QUOTE(violija @ 2013 11 25, 23:14)
Mielos kolekcionierės, jei norit "krautis lagaminus", tai rekomenduoju nuvykti į Rusijoje esanti Klino (Клин) miestą. Šiame mieste yra žinomas visoje Rusijoje Eglutės žaisliukų muziejus su puikia savo ekspozicija. Na, o eglutė man dėja "baisoka".
Papildyta:
Rusu internetineje svetainėje
http://molotok.ru/ rasite įvairių eglutės žaisliukų tame tarpe ir molio metodu gamintų eglutės žaisliukų. Dažniau apsilankykite ir tikrai įsigysite savo mėgiamus eglutės žaisliukus.
violija, matosi,kad esate pakankamai zalia internetiniuose pirkimuose
(tik neisizeiskite)....seniai isarti ir perarti dirvonai
molotokas pats brangiausias internetinis turgus
o i Lietuva siuntimas praktiskai neimanomas, nebent kazkuris pardavejas buna prisiregistraves e-bay, pagrindine beda atsiskaitymas, nes Rusija ne ES nare. ir jie PayPal sistema nesinaudoja
Kitas variantas kazkiek pigesnis Ukrainieciu Aukro.ua, bet ten tik kas trecias pardavejas sutinka siusti i LT,ir su pavedimais beda...siunciausi,banko perlaida buvo kosmene suma,trigubai kiek patys zaisliukai kainavo
esu pirkusi ir is Amerikonu is cia
http://www.randttrea...stmas-ornaments, siuntinys ateina is Ukrainos....8 zaisliukai 600pinigu-iskaitant valiutos konvertavima,siuntimo islaidas ir perlaidos kaina
,bet jie be problemu siuncia worldwide
Jais beje labai nusivyliau...kai kurie zaisliukai uzmaliavoti nagu laku
tipo restauruoti
cia merginos susirinkusios ,kurios ne pirmus metus zaisliukais domisi...vien ko vertos Irockos ar Marijos kolekcijos
as nesu is tu kuri perka bet ka...ieskau tik tai kas man idomu ir grazu,ar kelia nostalgija ...pvz visiskai nesidomiu karo tematika,nebent papuola kokia zvaigzde i komplekta su kitais
ebay, Molotoke, ir aukro sedziu pastoviai prisijungusi...vien del rinkos tyrimu
dar yra ir Vkontakte forumas,ir ten musu merginos ne naujokes,kaip ir christmasheaven,ten net Marijos albumas yra
maciau pastarajame forume dalyvaujate, siulau pabendrauti su Nijole, jos kolekcija didziule, buvo jos zaisliuku paroda pernai Siluteje(ar Silaleje neikaip neatskiriu siu miestuku
),gal ji kiek pagelbetu jusu muziejui,nes turi zaislu ir keitimui ir pardavimui,o gal vien del idejos padetu