Ir as maciau kur jau nesuprasi , jei pasako, kas, kur, kada
QUOTE(alicija.ali @ 2013 11 30, 21:38)
Ir as maciau kur jau nesuprasi , jei pasako, kas, kur, kada
matėm matėm
Papildyta:
QUOTE(violija @ 2013 11 29, 22:17)
čia toks metalinis ? turiu gniužulą tokį, gražaus ne...
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 30, 21:48)
žiogeli, taip jis metalinis. Jei jums nereikalingas būčiau dėkinga jei jį padovanotumėte ar parduotumėte mūsų muziejui. Gal kartais ir pakuotę turite? Norisi paįvairinti busimo muziejaus ekspoziciją. Gal kuri iš kolekcionierių turite įdomaus pasiūlykite.
Per kokias zinias rode, pakartojima paziureciau, as kaip visada nieko apie nieka nezinau
ir as nemaciau tesla meduoliams minkiau
bet skaiciau straipsi anksciau ,netycia dede googlis parode
bet skaiciau straipsi anksciau ,netycia dede googlis parode
Aš mačiau violija, per tv3 per žinias, ir taip netrumpai dar.. visus namie nutildžiau, kad tik ką išgirsčiau, vyras sako ko taip išsižiojus žiūri??
internete pasižiūrėkit tv3 vakaro žinių kartojimą
QUOTE(Marija1 @ 2013 11 30, 22:40)
Aš mačiau violija, per tv3 per žinias, ir taip netrumpai dar.. visus namie nutildžiau, kad tik ką išgirsčiau, vyras sako ko taip išsižiojus žiūri??
As darbe tupiu, tai buvus kolege skambina, sako junk tv3, kažkokia moterytė muziejų tavo numylėtinių ruošias atidaryt aš kol persijungiau, pradžios aišku nemačiau, bet kaip sakant viskas aišku ir tiap
Papildyta:
QUOTE(skraide @ 2013 11 30, 19:28)
Ar cia ne vilioja kartais rode per zinias?
persiprašau labai violija
Mielos kolekcionierės, turiu į jus dar vieną prašymą. Gal pas kurią stalčiuose mėtosi nereikalingi lietuviški seni tokie atvirukai, kvietimai į karnavalą. Turime tik keletą, bet labai norime papildyti jais ekspoziciją.
Filmavo net dvi valandas.... Kai atidarysime muziejų tikiuosi susitiksime jame visos prie puodelio arbatos ar kavos.
Filmavo net dvi valandas.... Kai atidarysime muziejų tikiuosi susitiksime jame visos prie puodelio arbatos ar kavos.
QUOTE(violija @ 2013 11 30, 22:09)
žiogeli, taip jis metalinis. Jei jums nereikalingas būčiau dėkinga jei jį padovanotumėte ar parduotumėte mūsų muziejui. Gal kartais ir pakuotę turite? Norisi paįvairinti busimo muziejaus ekspoziciją. Gal kuri iš kolekcionierių turite įdomaus pasiūlykite.
pakuotės tai neturiu, ir sakau, būklė tai šiaip sau, gniužulas toks , vakar bandžiau kažkaip išpainioti. Merginos čia minėjo mano vieną duženų pirkinį, tai va ten ir buvo įmesta kartu.
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 01, 05:04)
pakuotės tai neturiu, ir sakau, būklė tai šiaip sau, gniužulas toks , vakar bandžiau kažkaip išpainioti. Merginos čia minėjo mano vieną duženų pirkinį, tai va ten ir buvo įmesta kartu.
aha, pas tėvus buvo tokių, bet kaip tu sakai, tai gniužulas, nepamenu, kad jais būtume puošę tokiais gabaliukais kiti sutrupėję
ziogeli2003, a pasiutai, tokiu laiku blūdyt ,
QUOTE(skraide @ 2013 12 01, 08:05)
aha, pas tėvus buvo tokių, bet kaip tu sakai, tai gniužulas, nepamenu, kad jais būtume puošę tokiais gabaliukais kiti sutrupėję
tai mes su vyru kartais pavakarojam, pasku jis nusprendžia, kad gult nebeapsimoka, išvažiuoja į darbą, tai ir aš tada jau pabaigiu ryto laukt ką nors veikdama. Aš tai sakau kaimynai pagalvos kad pečkuriu kur dirbi nuo 5 ryto išvažiuodamas šiaip tai naktinėjau neva norėdama pasinaudoti amerikonų nuolaidom, bet taip nieko ir nenusipirkau kad ir be black friday geresnių kainų buvo...
nufotografuosiu tuos blizgučių likučius tuoj. Na jie atrodo taip, apgailėtinai šiek tiek vakar bandžiau atsargiai panarplioti, atskyriau pluoštelį vario spalvos, jei geriau nerasit - pasidalinsiu