Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(alicija.ali @ 2013 11 24, 22:35)
Rodau smile.gif
user posted image
Taip jie pas mane suguldyti smile.gif minkstuose pataluose.

user posted image

kokybe is telefono -prasta, bet vaizdas matosi.
Stalciukai be apdailos, kad nebutu islaidu, jie man nieko negadina, nes sveciai nemato ten kur spintele stovi.  Ir dar jie pasleti stiklo durelemis, taigi, tik atdidarius stiklines dureles matosi tie stalciukai.
Pasiteisinau  biggrin.gif

Šauni spintelė - komoda !!! Jūsų vėžliukas fantastinis. Mano svajonė.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 11 24, 22:35)
Rodau smile.gif

super stalčiukai thumbup.gif jazau kaip noriu ko nors panašaus biggrin.gif

vakar pasivarčiau tą puslapį kur Violija parašė, nugis ir paskui norėjau jau nagus nusigraužti dėl vieno žaisliuko smile.gif
pernai kur čia tas vyriškis pardavinėjo žaisliukus buvo pas jį tokia bobikė (ta didžioji nuotraukoje). Iš pradžių aš ją išsirinkau, kartu su raudonkepuraite, o paskui persigalvojau, galvoju didelis žaisliukas ir taip neturiu kur dėt šitų gigantų.... ir kažkaip dar labai naujos gamybos pasirodė...
Na ir dabar skaitau, kad čia tuo glinkos metodu pagaminta, tai vat kas nusipirkto turi tikrą retenybę 4u.gif gal kuri iš jūsų, tai ne taip abidna būtų lotuliukas.gif
http://www.christmas.......ic=639&st=0
user posted image
Atsakyti
kol as pamaciau, zaisliuku jau nebuvo lotuliukas.gif

turiu keleta naujienu, kaip suprantu keleta is ju vokieciu gamybos

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2013 11 25, 09:34)
kol as pamaciau, zaisliuku jau nebuvo lotuliukas.gif

turiu keleta naujienu, kaip suprantu keleta is ju vokieciu gamybos

gražūs visi, priešpaskutinėj foto gal vienas iš звездочёт'ų variantų, kaip čia teisingai išvertus g.gif

vis pasižiūriu ko ten gero Lenkijoj, bet kol kas taip kukliai...
http://allegro.pl/li...83bb#3742388899
visai domintų šitas rinkinys dėl galvos, bet ir vėl kalnas nereikalingų prisidėtų doh.gif
user posted image
ir tokių vistiek norisi man, gyvai jie daug gražesni ir pigesni nei pas mus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 25 lapkričio 2013 - 08:57
ir manau,kad tai ,,zvezdacet,, tik mazesnis atrodo
as is tu apatiniu turiu 1 zaisliuka, noreciau daugiau, labai jie dailus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2013 11 25, 12:01)

as is tu apatiniu turiu 1 zaisliuka, noreciau daugiau, labai jie dailus  4u.gif

va kiek radau
http://allegro.pl/li...=category-47952
čia pas vieną pardavėją, bet jau žiūriu daug statytojų
http://allegro.pl/li...?us_id=26303110
Atsakyti
Baltųjų rūmų eglutė, metai nežinomi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 25, 09:09)
super stalčiukai  thumbup.gif  jazau kaip noriu ko nors panašaus biggrin.gif

vakar pasivarčiau tą puslapį kur Violija parašė, nugis ir paskui norėjau jau nagus nusigraužti dėl vieno žaisliuko smile.gif
pernai kur čia tas vyriškis pardavinėjo žaisliukus buvo pas jį tokia bobikė (ta didžioji nuotraukoje). Iš pradžių aš ją išsirinkau, kartu su  raudonkepuraite, o paskui persigalvojau, galvoju didelis žaisliukas ir taip neturiu kur dėt šitų gigantų.... ir kažkaip dar labai naujos gamybos pasirodė...
Na ir dabar skaitau, kad čia  tuo glinkos metodu pagaminta, tai vat kas nusipirkto turi tikrą retenybę  4u.gif  gal kuri iš jūsų, tai ne taip abidna būtų lotuliukas.gif
http://www.christmas.......ic=639&st=0
user posted image

