Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 25, 20:19)
bus tų žaisliukų, kaip aš jau ir sakiau, praėjo noras kaupti viską ko dar neturiu, nebūsiu aš kolekcijoniere tikrąją ta žodžio prasme, megėja geriausiu atveju.

va čia pasakei ir už mane doh.gif ir man praėjo doh.gif
bet tas pelėdas RIMI vis nužvelgiu lotuliukas.gif

QUOTE(skraide @ 2013 11 25, 22:29)

Ač irgi nooriu komodos laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

geriau krauk į čumudanus, atitiks tarybinę dvasią mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mielos kolekcionierės, jei norit "krautis lagaminus", tai rekomenduoju nuvykti į Rusijoje esanti Klino (Клин) miestą. Šiame mieste yra žinomas visoje Rusijoje Eglutės žaisliukų muziejus su puikia savo ekspozicija. Na, o eglutė man dėja "baisoka". schmoll.gif
Papildyta:
Rusu internetineje svetainėje http://molotok.ru/ rasite įvairių eglutės žaisliukų tame tarpe ir molio metodu gamintų eglutės žaisliukų. Dažniau apsilankykite ir tikrai įsigysite savo mėgiamus eglutės žaisliukus.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2013 11 25, 22:44)
va čia pasakei ir už mane doh.gif  ir man praėjo doh.gif
bet tas pelėdas RIMI vis nužvelgiu lotuliukas.gif
geriau krauk į čumudanus, atitiks tarybinę dvasią mirksiukas.gif  biggrin.gif

tai mano čiumodanuose ir sukrauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2013 11 25, 09:34)
kol as pamaciau, zaisliuku jau nebuvo lotuliukas.gif

turiu keleta naujienu, kaip suprantu keleta is ju vokieciu gamybos

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Irocka,
Senis šaltis, musmirė ir paukštukas tikrai vokiškos kilmės. smile.gif Sveikinu įsigijus gražius žaisliukus. thumbup.gif
Atsakyti
tik kaip su rusais atsiskaityt paskui, aš tai pernai nusipirkus iš Ukrainos Lenkijoje neradau normalaus būdo susimokėti, o kai mama pabandė paštu išsiųsti perlaidą Lietuvoje, nesuprantu kodėl, bet iš jos paprašė kažkur apie 1000 litų už 50 litų perlaidą , tai reikėjo laaabai atsiprašinėti žmogaus ir džiaugiuosi kad neįklijavo neigiamo atsiliepimo kaip apie nepatikimą pirkėją, nors merginos pirko ir ne kartą ir puikiai pavyko...

maximos kataloge prisegamos pelėdos yra 4 vnt 19.90 , bet gyvai nemačiau

amerikoniška eglė ir yra pobaisė, tuo ir pribloškia, pakartojant žodžius iš filmo "Naktis muziejuje" amerikiečiai negalvoja, jie tiesiog veikia biggrin.gif na jeigu visi žaisliukai gražūs tai kaip nepakabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violija @ 2013 11 25, 23:14)
Mielos kolekcionierės, jei norit "krautis lagaminus", tai rekomenduoju nuvykti į Rusijoje esanti Klino (Клин) miestą. Šiame mieste yra žinomas visoje Rusijoje Eglutės žaisliukų muziejus su puikia savo ekspozicija. Na, o eglutė man dėja "baisoka".  schmoll.gif
Papildyta:
Rusu internetineje svetainėje  http://molotok.ru/  rasite įvairių eglutės žaisliukų tame tarpe ir molio metodu gamintų eglutės žaisliukų. Dažniau apsilankykite ir tikrai įsigysite savo mėgiamus eglutės žaisliukus.
thumbup.gif

violija, matosi,kad esate pakankamai zalia internetiniuose pirkimuose biggrin.gif (tik neisizeiskite)....seniai isarti ir perarti dirvonai biggrin.gif
molotokas pats brangiausias internetinis turgus doh.gif o i Lietuva siuntimas praktiskai neimanomas, nebent kazkuris pardavejas buna prisiregistraves e-bay, pagrindine beda atsiskaitymas, nes Rusija ne ES nare. ir jie PayPal sistema nesinaudoja cool.gif
Kitas variantas kazkiek pigesnis Ukrainieciu Aukro.ua, bet ten tik kas trecias pardavejas sutinka siusti i LT,ir su pavedimais beda...siunciausi,banko perlaida buvo kosmene suma,trigubai kiek patys zaisliukai kainavo cool.gif
esu pirkusi ir is Amerikonu is cia http://www.randttrea...stmas-ornaments, siuntinys ateina is Ukrainos....8 zaisliukai 600pinigu-iskaitant valiutos konvertavima,siuntimo islaidas ir perlaidos kaina doh.gif ,bet jie be problemu siuncia worldwide biggrin.gif Jais beje labai nusivyliau...kai kurie zaisliukai uzmaliavoti nagu laku doh.gif tipo restauruoti doh.gif

