Tai gal siemet yra norinciu is to skelbiu.lt diedoko pirkti visus, o paskui pasidalinti, bet reikia kazkaip su juo susisneketi, oi keistas ten tipas
Vedda - liuks ideja tik vat idomu kiek Jus ju turite, kad tokius vaikius pinate???
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 26, 13:46)
Tai gal siemet yra norinciu is to skelbiu.lt diedoko pirkti visus, o paskui pasidalinti, bet reikia kazkaip su juo susisneketi, oi keistas ten tipas
Vedda - liuks ideja tik vat idomu kiek Jus ju turite, kad tokius vaikius pinate???
siaip tai mintis
daug turiu
cia mano isrinktieji kolekcija
QUOTE(Vedda @ 2013 11 26, 15:03)
Vedda, galvoju, kad trečioje foto tas burbulas labai jau į glinkinius panašus
kuzdaite, kam parduodat tą suktuką, jis regis iš senesnių, vokiškas ( gal neapgaunu ) , nebent keletą turit jei meluoju, Vedda pataisys
Mano supratimas apie zaisliukus tai nulinis, siaip du suktukus turiu ir paduodu, bet tuoj uzrauksiu prekyba, labai Jums aciu, kad prota apsvietete.
Veddos kolekcja tai nereali, o ypac tas garsusis elniukas
QUOTE(kuzdaite @ 2013 11 26, 16:54)
Mano supratimas apie zaisliukus tai nulinis, siaip du suktukus turiu ir paduodu, bet tuoj uzrauksiu prekyba, labai Jums aciu, kad prota apsvietete.
tai palaukit gal Vedda pataisys mane Jų ko gero visokių buvo, bet pamenu iš straipsnio apie Mildažytės parodą. Aš jo dar irgi neturiu, daug kartų tariausi tariausi, bet vis jis nuo manęs pabėga
jei apgavau ir sugadinau prekybą, tai galėsim apsikeisti gal ką nors rasiu gero pas save mainams
http://www.delfi.lt/...t-66265:4382535
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 26, 15:47)
Vedda, galvoju, kad trečioje foto tas burbulas labai jau į glinkinius panašus
kuzdaite, kam parduodat tą suktuką, jis regis iš senesnių, vokiškas ( gal neapgaunu ) , nebent keletą turit jei meluoju, Vedda pataisys
jo glinkinis, rodziu jau anksciau
va ir as pagalvojau...kaip tik ieskau tokio suktuko,as toki vaikysteje turejau ir kazkas sudzuze
as noriu to suktuko ...o jau rado seiminika
tikrai nemanau,kad tas suktukas -vilkelis vokiskas. Vokiski zaisliukai daug puosnesni ir spalvingesni.
Labai panasus yra 53metu Radugos kataloge,gal net mandresnis
kuzdaites vilkelis gal net velesniu metu kazkur apie 60.
ir dar ,cia jau mano asmeniniai pamastymai, toki vilkeli turejau namie, gyvenome mazame provincijos miestuke, nemanau,kad tais deficito laikais parduotuveje be blato, kazkas galejo nusipirkti vokisku eglutes zaisliuku
Labai panasus yra 53metu Radugos kataloge,gal net mandresnis
kuzdaites vilkelis gal net velesniu metu kazkur apie 60.
ir dar ,cia jau mano asmeniniai pamastymai, toki vilkeli turejau namie, gyvenome mazame provincijos miestuke, nemanau,kad tais deficito laikais parduotuveje be blato, kazkas galejo nusipirkti vokisku eglutes zaisliuku
Kadangi Jus cia man prota apsvietete, tai liks jie pas mane, du turiu, jei vienas duztu, dar kitas liktu Jei gausiu trecia, tada butinai kam nors pasiulysiu Nors yra ir trecias, bet truputi kitoks
O kas nors is kartono renkate???
O kas nors is kartono renkate???
man ne prie dusios is kartono labai man jie tais laikas nepatikdavo
zinokit kuo sunkesnis ir storesnio stiklo zaisliukas tuo jis senesnis ypac pirmieji stiklo zaislai yra sunkus ir storo stiklo, veliu siklas plonejo ir zaisliukai lengvejo .taip sakant stiklapuciai tobulejo
pvz sitas bumbulas 1930-40 metu laikotarpio ir kaina jo atitinkama
zinokit kuo sunkesnis ir storesnio stiklo zaisliukas tuo jis senesnis ypac pirmieji stiklo zaislai yra sunkus ir storo stiklo, veliu siklas plonejo ir zaisliukai lengvejo .taip sakant stiklapuciai tobulejo
pvz sitas bumbulas 1930-40 metu laikotarpio ir kaina jo atitinkama
QUOTE(Vedda @ 2013 11 26, 18:15)
turiu ir aš kelis panašius sunkūs ir baisūs, bet abejoju ar tokių senienų pas mane būtų dabar pražiūrėjau vieną palovį vien burbulai, mažylis pačiupo kaip sviedė į sieną, turbūt pagalvojo kad kamuoliukas nežinau kuo čia puošiu eglutę šįmet gal tik girlianda, bet ir tą gali nutraukt
jei pakliūna kartoniniai - laikau, bet daug neturiu
Iročka,
Kolekcija yra ne mano asmeninė. Žaisliukai ir įvairi atributika susijusi su Kalėdomis ir Naujaisiais metais padovanta ir dovanojama įvairių Lietuvos žmonių busimam eglutės žaisliukų muziejui. Eksponatų turime jau apie 1070 vnt. Kitais metais planuojame išleisti muziejaus žaisliukų katalogą.
Papildyta:
Žiogeli,
Kad mažylis neišdaužytų jūsų žaisliukų. Siūlau eglutę papuošti "Balžeko bitės" vaškiniais eglutės žaisliukais. Tikarai nesudaužys nebent nukastų
Kolekcija yra ne mano asmeninė. Žaisliukai ir įvairi atributika susijusi su Kalėdomis ir Naujaisiais metais padovanta ir dovanojama įvairių Lietuvos žmonių busimam eglutės žaisliukų muziejui. Eksponatų turime jau apie 1070 vnt. Kitais metais planuojame išleisti muziejaus žaisliukų katalogą.
Papildyta:
Žiogeli,
Kad mažylis neišdaužytų jūsų žaisliukų. Siūlau eglutę papuošti "Balžeko bitės" vaškiniais eglutės žaisliukais. Tikarai nesudaužys nebent nukastų
ir man kartoniniai patinka ir ypac tinka puost eglute,kol vaikas nedidelis.
Violija, as supratau,kad neasmenine, bet galvojau turit nuotrauku
Violija, as supratau,kad neasmenine, bet galvojau turit nuotrauku