o foto tai ir nėr
Pamaciau ir as busimo muziejaus autore, reikes butinai pats muziejus aplankyti
Dabar kitas klausimas- gal kuri turite zaisliuka balta kistuke, as aptikau tokia, dabar nezinau, imt neimt, brangu pasirode, bet grazi labai
Tos naujametines vielos ir mes turejome, bet tikrai atsikrateme, labai kieta buvo, rankas amzinai susipjaustydavome, bet ir as ja tik gniuzule pamenu....
Dabar kitas klausimas- gal kuri turite zaisliuka balta kistuke, as aptikau tokia, dabar nezinau, imt neimt, brangu pasirode, bet grazi labai
Tos naujametines vielos ir mes turejome, bet tikrai atsikrateme, labai kieta buvo, rankas amzinai susipjaustydavome, bet ir as ja tik gniuzule pamenu....
gal naujos mergaitės nematę reportažo apie Nijolės kolekciją nuo 9 minutės prasideda http://www.lrt.lt/me.../31782/panorama
kiškių visokių turim
kiškių visokių turim
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 01, 13:24)
gal naujos mergaitės nematę reportažo apie Nijolės kolekciją nuo 9 minutės prasideda http://www.lrt.lt/me.../31782/panorama
kiškių visokių turim
kiškių visokių turim
Aš negaliu ramiai žiurėt kaip pavyyyyyydžiu , gal aš iš tikro nenormali
QUOTE(skraide @ 2013 12 01, 19:15)
man tai ta paroda buvo labai graži, taip viskas skoningai padaryta, sukabinta ir t.t.
QUOTE(skraide @ 2013 12 01, 19:15)
Tada ir aš nenormali
Oho virs 3000 zaisliuku Kuri nors turite gal daugiau??
mano paskutiniai, gauti vasarą
skaidre, o kas ten pirmoje foto kampe geltonas? Paukstis ne paukstis?
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 01, 22:38)
skaidre, o kas ten pirmoje foto kampe geltonas? Paukstis ne paukstis?
viščiukas nabagiukas
QUOTE(skraide @ 2013 12 01, 23:23)
mano paskutiniai, gauti vasarą
labai gražūs, ta mandolina oranžinė ir vaza iš pirmos foto nematytos formos ir viščiukas ir mergaitė .
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 01, 20:17)
Oho virs 3000 zaisliuku Kuri nors turite gal daugiau??
tai ką ten lyginsies, pas mane iš tų kelių šimtų tai tik nedidelė dalis kolekciniais laikomi, dauguma vintažas, o pas ją tai didžioji dauguma kolekciniai, reti, o kur dar visa kita, atvirukai ir t.t.