cia merginos susirinkusios ,kurios ne pirmus metus zaisliukais domisi...vien ko vertos Irockos ar Marijos kolekcijos

as nesu is tu kuri perka bet ka...ieskau tik tai kas man idomu ir grazu,ar kelia nostalgija ...pvz visiskai nesidomiu karo tematika,nebent papuola kokia zvaigzde i komplekta su kitais biggrin.gif

ebay, Molotoke, ir aukro sedziu pastoviai prisijungusi...vien del rinkos tyrimu biggrin.gif

dar yra ir Vkontakte forumas,ir ten musu merginos ne naujokes,kaip ir christmasheaven,ten net Marijos albumas yra biggrin.gif

maciau pastarajame forume dalyvaujate, siulau pabendrauti su Nijole, jos kolekcija didziule, buvo jos zaisliuku paroda pernai Siluteje(ar Silaleje neikaip neatskiriu siu miestuku blush2.gif ),gal ji kiek pagelbetu jusu muziejui,nes turi zaislu ir keitimui ir pardavimui,o gal vien del idejos padetu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 26 lapkričio 2013 - 11:20
na gi įlindau į čekišką aukcijoną jis irgi beje aukro.cz kiek tų nuostabiųjų konstrukcijų wub.gif wub.gif wub.gif , kainos palyginus simbolinės, bet beveik niekas nesiunčia į užsienį nors ir Europos sąjunga schmoll.gif cray.gif ir vabaliukų yra ir dviratukų
jei ieškosit, tai čekiškai Vánoční ozdoby
šitas pirmas apie 100 litukų išeina + visa kita
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
na ir t.t.

prie Veddos instruktažo dar reikėtų pridėti muito mokestį jei brangesnis pirkinys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 26 lapkričio 2013 - 11:41
vienam poste, tiek naudingos informacijos thumbup.gif
ir muitas,ir rizika ar zaisliukai atkeliaus sveiki doh.gif
Papildyta:
ir dar ieskau toki krokodila, butent toki, tik sveika
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 26 lapkričio 2013 - 11:54
Jo, pamenu lyg ar ne Marijai duzenu atsiunte ar Ziogeliui g.gif

Yra Skelbiu pardavejas ,turi nemazai zaisliuku(domina kokie 6-7)....vietinis bet niekaip nesusitariu doh.gif juokingiausia kaip praso sakyk savo kaina, o paskui derasi,kad Norfiniai tai brangesni arba siulo pirkti visus po 2 pinigus doh.gif lotuliukas.gif sakau sakyk kur noriu gyvai pasirinkti ir del kainu pasikalbesim ,antra diena nesulaukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 11 26, 12:52)
Jo, pamenu lyg ar ne Marijai duzenu atsiunte ar Ziogeliui  g.gif

Yra Skelbiu pardavejas ,turi nemazai zaisliuku(domina kokie 6-7)....vietinis bet niekaip nesusitariu  doh.gif  juokingiausia kaip praso sakyk savo kaina, o paskui derasi,kad Norfiniai tai brangesni arba siulo pirkti visus po 2 pinigus  doh.gif  lotuliukas.gif sakau sakyk kur noriu gyvai pasirinkti ir del kainu pasikalbesim ,antra diena nesulaukiu atsakymo

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Keistas diedas ten, sunku su juo ka susisneketi doh.gif
Atsakyti
Pernai mudvi su Ziogeliu is vieno keistuolio pirkome visa deze,vien del keliu zaisliuku....paskui pasidalinome biggrin.gif ( va taip ir prisikaupia tu niekam nereikalingu)
as pernai is kokio simto toikiu bet kokiu suklijavau vainika virs zidinio,nes nezinojau kur juos deti,o
pardavineti kazkaip tingejau cool.gif
user posted image

o dar kita veikeja su Marijos pagalba biggrin.gif
Atsakyti
Ziogeli, grazu wub.gif , nors paziureti smile.gif
Violija, ar as praziopsojau, nerandu jusu albumo, gal parodykit ka turit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 26 lapkričio 2013 - 12:03