lotuliukas.gif
Atsakyti
jazavvvv, o as praleidau doh.gif doh.gif antra diena uzsiemusi imbieriniu namuku kepimu cool.gif

dabar paziurejau nors nagus nusigrauzti doh.gif ir dar is mano miesto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 04 gruodžio 2013 - 22:45
reikia info,gal kas matet tokia zuvele, kokia buvo uodega ? labai pakabinimas idomus padarytas, manau netarybinis zaisliukas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2013 12 04, 23:50)
reikia info,gal kas matet tokia zuvele, kokia buvo uodega ? labai pakabinimas idomus padarytas, manau netarybinis zaisliukas g.gif

greičiausiai tokia šluotelė galvoju, reikės atkreipt dėmesį, vakar irgi įdomesnių žaisliukų radau internete akims paganyti
user posted image

Atsakyti
Aš iš vis nežinau , kur čia buvo ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2013 12 05, 08:03)
Aš iš vis nežinau , kur čia buvo ax.gif  ax.gif  ax.gif

http://www.supermama...?...46019&st=12
kaip tik apie šituos žaisliukus kalbėjom visai neseniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 05 gruodžio 2013 - 07:08
QUOTE(Marija1 @ 2013 12 04, 22:03)
Yunica kokia faina lėlytė  wub.gif  o burbulai cia seni, ar naujesniu laiku?

burbulai plastikiniai ,apsibraize .Bus is senesniu smile.gif

QUOTE(irocka7212 @ 2013 12 04, 23:50)

Tai jau tikrai netarybinis mirksiukas.gif ,siemet aukcione pati panasia pirkau .Zuvies uodega minksta ir tiesi ,o povo uodega kietesne (dede google raso kad tai "spoon glass tail ")
user posted imageuser posted image

QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 05, 08:07)
http://www.supermama...?...46019&st=12
kaip tik apie šituos žaisliukus kalbėjom visai neseniai  4u.gif

vaje ,net ir cekoslovakiski buvo pardavime .Sveikinu visas kas isigijot 4u.gif
Atsakyti