Ziogeli, nenusiminkite ir nepergyvenkite dėl negauto žaisliuko (žaisliukų yra daug visų nesupirksi) ar ne taip mirksiukas.gif Svajokite ir kalbėkite apie savo svajonę ir patikėkite ji išsipildys. Mano svajonės nors ne iškarto, bet pildosi. Viena iš jų busimas muziejus ir kuo pilnesnė bei idomesnė žaisliukų ekspozicija. Nes tai išliks kitoms kartoms. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violija @ 2013 11 25, 19:19)
Ziogeli, nenusiminkite ir nepergyvenkite dėl negauto žaisliuko (žaisliukų yra daug visų nesupirksi) ar ne taip  mirksiukas.gif  Svajokite ir kalbėkite apie savo svajonę ir patikėkite ji išsipildys. Mano svajonės  nors ne iškarto, bet pildosi. Viena iš jų busimas muziejus ir kuo pilnesnė bei idomesnė žaisliukų ekspozicija. Nes tai išliks kitoms kartoms.  ax.gif

Jus labai teisingai patariat del svajoniu 4u.gif
Tai yra "Kuriamoji vizualizacija" ,viskas pildosi tik reikia teisingai vizualizuoti .pateikiu savo pavyzdi biggrin.gif
Kai idejau savo zaisliuko (vabalo) foto norejau bent ka suzinot apie jo kilme ,ir naudodama " Ziogelio2003 " hi.gif suteikta informacija radau vabala ,suzinojau kad ju pagaminta ivairiu varijantu .Na va ,cia ir isisvajojau jog noriu dar vieno vabalo biggrin.gif ant dienu e-bay pamaciau vabala ,pradejau balsuoti uz ji ,tik kad kai kaina pasieke 24 svarus (100litu),nusprendziau ta vabala paleisti ....pasirode brangus . Emiau balsuoti uz kita vabala ,ir as laimejau aukciona thumbup.gif sumokejau 11 svaru .Su situo vabalu komplekte pas mane atkeliaus ir 3 karaliai .Stai ju foto :
user posted imageuser posted image

o cia zuvis ,kuria taip pat laimejau aukcione user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 25 lapkričio 2013 - 20:13
tai aš taip smarkiai ir nenusigraužiau biggrin.gif , bet man taip dažnai būna, kažkokia nuojauta, tik aš ja niekad nesivadovauju, gal reikėtų pradėti g.gif taip inirtingai pernai ieškojau apie tą metodą ir nieko gero neradau, ta prasme foto neradau niekur, o būčiau dar atkakliau ieškojus ir būčiau žinojus ir tada gal ir nusipirkus... bus tų žaisliukų, kaip aš jau ir sakiau, praėjo noras kaupti viską ko dar neturiu, nebūsiu aš kolekcijoniere tikrąją ta žodžio prasme, megėja geriausiu atveju.
Labai fainas vabalas Yunica, ir tie trys karaliai turbūt irgi čekoslovakiški, nes labai panaši konstrukcija
o ko nepagiriat amerikoniškos eglės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 25 lapkričio 2013 - 20:33
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 25, 21:19)
tai aš taip smarkiai ir nenusigraužiau biggrin.gif , bet man taip dažnai būna, kažkokia nuojauta, tik aš ja niekad nesivadovauju,  gal reikėtų pradėti  g.gif  taip inirtingai pernai ieškojau apie tą metodą ir nieko gero neradau, ta prasme foto neradau niekur, o būčiau dar atkakliau ieškojus ir būčiau žinojus ir tada gal ir nusipirkus... bus tų žaisliukų, kaip aš jau ir sakiau, praėjo noras kaupti viską ko dar neturiu, nebūsiu aš kolekcijoniere tikrąją ta žodžio prasme, megėja geriausiu atveju.
Labai fainas vabalas Yunica, ir tie trys karaliai turbūt irgi čekoslovakiški, nes labai panaši konstrukcija
o ko nepagiriat amerikoniškos eglės  biggrin.gif

Egle ispudinga 4u.gif pamirsau pagirti ax.gif ir kur viska isknisi ?
Apie karalius nzn ,maciau ir pernai tokius pardavime (tik kandziu anie buvo pagrauzti,tad visai jie man nerupejo biggrin.gif ) O dabar teks pasidometi

Atsakyti
Eglė pribloškė ax.gif , prasuku ir vėl sustoju pažiurėt lotuliukas.gif jeigu taip realiai su pačiupinėjimu širdis sustotų thumbup.gif

Ač irgi nooriu komodos laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti