Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Iročka, Foto turiu. Nufotografuoju kiekvieną gaunamą žaisliuką ir aprašau jį. Po truputį foto įdedame į facebook Senovinių eglės žaisliukų muziejus
Jūsų kolekcijos labai puikios. Jei kartais patektu jums mažą eglutė 50-60 cm duokite žinutę. O gal kam nors nereikia ir nori jos atsikratyti. Ji papuoštų mūsų ekspoziciją. smile.gif
Atsakyti
facebooke stebiu biggrin.gif
praeita sestadieni maciau tokia eglute, nezinojau, kad reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 26 lapkričio 2013 - 19:26
Turiu viena burbula, baisiai negrazu, bet stoooooro stiklo, tai turbut senis jis jau? g.gif
Kai maza buvau, pamenu, turejom ir mes ta mazyte eglute, bet buvo man ji negrazi, koks jos likimas net nezinau, turbut nekoks, nes jau seniai, seniai jos nemaciau.

Kalbinot dar kas ta diedoka is skelbiu.lt?
Atsakyti
Mielos kolekcionierės, primenu jei ko jums nereikėtų ar turėtumėte po keletą žaisliukų ar įvairios naujametinės ir kaledinės atributikos pasiūlykit busimam muziejui. Būsiu dėkinga. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 11 26, 18:15)
pvz sitas bumbulas  1930-40 metu laikotarpio ir kaina jo atitinkama  biggrin.gif

Tai kiek vienas mazdaug vertas, parduot neketinu, tiesiog labai smalsu pasidare, kiek turto po lova turiu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Ateinu pasirodyti nauju savo zaisliuku,tiesa jie naujoviski.
user posted image

Sorriukas, neidedu nuotraukytes.pameginsiu veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gricie: 27 lapkričio 2013 - 08:51
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 27, 00:05)
Tai kiek vienas mazdaug vertas, parduot neketinu, tiesiog labai smalsu pasidare, kiek turto po lova turiu? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vidutiniskai 1500-3000 rusijos rubliu ju antikvariatuose,musiskias iseina 120-240, o storo stiklo kankoreziai net iki 4500rubliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 11 27, 12:02)
vidutiniskai 1500-3000 rusijos rubliu ju antikvariatuose,musiskias iseina 120-240, o storo stiklo kankoreziai  net iki 4500rubliu  doh.gif

Vadinasi, ant turtu miegu, dar isnes kas nakti su visa lova lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 26, 20:49)
Turiu viena burbula, baisiai negrazu, bet stoooooro stiklo, tai turbut senis jis jau? g.gif
Kai maza buvau, pamenu, turejom ir mes ta mazyte eglute, bet buvo man ji negrazi, koks jos likimas net nezinau, turbut nekoks, nes jau seniai, seniai jos nemaciau.

Kalbinot dar kas ta diedoka is skelbiu.lt?

Sveiki,
Bendravau su vyru iš skelbiu.lt man jis kelis žaisliukus pardavė normalia kaina. Šiuo metu norėčiau nupirkti keletą žaisliukų muziejui, bet kainas pateikė gana aukštas už storo stiklo 1 žaisliuką 20 Lt. g.gif
Jei kas koperuotusi galėtume bandyti pirkti iš jo daugiau gal kartais ir kaina nukristu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violija @ 2013 11 27, 15:54)
Sveiki,
Bendravau su vyru iš skelbiu.lt man jis kelis žaisliukus pardavė normalia kaina. Šiuo metu norėčiau nupirkti keletą žaisliukų muziejui, bet kainas pateikė gana aukštas už storo stiklo 1 žaisliuką 20 Lt.  g.gif
Jei kas koperuotusi galėtume bandyti pirkti iš jo daugiau gal kartais ir kaina nukristu.  mirksiukas.gif

Jei atsirastu daugiau norinciu, turbut prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
įsibrausiu į Jūsų temą smile.gif iki šiol tik paskaitydavau, pasigrožėdavau kolekcijomis.
Pati irgi mėgstu tarybinius žaisliukus, turiu nemažai, tačiau tarp jų, manau, nėra daug kolekcinių retenybių smile.gif

rašau, tiesą sakant, norėdama jūsų, kaip žinovių, patarimo:
kai buvau maža, mano močiutė turėjo kalėdinę eglutę, dirbtinę. Ji buvo nedidukė, kokių gal 60 sm. Ją reikėdavo sukonstruoti - stiebas iš kelių metalinių strypelių bei šakutės irgi įsistatydavo, kaip strypeliai. Tačiau ji buvo ne žalia, o sidabrinė, blizganti, aptraukta tuo plastikiniu blizgučiu su spygliukais.
Gal kuri žinote, apie ką aš kalbu? Gal turite foto, arba matėte kada kur nors? Labai didelę nostalgiją man kelia 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 28 lapkričio 2013 - 13:36
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 11 28, 14:36)
Sveikos merginos,
įsibrausiu į Jūsų temą smile.gif iki šiol tik paskaitydavau, pasigrožėdavau kolekcijomis.
Pati irgi mėgstu tarybinius žaisliukus, turiu nemažai, tačiau tarp jų, manau, nėra daug kolekcinių retenybių  smile.gif

rašau, tiesą sakant, norėdama jūsų, kaip žinovių, patarimo:
kai buvau maža, mano močiutė turėjo kalėdinę eglutę, dirbtinę. Ji buvo nedidukė, kokių gal 60 sm. Ją reikėdavo sukonstruoti - stiebas iš kelių metalinių strypelių bei šakutės irgi įsistatydavo, kaip strypeliai. Tačiau ji buvo ne žalia, o sidabrinė, blizganti, aptraukta tuo plastikiniu blizgučiu su spygliukais.
Gal kuri žinote, apie ką aš kalbu? Gal turite foto, arba matėte kada kur nors? Labai didelę nostalgiją man kelia  4u.gif  ax.gif

pernai buvo Lenkijos aukcione, ir labai pigiai, bet kažkaip nepirkau mirksiukas.gif ir man atrodo niekas jos nenupirko, reikėtų šįmet pažiūrėti
Atsakyti